4 staavu maaja

Sveiki listes ljaudis.

Ir viens feins iipashums Riigaa, Kr. Valdemaara ielaa.

4 staavu maaja ar puspagrabu, 701kv. m. , zeme-824kv. m.

divi 3 ist. dz. , divi 1 ist. dz. , seshi 2 ist. dz.

pilniigi atbriivoti ir divi 3 ist. dz. un viens 1 ist. dz.

puspagrabaa ir divi veikali, kuriem ir noma liidz 2007. g. (ienes naudu) maajai ir visas pilseetas eertiibas, nekaadu paraadu nav.

maaja ir apmierinoshaa staavoklii.

pilniiga izmitinaashana vareetu izmaksaat apmeeram 25000 USD.

maaja ir regjistreeta z. gr.

uudens staavvadi ir apmierinoshaa staavoklii, bet kanalizaacijas staavvadi ir vecie chuguna.

sho maaju var iegaadaaties par 300000 USD.

ja ir kaadam interese par sho, luudzams zvaniit d. 7224678, mob. 6377742 vai rakstiit privaati.

Regnars.

RE: 4 staavu maaja

Baigi feins piedaavaajums! ! ! Pareekjinot, cik ir veel neatbriivoti dziivoklji, ieguustam, ka jaaizmitina tauta no seshiem 2-istabu dziivokljiem un viena 1-istabas! 2-istabu dziivoklju cenu videeji pienjemsim 30 000USD un vienistabas -20 000 USD ( centraa) - itogo ieguustam 200 000 USD! Taa mums taa maajinja izmaksaa 500 000 USD jeb 700 USD / m2. . . . . Gandriiz jau kaa peec euroremonta izskataas. . . Nu, ja veel to zemi noveertee. . . .

Varbuut, ka kljuudos, sorrrry!

Re[2]: 4 staavu maaja

nee tachu, tur jau rakstiits -- izmitinaashana 25kusd, tatad tukshas majas cena 325kusd. = 463usd/m2.

nu taa. . diezgan nothing special: ) bet kaa jau kaut kas sheit mineeja: mojo delo predlagat, vase delo atkazat.

Daiga.

Visinteresantaakais ir fakts, ka iirniekiem nav jaapeerk dziivoklji iipashumaa, bet gan tikai iires tiesiibas, kas ir par 70% leetaak!

Taa luuk, matemaatiku gan nevajag jaukt ar man zinaamo info. Ja ir neskaidriibas var zvaniit vai atrakstiit, nevis publiski izlikties par super gudru profesionaali.

R.

> Ja ir

> neskaidriibas var zvaniit vai atrakstiit, nevis

> publiski izlikties

> par super gudru profesionaali.

>

> R.

Regnars atkal " publiski izliekas par super gudro profesionaali" . Man (un vareetu gadiities, ka ne tikai man) viennoziimiigi ir skaidrs, ka pie shaada maaklera savaa dziivee labpraatiigi neveersiishos.

Starp citu: man zinaamie nelicenceetie maakleri (ar vienu iznjeemumu) potenciaalajaa klientaa speej izraisiit daudz pozitiivaakas emocijas nekaa shis. . .

eee. . . licenceetais maakleris.

Prusaks

Labriit, prusak.

Es jau tevi neaicinu veersties pie mani prof. jautaajumos.

Licenceets es neesmu, jo atteicos no licences.

Es netaisos nevienam izraisiit kaut kaadas nebuut pozitiivaas vai negatiivaas emocijas, es tikai daru savu darbu un jo mazaak " dziives apbizhotie" pie maniim veersiisies, jo man buus vieglaak un patiikamaak pasniegt savu prof. darbiibu.

Ja tev ir veelme izliet savu zhulti uz manu pusi, nav nepiecieshams aiztikt manu specialitaati.

Ar cienju, R.

es ar gribeeju ko tamliidziigu izteikt: ) bet laikam nav jeegas, vinjam jau vairaakas reizes ir noradiits uz vinja izleecieniem, laboties netaisaas. nuneko, laikam arii vinja maili buus jaanes nost nelasot: > taapat parasti tur tikai kaads uzbrauciens. . .

Rich ------------

pyc> Regnars atkal " publiski izliekas par super gudro pyc> profesionaali" . Man (un vareetu gadiities, ka ne tikai pyc> man) viennoziimiigi ir skaidrs, ka pie shaada maaklera pyc> savaa dziivee labpraatiigi neveersiishos.

pyc> Starp citu: man zinaamie nelicenceetie maakleri (ar pyc> vienu iznjeemumu) potenciaalajaa klientaa speej pyc> izraisiit daudz pozitiivaakas emocijas nekaa shis. . .

pyc> eee. . . licenceetais maakleris.

pyc> Prusaks

Re: 4 staavu maaja

1. Adrese vai kursh Valdemaara ielas gals? ? ? ?

E

>" regnars" < regnars¤navigator.lv > wrote in message news: < 200301231443.h0NEhKn24544¤kenny.delfi.lv >. . .

> Daiga.

> Visinteresantaakais ir fakts, ka iirniekiem nav jaapeerk dziivoklji

> iipashumaa, bet gan tikai iires tiesiibas, kas ir par 70% leetaak!

Oj, renars, ka man patik ta tava speja visu tik optimistiski vienkarshot: ) neveins irneicinjsh jau tapataas no sava laba praata neparvaksies uz ires tiesibaam. . . vai Ropaziem piemeram. . . .

kad ir maja ar irniekiem ir 2 idealie varianti kaa to izmitinat- pirmais: nevienam neko nepiedavat, nekadas kompensacijas, tiklidz tiek konstatets faksts, kas var but par pamatu ires liguma laushanai- uz tiesu.

tiraa veidaa deriigs gadiijumaa, ja ir neierobezots laika limits ( piemeram tavs mantotais ipashums, nav iekjiilaats, ienakumi no nomas maksaam pietiekoshi lai nomaksaatu nodokljus, siltumu. etc. ) otrais: tiklidz ka sanemti nepieciesamie saskanojumi un buvatlauja momentaa eekaa tiek saakti dazhadi remointa darbi, radot neertibas iedzivotajiem- tiek nogriezta uz minimalo udens un situma padeve, etc. gadijumaa ja iedzivotahi griezhas pie saimnieka ar zhelabaam tiek piedavata minimala kompesacija, ja vins labpratigi piekrit atbrivot telpas. jarekinaas ar to ka visiem remontiem noteikti jabut saskanojieim ar kompetentaam iestadeem, jo iedzivotaji rakstis depeshas uz prokuraturu, policijai un Valsts prezidentei tsk. : )

> Taa luuk, matemaatiku gan nevajag jaukt ar man zinaamo info. Ja ir

> neskaidriibas var zvaniit vai atrakstiit, nevis publiski izlikties

> par super gudru profesionaali.

un veel - skjiet ka shitas Ozola pantinsh " ja netic man'papras citam - manim pasham! " varetu ari uz tevi tikt attiecinats: ) ibo shii ir publiska vieta kur visiem briv izteikties.

wbr,

Kristaps

>

> R.

Piedodiet, bet nenocietos. . . .

Cik saprotu, tad peec shaadas sheemas tiek izsveepeeti ljoti daudzi iedzļvotji, tajaa skaitaa pat tur, kur obrļd dzļvoju es. Paldies dievam

Mikosa un vinjam lļdzļgi domjoo pretekliibas nevar draudeet. Kaadi pozitļvi un labi cilvki dziivo mums apkaart!

Riebjas, pilniigi!

Laura

Piedoshanu par miikstinaajumiem tekstaa.

>Riebjas, pilniigi!

Tagad saprotu kaapeec " chetrstaaviigie" lamuvaardi.

Andris

Oj, te jau var vesela diskusija par pamatvertibaam var izversties. . .

" Rudzisa Laura" < Laura.Rudzisa¤fm.gov.lv > wrote in message news: < BF0F8A3109E3D311A77F00E0B10414 480185AAE8@COM> . . .

> Piedodiet, bet nenocietos. . . .

> Cik saprotu, tad peec shaadas sheemas tiek izsveepeeti ljoti daudzi

> iedzīvotāji, tajaa skaitaa pat tur, kur šobrīd dzīvoju es. Paldies dievam

> Mikosa un vinjam līdzīgi domājošo pretekliibas nevar draudeet. Kaadi

. . . piemeram shis, kada veidaa tiek konstatets fakts par personigi manas domashanas pretekligumu: ) es tikai konstateju faktus/izdaru secinajumus, kurus, starp citu arii juus visi cienijamie klatesoshie varat izveikt, kaut vai smeljoties info masu sazinjas lidzekljos. . .

> pozitīvi un labi cilvēki dziivo mums apkaart!

> Riebjas, pilniigi!

. . . labais/launais. . in/jan. .

starp citu intresanti citreiz palukoties no dazadiem redzes lenkjiem uz vienu un to pashu lietu.

piemeram abols:

apals, smarzo, garsigs, bet ja daudz ed " nomizojas " zobi,

turpinam. . . .

wbr,

Kristaps

A man pret Regnaaru nav nekaadu pretenziju: )) Puisis censhaas un gan jau vinjam kas sanaaks. . . . vai vinjsh ir kaadu apkraapis vai arii ko citu nodariijis: ) gan jau dzheks ielauziisies lietaas un bus labi vinjsh tikai dikti censhaas! ! ! ! ! ! ! ! ! : ))

Protams, zinaamaa meeraa jaapiekriit Laurai.

Nu nav tas taisniigi, ka ar shaadaam metodeem izmet iirniekus.

BET!

Vai ir taisniigi, ka namiipashnieks muusdienaas ir paarveersts par sau iirnieku kjiilnieku, taadu kaa labsirdiigo samarieti, kuram jaaruupeejas par visu savu iirnieku labklaajiibu, sanjemot par to santiimus? Logjiski, ka vinsh izmantos jebkuru likumisko iespeeju, lai tiktu valjaa no vinjiem. Par maznodroshinaatajiem (kuri nevar atljauties maksaat NORMAALAS iires naudas ir jaaruupeejas valstij, nevis namsaimniekam, kura maajaa (NEVIS SAVAA) vinsh dziivo.

Negribeeju saasinaat diskusiju, bet pasham kremt un traucee shaadas lietas.

Lielaakoties deelj muusu sociaalistiskaas iires likumdoshanas veel ir palikusi taada lieta kaa grausti Riigas centraa. Tas nav normaali.

Harijs

. . Nez ko taa Laura teiktu ja vinjai par savu senchu celto namu lai galigi to nenolaistu lidz grausta liimenim buutu katru gadu jaapiemaksaa paaris tuukstoshi, pashai tur vispaar nedzivojot, tikai sanemot lamas un zaakas no iirniekiem, kuri negrib saprast ka par visu jaamaksaa. . . tsk arii par iiri. . . .

. . iespeejams tad vinjai buutu stipri SAVADAAKS skats uz sho lietu. . . . . iespejams ka vinja pati pirmaa sen jau butu visus da jebkadiem lidzekliem izedusi araaa. . .

. . man un manam tevam ir konkreti shaads aprakstiitais gadijums. . . protams es ceru uz gaisho nakotni un ires griestu beigaam, bet pagaidaam vairaku gadu garumaa vareetu teikt ka 10 gimenes (tsk. protams arii pensionari) dzivo daleji uz mana rekinja. . . tas protams ir ceeeli un jauki, bet pilnigi nesaskan ar tiem principiem par kuriem man partikas veikaalaa prasa maksaat par paartiku tik cik taa maksaa. . . .

Tu veel aizmirsi uzraxtiit faktu - ja pats gribeetu dabuut vietu kur dziivot, tas ir iireet dziivokli no kaadas krievu oficiera #@$@#$@#, tad vinja tev ieredjiitu 100Ls +komunaalie meenesii par sagrabeejushu sarkanaam lielpukjainaam tapeteem izliimeetu 2istabnieku. Un, ja negribi dziivot TV kastee zem tilta, naaktos vien maksaat.

Un vieniigaa lieta, kas vinjai ljauj tevi jaat ir tas, ka taa #$%#$%# krievu laikaa ir dabuujusi pierakstu Riigaa, krutaa rajonaa, bet tu, kaa kaadreizeejaa budzha, kulaka un namsaimnieka peecnaaceejs - nee.

Maaris

imdl> uz mana rekinja. . . tas protams ir ceeeli un jauki, bet pilnigi nesaskan ar tiem imdl> principiem par kuriem man partikas veikaalaa prasa maksaat par paartiku tik cik imdl> taa maksaa. . . .

Saimnieki/iipashnieki ir dazhaadi. Gan tjipa Limbeeni, gan arii sakariigi.

Arii iirnieki ir dazhaadi - bezdarbnieki proletaarieshi, kas savaa laikaa iemitinaati komunalkas istabaa un tagad iiri maksaa i netaisaas, turpina dziivot tikpat cuuciigi un dzerstiities kaa ieradushi un izmes tos nevari, jo vinjiem vesels bars beernelju. Ir arii maksaatspeejiigie normaalie iirnieki, kas gatavi maksaat par sakoptu normaalu vidi (ne ekskluziivu, bet normaalu).

Man paziistams maajas uz Teerbatas ielas paarvaldnieks teica ka bez telpu iziireeshanas veikaliem vinjsh galaa netiktu, pat ja iirnieki normaali un laikaa maksaatu iiri. Bet ir arii kuri nesamaksaa pat to minimumu. Un ar godiigaam metodeem kaut ko padariit ir ljoti gruuti.

Un veel - diemzheel ccilveeki joprojaam nav sapratushi, ka jaadziivo atbilstoshi saviem liidzekljiem, nu nevar gribeet bezdarbnieks dziivot kaadaa centra dziivoklii ar visaam eertiibaam. . Savukaart namiipashniekiem jaasaprot ka bezgaliigi iires cenas celt vinji nevarees pat ja tas buutu atljauts - taadu kas maksaas neskatoties cik, nemaz nav tik daudz, liidz ar to naaksies cenas tureet reaalas.

M.

Sveiks, Paul.

Paldies par atbalstu: )

Visu zinaashanai es neesmu nevienu ne apkraapis, ne izmantojis, man tikai patiik mans darbs un es to godam daru!

R.

Atslaabinies veciit: )

Cilveeki ir visaadi! Pats savu laik straadaaju par maakleri(tad izmaacijos par juristu un tagad vienaa nekustamaa iipashuma firmaa par juristu straadaaju: ) tapeec zinu kaa tas ir un, ja kaadam pa dziivi suudiigi tad arii meegjina izgaazt uz citiem.

Veiksmi tev tavos darbos!

Sveiks, Paul.

Es jau saprotu tos zhults gaazeejus: ) pasham arii ir bijis taads periods, kas neiet un lai Dievs staaveeja klaat tiem, kuri traapiijaas pa rokai: )

Es paaraak nesaspringstu par skeptikju izleecieniem: ) esmu paari tam.

Ja tu esi jurists nek iip. firm. , mosh atsuuti savu tel. nr. , buutu runaajama lieta.

R.

Jaunākais forumā