Izireju (uz ilgu laiku) 1 ist. dzivokli stalinlaika maajaa, pretii VEF kulturas pilij (Saules aptiekas maajaa).
Dzivoklis ar visam ertibam, svaigi izremontets, bez mebelem. 36 m2, 4 stavs.
120 Ls + komunalie maksajumi/menesi
Maris
6537137
Izireju (uz ilgu laiku) 1 ist. dzivokli stalinlaika maajaa, pretii VEF kulturas pilij (Saules aptiekas maajaa).
Dzivoklis ar visam ertibam, svaigi izremontets, bez mebelem. 36 m2, 4 stavs.
120 Ls + komunalie maksajumi/menesi
Maris
6537137
Re: Izire dzivokli
Jesus f***ing Christ! : )))
sp, maxaa 70 par naudas iiri + komunaalos, un 70 atdod kaa dalju paraada, bet ir
70 metri un 3 istabas. . .
Man ka ledijai negribejas sakt so disputu, bet manas izjutas, kas radas tadu sludinajumu lasot, es pati nebutu varejusi formulet labak ka Spaiks! : )))))
iireeshu dziivokli (was Re[2]: Izire dzivokli)
neko nesaku, bet IIRE lats metraa par 70m^2 dziivokli. . . ir
LJOOOOOOOOOOTI ok.
BTW, pac mekleejos peec 2 (labaak 3) istabaam pljavniekos, kjengaragaa, purvciemaa varbuut. . . kvadratuura pie kaajas (bet nu kaada buus. . )
gribeetos bish meebeles, (vismaz paaris skapjus un gultinju\diivaanu), bet nu. . . ja nebuus - arii nenomiriishu.
noteikti ir jaabuut kautkam uz kaa gatavot paiku un kautkam kur nomazgaaties (dush/vann).
noteikti vajag lai var dabuut kabeljinternetu. t. b. caur etherneta kabeli.
buutu ar mieru ar 100 + skaitiitaaji un apkure.
protams, IR VARIANTI.
-- rowers, drusku mekleejas.
Re[2]: Izire dzivokli
Sveiks Panda,
Starp citu nav kaadam kas neliels padomaa, ap 1 istabu ar eertiibaam zem 100 Ls/meenesii. Intersee Plavnieki, Purvciems arii Ulbroka. Der arii istaba necaurstaigaajama, mekleeju ne sev, bet vienai pazinjai.
ja nu ir kaadas ideja mailzz privaati. . . ; ) pasaakusm sameeraa steidzams. . . : )
--
Rukicc
Re: Re[2]: Izire dzivokli
Cien. "Kalnberza" kgs!
Panda vispar domata ka sievieshu kartas parstave! : -)))))))
Rigas kore - varbut noder, jo viniem ir visadi varianti par dzivokliem. Priece tas, ka nav nekas jamaksa, lidz dzivoklis tiesam nav reali atrasts!
P.
Ko var njemties un jaukt 2 dazaadas lietas, viens ir iireet, otrs ir iegadaaties iipashumu! Iziireeshanai shii summa par to dziivokli ir ljoti normaala tirgus cena, cik nu sachakareetajaa tirguu vina var buut vispaar normaala. Cilviishi ir gatavi maxaat 1 ls par kvadraatu namos, kur tualete ir kaapnju telpaa, bet galvenais, ka voonungs cenraa, taa kaa nav ko iespringt par sho piedaavaajumu!
Girts
Re: iireeshu dziivokli (was Re[2]: Izire dzivokli)
Nee nu. . . es mineeju _naudas_ iiri. Respektiivi - krediitu: ) Dziivoklja iire ir, kad njem lietoshanaa sveshu dziivokli, krediits ir, kad njem lietoshanaa sveshu naudu. Par cik ir arii plaans un pienaakums paraadu atdot, pamazaam, tad tiek dalja paraada summas regulaari atmaksaata.
Es par ko - kopeejie izdevumi varbuut par paardesmit LVL lielaaki, bet par pakalpojumu (iiri, naudas vai mantas, nu tur komunaalajiem) tiek maksaats mazaak. _Ilgterminjaa_ daudz izdeviigaak: )
Nee nu es jau neko - ir varianti, kad cilveekam vajag, piemeeram, uz gadu, vai uz dazhiem meeneshiem. Tad iire ir izdeviigaaka. Peedeejais gadiijums - peerk cilvis dziivokli jaunceljamaa maajaa. Nu protams, ka var iireet kautko. Komforta labad arii varbuut bik daargaak.
sp
Nu varbuut arii ir gatavi. . . ja liidz galam nav informaacijas par alternatiivaam: ) A varbuut vienkaarshi taa patiik. Vispaar, peec izsmeljoshas informaacijas ieguushanas, daudzi aizdomaajas, un liela dalja izdomaa savaadaak: )
Es jau atkal neko - ir pieprasiijums/piedaavaajums, un ja viss bumbaas, ta viss bumbaas. Neviens tak man neaizliegs pirkt sunjubuudu pa miljonu, ja man ir miljons un es gribu shaadu sunjubuudu: )
sp
> Ko var njemties un jaukt 2 dazaadas lietas, viens ir iireet, otrs ir
Nu bet ja gribas panemties! ? ; p