Interesanti

Kāds nezin, kas tas par jaunuzceltu māju Zalves un Irlavas ielu krustojumā?

Izskatās pēc to ļi rindu mājas, to ļi dzīvokļu mājas. Raksturīgi, ka māja izskatījās pabeigta jau gada sākumā, bet tagad tik vien redz, kā pāris dzīvokļos remontdarbus.

Interesē, vai nav gadījumā kāda šaise sanākusi ar projektu, statistikai: )

sp, pēc gadiem etak 3-4 iespējams meklēs dzīvesvietas maiņu, un tad ganjau kautko jaunu un labu. . .

Re: Interesanti

nu rindu maajas ir pilniigi garaam!

esmu padziivojis un zinu, kas tas ir. . . : (

maaju vajag atseviskju vai tad vienkaarshi dziivokli, kur ar kaiminiem ciiniities. . .

rindas nav domaatas mums, taa var Amerikaa vai

Vaacijaa, bet ne Latvijaa

a/ tikai manas domas kas pamatotas ar pieredzi

Kaapeec citur var, bet pie mums nee? Vari apstaastiit siikaak?

Karlis

Taapeec, ka mees ar tevi dziivojam Latvijaa!

ja es sevi uzskatu par pieklaajiigu onkuli un ruupeejos, lai citiem netruaceetu vai vismaz lai neradiitu citiem papildus neertiibas, tad tavi kaiminji taadi nebuus (99% varbuutiibas garantija) un no taa viss arii izriet.

Amerikaa vienaa rajonaa dziivo apmeeram vienaadi cilveeki, kuri respektee cita intereses un uzskata, ka citiem jaarespektee arii vina intereses. Vaacijaa ir liidziigi (esmu dziivojis VAacijaa liidziigaa situaacijaa).

Pie mums negaidi, ka kaads tevi respektees. .

varbuut vieniigi mees ar tevi taadi "duraki" traapiisimmies blakus maajaas un mums buus pamiers rajonaa

arii ar privaatmaajaam ir lidziiga proba, ja kaiminos viens skaluma piekriteejs, tad buus gruuti ciiniities un arii iipashumu paardot buus sarezgiiti taa ir muusu maamulja Latvija, kuraa ir ne tikai latvieshi (kaut gan arii tautieshi nav no labaakajiem shinii zinjaa)

taa apmeeram a/ taas ir tikai manas domas, bet no pieredzes

Mani lidziga informacija interese attieciba pret "Pardaugavas kompleksu" (Jelgavas iela 63). No aras viss izskatas ok, maju pat septembri it ka nodot taisas, bet nu ieksa trepes nasataisitas, griesti nav ielikti. Cilvji dzivoklus remonte, bet nu kaut ka neizskatas pec apkartejo ricibas, ka pagus septembri nodot ta, lai varetu dzivoklos ievakties.

Kadi komenti?

Jaunākais forumā