jaunās mājas

Sveika tauta!

Varbuut kaads zin vel kaadu labu (labas) web adresiiti (-es), kura vareetu redzeet info par jaunajaam (vai rekonstrueetajaam) daudzdziivoklju maajaam?

www.nams24.lv - ir jau apzinaats.

Paldies.

Re: jaunās mājas

Vēl var iemest acis Latio mājas lapā.

Cieņā!

Re[2]: jaunās mājas

ir katalogs izdots - www.realty.lv/rus/news/

nu taad pabiezs vispaar. info par projektiem tajaa gan ir visai skopa, bet kopainu var nojaust. droshi ka var kaut kur nopirkt

Re: =? UTF-8? B? amF1bsSBcyBtxIFqYXM=? =

Lai nav jaamokaas ir arii normaala valodaa tas pats raxtiits. . . . . : )

www.realty.lv/lat/news/

-----------

Rukicc

Re: _jaunās_mājas

Es gandriiz apraudaajos no smiekliem no taadas "normaalas" valodas:

www.realty.lv/lat/market/class...

Martini

Re: =? utf-8? Q? jaun=C4=81s_m=C4=81jas? =

Taa kaa man ir beediiga pieredze, tad ieteiktu:

1. neiekrist uz leetu reklaamu - visi dzivokli ir izpirkti, palicis tikai peedeejais, kas kaa izraadaas peedeejais veel paliekt veselu gadu.

2. par visiem liigumiem, paardeveeja juridisko statusu, objekta ierakstiem

Zemes graamataa konsulteeties ar pieredzeejusu juristu nekustamaa iipasuma lietaas.

3. vai apsaimniekosanas ligums lauj aizstaaveet savas tiesiibas, ja apsaimniekotajs nepilda savas saistiibas vai uzliek lielus tarifus.

4. Pirms nem krediitu, veel tikai intereseejoties par krediita nosaciijumiem, vispirms iepaziities ar krediita liiguma projektu.

Re: jaunĦ#65533; s mĦ#65533; jas

Nu nu. . . pastāsti moš tuvāk?

Man jau tādas nelabas aizdomas ir par tiem "palikuši tikai 2 dzīvokļi". Un paziņas stāstīja, ka laikam Jelgavas ielā kur tur kautkādas rūpnīcas ēkas par dzīvokļiem taisa, arī īsti normālus dokumentus neparādija.

sp

Ieteicu imformaciju par interesejosu objektu apskatit:

www.zemesgramata.lv vai no hansanet. Maksa ap 2Ls, bet var ietaupiit daudz naudas pec tam. Ja jauns objekts ir nodots ekspluatacijaa ilgaak par 1-2 menesi, tad var uzzinat cik reali ir iztirgots.

Ja objektam ir banka uzlikusi pirmo hipoteku, tad it kaa taa ari attiecas uz pardodamo objekta dalju (dzivoklis, apbuves gabals). Buutu labi ja kaads jurists to speetu izskaidrot.

maajoklju agentuura:

www.ma.gov.lv/lat/parmums/inde...

Jaunākais forumā