Re: Kanalzaciju trubu specelementa pasuutiishana.
Ir redzeeti iisi savienotaaji kur abos galos ir "mammas" - vai nevar sakombineet no parastaa T savienojuma, un taada "divmammu" savienotaaja?
Ja pietiek vietas.
"Divpapu" savienojums sanaak vienk trubas gabalinsh.
KPL, kaukad sen kauko taadu kombineejis, bet tur bij daudz vietas.
Shitaadas lietas dariija senos laikos Maskavas ielas Komfortaa ieteiktais santehnikjis Krasiljnjikovs (vaardu un tel # neatceros).
Man bija liidziiga probleema, tad resnajaa savienotaajaa iekauseeja L veida elementu, kalpo jau vairaak kaa 5 gadus.
Agris
Diemzheel nav vietas kur vairakus elementus kombineet kopaa.
Man vaig gabalu ar divaam mamaam vienu otrai pretiim un papu 90 graados.
Veikala dabonami ir tikai mama paps pretiim un mama 90 grados.
Vai arii paps ar 3 mamaam, bet man taa mama kas pretii papam traucee.
Maris
RE: Kanalzaciju trubu specelementa pasuutiishana.
Sveiki!
Nu panjem tam T veida savienojumam un to mammu, kuru Tev nevajag, nozaagjee nost. Ja shitas neiet cauri taapeec, ka paps tad sanaak pa iisu, tad nozaagjee mammu nost no caurules ar kuru gribi savienot.
Jans
Nu labi nozaagjeeshu es to lieko mamu nos bet ar ko aizliimeet ciet to caurumu taa lai peec kaada laika tas nenokriit nost pac no sevis un viss labums nesatek zem jaunieliktaas griidas.
Tapeec jau intereseejos par firmu kas to varetu izdariit profesionaali.
Buuvniekai saka tadu gabalu nevaram nopirkt tapeec tev blakus podam torchiis kaukaads trubas gals un viss.
nu, ja pareizi sapratu, tad var nozaagjeet, atstaajot kaadus 5 cm, tad iebaazt parasto korkji, kuram malu var kartiigi noziest ar visaadi fignji - un beigaas veel apiet apkaart ar kaadu karsto feenu.
bet vietas tochna ir tik maz, ka nevar vienkaarshi pakjert 3x aareejo trubu un tad uzlikt vienu paareju?