par rekinu

Vai taa ir visiem, ka par siltumu shomeenes ir tarifs 2 reizes lielaaks neka bija tas ir bija 0. 232Ls un tagad ir 0. 481Ls? vai tas varetu but saistit ar lielo aukstumu decembra beigas.

RE: par rekinu

Mums ir lielaaks. Kuruiinaaja jau ar, ka maz nelikaas. Visaa lielajaa aukstumaa, ar aizleemeetiem logiem normaali maikaa vareeja pa dziivokli staigaat.

Maaris

Ziepniekkalns, Augstskola- kooperatiivs vai tml

RE: par rekinu

es gan taa nevareetu teikt, kad bija " aukstaas dienas" tad bija kadi 16-17 graadi, tagad 18 tiesa gan termometrs ir pie loga.

Imanta, Kurzemes nami, Kleisti

Re: par rekinu

man siltuma tarifs taads pac kaa ieprieksh meenes - Ls 0. 0 peedeejoreiz par apkuri maksaaju augustaa kad malkas kravu iepirku: D

sveiki,

videejais pieaugums, saliidzinot nov. /dec. (reekjini tiek maksaati ar 1 meen noveeloshanos, decembrii - par novembri, tagad- par decembri), pieaugums ir aptuveni 1, 5 reizes jeb par 50%. protams, katraa namaa var buut nianses un kaapums vai nu mazaaks, vai arii lielaaks, bet aptuveno raada kopeejie cipari, par cik pieaudzis kopeejais visu pateereetaaju reekjins.

andris

Nelielies, ja! Deelj shitaam malkas apkureem dienaas, kad bija auksti un duumi iipashi gaisa neceelaas, visa Vecriiga peec duumiem smirdeeja - privaataas apkures. . . . .

Ineta

P. S. Arii pienaaca lielaaks reekjinsuz 3 istabu dziivokli par kaadiem latiem 8.

Andris Berkans wrote:

> man siltuma tarifs taads pac kaa ieprieksh meenes - Ls 0. 0

> peedeejoreiz par apkuri maksaaju augustaa kad malkas kravu iepirku: D

>

Sveicinaats, kaiminj!

Atvainojos par atbildeeshanu uz veciem mailiem.

Lielajaa aukstumaa mums ar bij veesaaks kaa citkaart, kaa liecina pieredze, muusu kurinaataaji parasti reagjee uz temperatuuras izmainjaam ar dazhu dienu nokaveeshanos: )

Reekjins lielaaks nekaa citaam reizeem, bet nu ne paaraak radikaali lielaaks, preciizus ciparus nepateikshu.

Tjigra

Imanta, Kurzemes nami, Kleisti: )

Martins Kampe wrote:

>

> es gan taa nevareetu teikt, kad bija " aukstaas dienas" tad bija kadi 16-17

> graadi, tagad 18 tiesa gan termometrs ir pie loga.

> Imanta, Kurzemes nami, Kleisti

>

> Mums ir lielaaks. Kuruiinaaja jau ar, ka maz nelikaas. Visaa lielajaa

> aukstumaa, ar aizleemeetiem logiem normaali maikaa vareeja pa dziivokli

> staigaat.

>

> Maaris

> Ziepniekkalns, Augstskola- kooperatiivs vai tml

>

> Vai taa ir visiem, ka par siltumu shomeenes ir tarifs 2 reizes lielaaks neka

> bija

> tas ir bija 0. 232Ls un tagad ir 0. 481Ls? vai tas varetu but saistit ar