Vai kaadam ir _reaala_ pieredze ar pashgaajeeju putekljusuuceeju?
Re, ka arii LV tagad taads ir dabuujams par "nieka" 250 Ls ( www.supernet.lv/product_info.p... )
Dikti patiik man taa speeljmantinja, bet vai tas ir taa veerts?
Vineta
Vai kaadam ir _reaala_ pieredze ar pashgaajeeju putekljusuuceeju?
Re, ka arii LV tagad taads ir dabuujams par "nieka" 250 Ls ( www.supernet.lv/product_info.p... )
Dikti patiik man taa speeljmantinja, bet vai tas ir taa veerts?
Vineta
Re: iRobot Roomba
Topo centraa Dominjaa redzeeju demo stendinju brunjrupushsuuceejamar advanceetu baazes stacija, kursh shis pats maaceja izkraut putekljus. Maksaaja gan laikam ap
5xx LVL.
M.
Kaa speeljmantinja vinja buus OK. protams ja cilveeks var atljauties pirkt speeljmantinju pa 250Ls.
No efektivaaviedoklja tas ir efektiivs dziivokljos/maajas ar lielu uzsvaru uz minimaalismu - 4 sienas plus galdinsh uz vienas kajas. Katrs papildus priekshmec izstabaa padariis taas speljmantinjas darbu par murgu un muuzhiigu labirintu.
p. s. Ja nopirksi pastaasti par rezultaatiem.
Tik daargas _speeljmantinjas_ peerk tikai viirieshi. ; )) Bet, ja man vairs nekad nebuutu jaatiira griida, tad gan padomaatu.
Vineta p. s Nez kaa tas briinums sadziivotu ar suni: )
Re[2]: iRobot Roomba
man domaat - ar AIBO vareetu buut pat tiiri ok. . . tur tjip salochkas vareetu uzspeeleet, utt. . . : ))
-- rowers, iespamo.
Re: Re[2]: iRobot Roomba
nav jau nekaada nauda, bet taa manta nav to veerta
IMHO
taa jau ir nevis cenas bet modes lieta vairaak
lai labi ripo zem gultas, ja taa ir augstaaka par 7. 5 cm a/
RE: iRobot Roomba
Sunja spalvas kaareizi pa stuuriem malaam saveljas, kaa tas ar to tiks galaa?
maara
Ja, Maara, Tavs miteklis ir apaljsh, nevis kantains, tad tix lieliski galaa, ne tikai ar sunja spalvaam: ))))
Mans miteklis, Ingriida, nav apaljsj, tik tam maz sakara ar Vinetas sapni nekad vairs netiiriit griidu.
maara
Sakars ir taads, Maara, ka tas verkjis pac ir apaljsh un taadeejaadi nespeej iekljuut stuuros: ))))))))
izbaazh vajadziigajaa virzienaa shaufeliiti un uzslauka meeslus: ) vai nu instrukcijaa rakstiits: "stuuros nepiemeeslot! " ______________________________
Janis D, "3-ciems"
Un kaa Tu domaa - uz ko veersu uzmaniibu, ja ne preciizi uz to pasju? ?
maara p. s. jautaajums retoriskais, nav nepieciesjamiibas turpinaat diskusiju.