Re: Par trubaam
ir taadas trubas no miiksta materiaala, kaut kas liidziigs porolonam: ) parasti redzeetas peleekaa kraasaa, praktiski visos santehnikas veikalos dabuujamas. veelams maukt pa galu virsuu jau monteeshanas procesaa, ja nevar - paargriezh vienaa saanaa un tad ar kaut kaadu liilentu centiigi notin
RE: Par trubaam
Da nav Rich pat jaagriezh, shamaam jau ir iegriezuma liinija visaa garumaa : )
Otrs variants, ir vara trubinjas ar jau virsuu esoshu plastmasas apvalku, shamais arii labi noveersh taa kondensaata veidoshanos, vismaz man taada rore staav sausa.
KPL
> Da nav Rich pat jaagriezh, shamaam jau ir iegriezuma liinija visaa garumaa
hmm. tas laikam kaa kuraam - maneejaas bija vienlaidus visaa garumaa.
imho ari taa labaak, mazaak iespeeju gaisam tur pluust, ja vinju normaali uzmauc (es joprojaam par tiem apvalkiem, ja nu kas)
Bet gruutaak uzmaukt. . A manaa variantaa - apliec un ar liimlenti saliimee : )
Es par taam peleekajaam, poroloniigajaam. .
hmm. taadu plaanu kaartinju? hvz, mosh tev temperatuuras starpiibas mazas, man aukstaa uudens truba peec uudens lietoshanas regulaari ir norasojusi (telpaa iekshpusee)
nu - jaa. izveele starp kvalitaati & eertumu. lai gan es neteiktu, ka baismi gruuti iemaukt to trubu izolaacijaa (ja vien neiepeerk mazaaka izmeera, nekaa pati uudens truba: > )
Bet ja trubas jau pievienotas? ? Tad gan vareetu buut baismi gruuti iemaukt trubu izolaacijaa: )