Re: Uudesn skaitiitaaji. . . .
Mums santehnikjis ieteica likt uzreiz jaunus. Cenas starpiiba dazji lati, kaadi 5 laikam. Peec paarbaudes diezgan biezji izraadoties, ka ir jaamaina tas skaitiitaajs un tad sanaak maksaat gan par paarbaudi, gan par jauno skaitiitaaju. Santehniikjis ar tik vienu reizi jaagaida.
Kaut gan kaiminjiene izveeleejaas leeto variantu un arii ir ok.
Vineta
Leetaak buus uzlikt paarbaudiitus lietotus, esmu to dariijis jau 2reiz un zheel man to cilveeku kas grib savus paarbaudiit un likt atpakalj, parasti vinji samaksaa par paarbaudi un 50% ka tie skaiteklji ir izbeigushies un vienalga jaaliek jauni vai. . .
Paarbaudiitie b/u pakljaujas tam pasham paarbaudes periodam kaa jauni.
AgriX
A labaak jau likt paarbaudiitus lietotus ar domu ka tie nojuks un skaitiitaajs vairaak negrieziisies liidzarto nebuus jamaksaa par uudeni.
Man gan reaali interesee kaa notiek to simtiemtuukstoshu skaitiitaaju paarbaude dziivee?
Atgriest kraanu un secinaat ka tad kad pietek spainis pilns un saliidzinaat to ar 10L uz skaitiitaaja jau jebkursh katrs maak.
Vai nebuutu vienkarshaak to paarbaudi taadaa veidaa izveikt atnaakot attieciigajam speciaalistam uz katru dziivokli?
Kapeec obligaati tie skaitiitaaji jaanjem nost un jaaved kaukur citur paarbaudiit kur ta paarbaude nearko neatskjiras.
Kapeec mums visiem jaamaksaa par to skaitiitaaju nonjemshanu uzlikshanu ja buutu jaamaksaa tikai par paarbaudi?
Es saprotu vietaas kur nevar taa spainiiti pietecinaat, bet vietaas kur to var izdariit kaada probleema ir veikt meeraparata paarbaudi? Tur taksh nav nepiecieshams to novietot kaukaados super iipashos apstaakljos un magneetinjuliceejus ar vareetu vieglaak atmaskot.
Iztaas peec kaukaadas kaarteejaas afeeras N-to miljoonu uzvaariishanai.
Sveiks,
Esmu redzeeji skaa paarbauda. . . . .
Pagalmaa kaut kaads kantoris viens izskataas ka ir. . . .
Saskruuvee kopaa kaadus gabalsu 20 vienu aiz otra un caur suukni m ochii pa rinkji uudeni. . . . . ja kaadaa ir novirzes to laukaa met un viss kuri sakriit tie ir ok vai kaut kaa taaa vai arii pa vidu vienu liek kontrolei reaalu labratorijaa izmeeriitu. . .
pavasari tiiri regulaari maniiju vinjsu tagad klusums. . . . .
---------------
Rukicc
Nu es vispar, paaicinaju to parbauditaju, iedevu vinam 20Ls un miers, sarakstija visus papirus, ka ir ok un nost neko neskruveja.
Re[2]: Uudesn skaitiitaaji. . . .
Sveiks ok,
Laba doma. . . : )