RE: Buuvatljauja un skice
Nu tad arii uzskicee- pliks zemes plekjis a pa vidu stabs kuraa lampinja deg. . . 3 faazu. : D
ps. tev vinji buuvvaldee par sho teemu vai tad neko pateikt nevareeja?
Kovacs
RE: Buuvatljauja un skice
Teica, ka skici arhitekts stiprina; ).
Vispaar jau gribu tur sho to buuveet, bet ko iisti, neesmu veel izskjiiries. Lai lietas raitaak sokas, gribeeju elektriibu pievilkt, lai zaaliiti var papljaut, vecos kokus sazaagjeet, vakaraa gaismu paspiidinaat u. t. t. t.
Ja ieskiceeshu stabinju, man naaksies visu veelreiz saakt no gala, kad sadomaashu skjuuni uzsliet?
Maris
Re: Buuvatljauja un skice
man te nesen staastiija taa: pagaidu buuveem nevajag buuvatljauju;
shkjuunis - pagaidu buuve: )
abet skanjot stabu ar lampinju padaargi sanaaks, kameer par katru suu samaksaas. . . a kaapeec lvenergo nevelk bez buuvatljaujas? ja nu tu gribi kontaktu zaales pljaaveejam - bet buuveet neko netaisies 20 gadus ? tas ir kaut kaa noteikts ar normatiivajiem aktiem vai vinji taa izdomaaja?
--
Rich
>man te nesen staastiija taa: pagaidu buuveem nevajag buuvatljauju;
>shkjuunis - pagaidu buuve: )
Varbuut veel kaads to var apstiprinaat; )?
Ja var, riit braucu peec deeljiem; ).
>abet skanjot stabu ar lampinju padaargi sanaaks, kameer par katru suu
>samaksaas. . . a kaapeec lvenergo nevelk bez buuvatljaujas?
Tieshi taa arii pateica - atnesiet buuvatljauju un tad vilksim. Cik sapratu, vinjiem protams nevajag skicetaas buuves, bet atljauju nedod bez skices. . .
Maris
Ir taada lieta. Kaut kaados noteikumos lasiiju, ka liidz 25kvm driikst sliet taapat, bez papiiriem. Protams, ja zemes gabala lietoshanas meerkjis to pieljauj, tipa, uz apbuuves gabala var droshi.
Karlis
Ufff. . . varbuut ir zinaams, kur tads raksts?
Citaadi veelaak kaadam naudas kaaseejam skaidrot, e-e-e-e Kaarlis man teica, ka driikst buuveet un es buuveeju e-e-e. . . ; ))))
Maris
shkjiet, ka ieksh www.building.lv kaut ko liidziigu maniiju (par tiem 25m2).
preciizaak gan nepateikshu, neatceros.
------------------------------
Janis D, "3-ciems"
Re[2]: Buuvatljauja un skice
visticamaak, ka vinji gribeeja redzeet "zemes lietoshanas meerkji" - vismaz mums siguldas kantorii pieprasiitajos dokumentos nebija buuvatljaujas.
Re: Buuvatljauja un skice, un veel shis tas
Turpinaashu paatarus; )
Ir man zemes gabals paardaugavaa, kuraa vitaali nepiecieshams uzbuuveet leetaako iespeejamo apmeshanaas vietu/darbniicu privaataam vajadziibaam.
Uzbuuveeshanai naudina varbuut pietiek, bet gigaprojektam nee (vienaa kantorii pateica, ka bez 4 tuukstoshiem latu vinji pat durvis nevirinaas; )). Varbuut ir vieta, kuraa iespeejams, pa sapraatiigu maksu paskjirstiit katalogu, kuraa taadu vienkaarshu maajelju projekti sabliiveeti, izveeleeties kaadu un arhitekts to piesaista tam zemes gabalam. Taalaak sniedzu tos papiiru buuvatljaujas iznemshanai. Vai galiigi greizi; )?
It kaa man prasa ahitekta apstiprinaatu apbuuves skici, bet kaa taadu bez sajeegas un miljoniem dabuut?
Maris, juut ziemas dvashu; ).
RE: Buuvatljauja un skice, un veel shis tas
Mosh dziivojamo konteineru labaak? Man domaat ka tur pa 4K var tiiri taa neko sev dziivot, da i atlaujas uz taadaam pagaidu buuveem cik saprotu nevajag.
Nu domaats kaut kas taads- www.ksd.lv
Kovacs