Re: 4 staavu maaja
>" regnars" < regnars¤navigator.lv > wrote in message news: < 200301231443.h0NEhKn24544¤kenny.delfi.lv >. . .
> Daiga.
> Visinteresantaakais ir fakts, ka iirniekiem nav jaapeerk dziivoklji
> iipashumaa, bet gan tikai iires tiesiibas, kas ir par 70% leetaak!
Oj, renars, ka man patik ta tava speja visu tik optimistiski vienkarshot: ) neveins irneicinjsh jau tapataas no sava laba praata neparvaksies uz ires tiesibaam. . . vai Ropaziem piemeram. . . .
kad ir maja ar irniekiem ir 2 idealie varianti kaa to izmitinat- pirmais: nevienam neko nepiedavat, nekadas kompensacijas, tiklidz tiek konstatets faksts, kas var but par pamatu ires liguma laushanai- uz tiesu.
tiraa veidaa deriigs gadiijumaa, ja ir neierobezots laika limits ( piemeram tavs mantotais ipashums, nav iekjiilaats, ienakumi no nomas maksaam pietiekoshi lai nomaksaatu nodokljus, siltumu. etc. ) otrais: tiklidz ka sanemti nepieciesamie saskanojumi un buvatlauja momentaa eekaa tiek saakti dazhadi remointa darbi, radot neertibas iedzivotajiem- tiek nogriezta uz minimalo udens un situma padeve, etc. gadijumaa ja iedzivotahi griezhas pie saimnieka ar zhelabaam tiek piedavata minimala kompesacija, ja vins labpratigi piekrit atbrivot telpas. jarekinaas ar to ka visiem remontiem noteikti jabut saskanojieim ar kompetentaam iestadeem, jo iedzivotaji rakstis depeshas uz prokuraturu, policijai un Valsts prezidentei tsk. : )
> Taa luuk, matemaatiku gan nevajag jaukt ar man zinaamo info. Ja ir
> neskaidriibas var zvaniit vai atrakstiit, nevis publiski izlikties
> par super gudru profesionaali.
un veel - skjiet ka shitas Ozola pantinsh " ja netic man'papras citam - manim pasham! " varetu ari uz tevi tikt attiecinats: ) ibo shii ir publiska vieta kur visiem briv izteikties.
wbr,
Kristaps
>
> R.