podi

Remonts beidzot ir aizvirziijies liidz tualetei, tagad paliek aktuaals jautaajums kaadu podu izveeleeties. Vieniem suuds kriiitot ieshlaksta uudeni dibenaa (piedodiet par tieshumu, bet kantoros jau no 97tiitaa gada metu salvetes podaa pirms likt kluci: D) citiem akal uudens tek visrinkjii un tik neefektiivi, ka nenomazgaa suudu. Vislabaak gribeetu taadu padomju laika poda tipu ar trepiiti. Cik noveerots, taapat biezhi vien shiem shljakstoshajiem, taisnajiem, podiem ir jaanjem rokaa birstiite, lai noberztu feeces atliekas. Varbuut ir kaadi ieteikumi ko lai njem? Gribeetos lai neshljaksta dibenaa (nu labi, kameer pieshaujas pirmaas reizes neskaitaas) un lai normaali uudens nomazgaa suudu.

Varbuut var juus luugt daliities pieredzee, kaads kuram ir pods - ko iesakat un ko neiesakat njemt? : )

PpZz

Diivaini teksti dzimshanas dienaa ne: ))

Re: podi

Es domaaju tev bus vien jaiet uz kaadu veikalu un jaameegjina tie.

Pasham man ar vel poda izvele prieksha un pagaidam skatos podiem pec to izskata un cenas.

Veel viena liet ko janjem vera ir ne tikai suda lidota trajektorija un plunkskja lielums bet arii tas lai virieshu cilvekam churajot neshljakstiitos. Ir redzeti podi kuros churajot skjiist uz visaam puseem. Protams to trajektooriju var jau reguleet bet ne jau vienmeer samiegojies cilveeks nodarbojas ar meerkjeeshanu kaartojot dabiskaas vajadziibas.

Lai nebutu jaberzh ar birstiti ieteicams pirms darishanaam nolaist uudeni kas saslapina podu un suds daudz mazaak liip pie slapjas nekaa sausas virsmas. Protams tas palielina uudens pateerinju, bet poda mehanisms ljauj reguleet nolaistaa uudens daudzumu tad tas paterinsh nav nemaz tik liels.

Par mehaanismiem.

Man zinaami ir divu veidu mehaanismi neskaitot klasisko noraujam un viss iztek

1) divas pogas ar dazhaadu notecinaamaa udens daudzumu. - cik daudz ieregulec tik arii iztek katraa variantaa

2) pogu nospiezhot udens sak teceet pogu nospiezhot velreiz udens teceshana tiek aptureeta - iespejams dozeet pat ljoti nelielaas devaas vis atkariigs no roku veikliibas.

Vai ir vel kaadi citi varianti?

Luuk, shis jautajums par pareizu bide lietoshanu mani ari visu laiku nav devis mieru. BUtu labi, ka zinoshi ljauzhi varetu dalities pieredzee.

Savukart, par suda pielipshanu pie poda, laikam ir taa, ka tiiri indivuduala iipatniiba ir katram sava suuda viskozitaate, kas reizem ir arii laikam atkariiga no dietas un mazak no poda virsmas klajuma, tapec tomer droshaak turet pa rokai shvabru.

Re[2]: podi

> Suudu tev tur kaads veikalaa ljaus kluci likt! : ))

> Kaut ar pa cersanitu bij atsauksmes, ka suuds peld pa podu un nepeld iekshaa

> caurumaa, panjeemu toreer to. It kaa popuklaars, ne paaraak daargs.

kad "pieshausi" to aparaatu. . . pastaasti luudz, ka seedeeshan.

-- rowers, arii "neliidzeni elpo" pret santehniku.

Cik labi, ka es vairs darba vietaa neeedu: )))

Vineta nee, nu es jau neko, es tik taapat vien p. s. A pods man ir kaut kaads, no leetaa gala, ne gluzji kiiniehsu, vai tik ne polju. Un nekas, pagaidaam viss notiek: ) p. p. s Nesen atklaaju, ka tie zilie dezinficeetaaji, ko liek skalojamaa kastee, baigi ierullee - iet vairaakus meeneshus - noteikti ilgaak nekaa uz poda malas kabinaamie. Un neapkjep, un uudentinsh smuki zils.

> Es domaaju tev bus vien jaiet uz kaadu veikalu un jaameegjina tie.

Suudu tev tur kaads veikalaa ljaus kluci likt! : ))

Kaut ar pa cersanitu bij atsauksmes, ka suuds peld pa podu un nepeld iekshaa caurumaa, panjeemu toreer to. It kaa popuklaars, ne paaraak daargs.

PpZz

Man 3 gadi ir viens Cersanit poc. Klucis pa virsu gan nepeld, bet ar noskaloshanu probleemas, jaarukaa ar birstiiti. neskatoties uz to, jaunajaa hatonaa arii panjeemu Cersanit, ar domu treneeties ieprieksh samitrinaat pirms klucis tiek likts.

Paturpinot teemu - man kaa "lauku puisim"[tm] galiigi nav skaidrs bidee pielietoshanas veids. Tur ko, jaaseezhas virsuu un d|r$a jaamazgaa ar to kraanu?

: )))

sp, nekad nav taadus devaisus juuzaajis, bet santehnikas veichos jamie aizvien vairaak piedaavaajas. . .

Eee, nu nez. . . Buutu zinaajis, ka grasies njemt cersanitu. . . . . . . . .

Jo:

- tam ir tevis nosauktais truukums par s. . a nomazgaashanu stipri izteikts imho - specifiska probza tiem baakiem, kuriem uudens iepluude ir no apakshas:

kameer uudens naak klaat, nenobliiveejas izvads uz podu. Rezultaataa podaa veidojas bruuna sviitra, ar kuru regulaari jaaciinaas (Vinetas lieliitie zilie dezinficeetaaji ieripina: )) - slikti origjinaalie vaaki - vaarga plastmasa, kura izljogaas "engjees", skruuveem viegli paargriezt viitnes utt. Tiesa, president ubermodeli pa 60 vai 70 latiem, vai cik nu shams tur maksaaja, neesmu pircis: ) - Mario mineetaa probleema par churaashanu - man pagaidaam (~ 1 gada laikaa) optimaalu lenjkji atrast nav izdevies. . .

Citaadi: pods kaa pods, patiikami leetaaks par citiem analogiem, no kuriem krietna dalja slimo ar tieshi taam pashaam kaiteem.

2G

Tie bide ir sievieshu kartas parstavjiem domaati un tur vinjas mazgaa to ko virieshi var nokratiit.

Virieshiem ieksh bide daudz praktiskaak liekas mazgaat kaajas nekaa visu ko citu.

RE: podi

Kadreiz kaut kur lasiju rakstinu, tema laikam bija par sievietem vai precesanos uz arzemem, aptuvens fragments: ". . . aizprecejas virietis uz

Vaciju. Pec kada laika runa ar draugu no dzimtenes. Ka tad jauna sieva - vaciete? Ta neko, tikai liek curat sedus. "; ))

Problemas risinasana pasa sakne, ta sakot; ) Un nevaretu teikt, ka vacietei nav taisniba, tikai slinkums katru reizi uz poda sesties; )

Ms

Nee, man liekas, ka tu vari piebiedroties musu [tm] lauku puisis. Uz bide sievieshkarta var mazgat protams arii to pashu, nu ziniet kaa sauc, un mums tajaa vietaa taa vis nav. Bet ne jau tam vien tas bidee tapa izgudrots, un pakalju der nomazgat visiem.

Nu bet ko lai dara. Es ljoti labi saprotu, ka var gadities nolaist shkiibi, ja ir objektivi apstakli: liels spiediens/ iztraucets miegs sakaraa ar celsanos uz darbu / viegls reibums / utt. Es atsakos saprast, kapec nevar pec tam panjemt dirshamo papiru un to slapjumu noslaucit. Nu nav tas p#$%is domats tikai churashanai vien. . .

Sveiki!

Nju atkariigs kaad rociiba un cik liela hauziite, mosh var pisuaary pielikt blakus podam

Jans

o jaa, kaads pazinja reiz teicaas, ka bidee ir kaa radiiti gumijas zaabaku mazgaashanai, pilniibaa varu izteeloties: )

Pasham ir Villeroy & Boch (pods). Nekaadas sistemaatiskas probleemas ar pielipshanu un bruunaa veidojuma nenolaishanu prom pa trubu nav noveerotas, arii slapjaa plunkshkja blakusefekti nepiemeklee, protams gadaas iznjeemumi, bet tur, shkjiet, nav poda vaina, bet gan attieciigaa briizha notizloshanaas vai bruunaa veidojuma konsistence: ) Pods gan nav no leetaa gala, taapeec arii uudens uzpildiishanas/nolaishanas mehaanisms un vaaks rullee, varu rekomendeet.

PS. Palasot shaadus meilus taa vien shkjiet, ka par (ne)aizskaloshanas teemu vareetu sarakstiit zinaatnisko darbu.

a.

Jaunākais forumā