Par trubaam

Gribu savilkt uudens un apkures caurules pirms regjipsha uzlikshanas. Cik zinu, tad aukstaa uudens cauruleem ir iipatniiba norasot. Nebuutu patiikami, ja aiz regjipsha saaktos puushanas un peleeshanas processi. Taatad trubas vajag izoleet, bet vai ar parastajaam termoizolaacijas cauruleem? Esmu dzirdeejis par kaut kaadu gofreetu cauruli ko liekot virsuu. Varbuut kaads padaliisies ar infu, ja taada ir.

Paldies

Re: Par trubaam

ir taadas trubas no miiksta materiaala, kaut kas liidziigs porolonam: ) parasti redzeetas peleekaa kraasaa, praktiski visos santehnikas veikalos dabuujamas. veelams maukt pa galu virsuu jau monteeshanas procesaa, ja nevar - paargriezh vienaa saanaa un tad ar kaut kaadu liilentu centiigi notin

RE: Par trubaam

Da nav Rich pat jaagriezh, shamaam jau ir iegriezuma liinija visaa garumaa : )

Otrs variants, ir vara trubinjas ar jau virsuu esoshu plastmasas apvalku, shamais arii labi noveersh taa kondensaata veidoshanos, vismaz man taada rore staav sausa.

KPL

> Da nav Rich pat jaagriezh, shamaam jau ir iegriezuma liinija visaa garumaa

hmm. tas laikam kaa kuraam - maneejaas bija vienlaidus visaa garumaa.

imho ari taa labaak, mazaak iespeeju gaisam tur pluust, ja vinju normaali uzmauc (es joprojaam par tiem apvalkiem, ja nu kas)

Bet gruutaak uzmaukt. . A manaa variantaa - apliec un ar liimlenti saliimee : )

Es par taam peleekajaam, poroloniigajaam. .

hmm. taadu plaanu kaartinju? hvz, mosh tev temperatuuras starpiibas mazas, man aukstaa uudens truba peec uudens lietoshanas regulaari ir norasojusi (telpaa iekshpusee)

nu - jaa. izveele starp kvalitaati & eertumu. lai gan es neteiktu, ka baismi gruuti iemaukt to trubu izolaacijaa (ja vien neiepeerk mazaaka izmeera, nekaa pati uudens truba: > )

Bet ja trubas jau pievienotas? ? Tad gan vareetu buut baismi gruuti iemaukt trubu izolaacijaa: )

Jaunākais forumā