Skurstenjslaukjis!

Sakara ar paredzamo kaminu izradas ka ir vaijadziigs kaukaac skurstenjslaukja akc par skurstenja satavokli un to ko pie ta skurstenja drikst sleegt klaat.

Kur tadi skurstenjslaukji dziivo un cik tac skurstenjslaukja atzinums maksaas?

Ko vel janjem vera taisot kamiinu dziivoklii?

Maris

Re: Skurstenjslaukjis!

sveiki,

maksaas tik, cik sarunaas: ) man (pirms 3 gadiem) pa telefonu teica 16 ls. Kad viirinjsh atnaaca un uzrakstiija aktu, teica jaamaksaa 24. es savukaart vinjam bildu, ka pa telefonu bija apsoliits 16 ls, tad nu pusis nesamulsa un teica, ka varot jau arii 16 maksaat. . . . principaa katraa rajonaa (Riigaa) ir savs kantoris, kas ar to nodarbojas, uz izzinjaam var atrast. bet nu tagad neatceros, vai vinjiem nebija arii kaada saistiiba ar ugunsdzeeseejiem. . . .

andris

RE: Skurstenjslaukjis!

Es samaksaaju 3 Ls, tas gan nebija par kamīna skursteni, bet par gaazes iekārtas uzstādīšanas iespējām. Nekaulējos, pashi uzprasīja.

es nupar samaksaaju Ls15. : ((

kad uzprasiiju cik jaamaksaa - abi viiri saskatiijaas un viens teica - 15.

taa ka pa telefonu biju vienojies ka bus 15, tad arii neapstriideeju. kaut gan darbs bija par 1Ls un atbildiiba (peec tam) nu nekaada.

a/

Kur tu taadu skurstenjslaukji dabuuji?

Maaminja apsoliija veelaak pateikt telfonu, tas tiek meklēts tagad. : )

Par skurstenslaukjiem jaazvana uz BUB apvieniibu, tie noforvardees pa rajoniem kur vajag. Izmaksas man liekas arii bija mazas.

Latvijas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrību Apvienība

J. Asara 13, Rīga, LV-1009

Mobilais tālrunis: 9412057

Fakss: 7845684

es izmantoju - skurstenslaukis "Gustin's" SIA taa laikam saucaas.

Paardaugavaa

man vajadzeeja aktu par skursteni a/

Jaunākais forumā