aizkari

Sveiki. Sestdien uzzinaajam aizkaru cenu dzivoklja 4iem logiem. Gaishei , tumshie + stangas(slieditas) kopaa ap 700Ls. Manam praatam shadi cipari nav saprotami. Audums vien: tumshais 300, - baltie 100, stangas 200. Un aizkari ir tadi brivie, kriitoshie, nekas zamudriits. Tas gan tika uzdots notaameet vienam aizkaru salonam, kuru maksliniecei attieksme ir OK un stradaa teicami, bet tas cipars. . . Varbut ir kaadi zinaami labaki varianti, kur mekleet? Varbut jedzigi nopirkt audumu citur, aiznest shuvejam?

jam

Re: aizkari

200 LVL par sliediiteem? Cik tad maksaa taas sliediites? ? ? 8-)

Es nopirku izmeegjinaashanai stieniiti, koka. Komplektaa ar koka puljkju "sisteemu" piestiprinaashanai pie sienas un nostiprinaashanai abos galos. Tas vareetu peec tava piegaajiena atbilst biezajiem aizkariem. Maksaaja 8, 80, 200 cm tas stienis. MAzaaks stieniitis, vai sliede, plaanajiem aizkariem, maksaaja i to mazaak, kad skatiijo. Nezinu gan, par kaadu uberdizaina gabalu tev meegjina 200

LVL atnjemt: )))

sp, arii aizsegs skatam no aarpuses 4 logus

Cipars ir vaajpraatiigs! ! !

Ja tieshaam tie ir parasti taisnstuura aizkari bez vipendroniem, tad labaak nopirkt pasham audumu, stangas, apviileet aizkariem malas un pieshuut lentiiti maacees jebkura daudzmaz kvalificeeta shuveeja. Rezultaataa cipars buus vismaz

3x mazaaks!

Zoda

RE: aizkari

Nu nez vai gluzhi uberdizains, jo kad es domaaju vienbriid par aizkariem redzeeju taadu baigi forsho stangu- tipo neruuseejosh teerauds, tieva, minimaalisma stilaa un vinja taa arii maksaaja, ka 2iem logiem ~100Ls.

Ja protams nav pretenzijas pret dizainu ta man domaat ka taas koka stangas pa padsmit latiem ir ok un shaada nauda toch ir nevajadziigi liela. : )

Kovacs

Es saviem 2 logiem tumshajiem aizkariem pirku audumu pec savas izveles, ko pec tam atshuva shuveeja.

Rezultaataa aizkari man izmaksaaja ap 20 latiem.

Runa jau protams var iet par to, cik kruts ir audums, bet man liekas ir maza jeega pirkt aizkaru audumu par

100 ls metraa. . .

TAs audums maksa kaadi 25Ls/metraa. Laikam bus japaklejo ar sievu pa audumu veikaliem un japiemeklee citi varianti. Labi ka salons iedeva auduma sturishus. Tagad var kraasas piemest: )

Bet nu tas koka stangas, kuras pardod, buvm. veikalos mani nekadu sajusmu neizsauc. Jameklee sliedishu mehanisms.

Paskaties labi. Tais pashos veikalos, kur ir koka stangas, parasti ir arii sliediites.

Pie kam gandriiz vienaadas koka stangas tirgo gan Alan Deko, gan arii buuvmateriaalu veikalos: )

Bet audums pa 25 Ls metraa. . . nee nu ja jau vispaar skataas uz audumiem shaadaa cenu grupaa, nu tad jau par summu taa kaa nevajadzeetu niideet: )))

sp

Bet diez neapniik dziivot taada maajaa/dziivoklii, kur dizaina prieksmetu pilns? Mums ta pati aizkaru dizainere teica, ka jo klasiskak, jo labaak, savadak, ja uztaisa kadu pribambasu, tas var aatri apnikt. NAv ta pat ar kaut kadam citam dizaina lietaam?

RE: aizkari

Ja ir maajaas shujmashiina un izdomaats aizkaru modelis, tad jau var arii pats shuut. Ja nee, tad var aiznest sashuut(bija kaut kas 50 sant. /m parastaa viile un 80 laikam par augsheejo dalju, kur naak savilceejlenta klaat). 2 logiem pati sashuvu, 1 logam plaanos salonaa, biezos pati. Nekas traks: )

Par cenaam. Baltie aizkari bija ap 5-6 Ls/m garums 250-295 cm audumam, taa kaa vareeja griezt shkjeersaam un sanaaca leetaak, bet uz vienu logu ap 5 m aizgaaja(uz savilkuma reekjina).

Biezie aizkari bija 14 Ls/m, bet tur naacaas vairaak ieguldiit. . . Katram logam 3 gab pa 2, 3m garumaa +lambrekens).

Stangas - sliediites ar pildiijumu ap 30 Ls uz katru logu.

Kopaa vienam logam izmaksas kaut kur 100 Ls. Stanga pirkta Aizkaru paradiizee uz Briiviibas ielas, Audumi un shuushanas darbi SPoliitee uz Chaka/Gjertruudes stuura.

Protams, nav krutie aizkari ar dizainera odzinjaam, bet man pirmajaa staavaa tomeer vajaga pietiekoshi necaurspiidiigus tumshos aizkarus un apmierina klasiski mietpilsoniskais stils. Un arii izmaksas. . .

Ineta

Nuja. mc2 = mega cenas kvadraataa: ) Arii griidas segumi tur esmot laba cenas un kvalitaates attieciiba, par tapeteem ar biju dzirdeejis. Santehnikas un kasnuturveel tur ir dizaina priekshmeti, taada taa cena arii buus.

A par aizkaru cenu runaajot - tai pashaa Alan Deko (kas it kaa uz sliktu bodi nepretende) nu ne tuvu nav 25 LVL metraa btw. . .

sp, kam paziistama dizainere meedz pacientus pa mc2 vadaat: ) Zin, a peerk tur tomeer lietas tauta, lai cik tas diivaini arii nebuutu. . . vannasistabaa 10 kilolatus ieliek, ka nograb vien: )

Bet diez neapniik dziivot taada maajaa/dziivoklii, kur dizaina prieksmetu pilns? Mums ta pati aizkaru dizainere teica, ka jo klasiskak, jo labaak, savadak, ja uztaisa kadu pribambasu, tas var aatri apnikt. NAv ta pat ar kaut kadam citam dizaina lietaam?

Nu ir diziani, kuri nemaz taa iisti dzivoshanai nav piemeeroti: ) tie parasti sastopami zhurnaalu bildees.

Normaals dizainers uztaisa arii funkcionaali super, kraasas sakombinee, gaismas tur, tiri piri. Un piedaavaa dazhaadus variantus, no kuriem pacients kombinee.

Un skraida pa bodeem, un zin, kur pasuutiit. Maksaa tas 8-10% no visa, kam pieskaras "maakslinieka roka", no kaa redzams, ka ar mazu dziivokliiti dizainers visai nelabpraat nodarbojas: )

sp

Nee nu skatoties ar kaadiem dizaina priekshmetiem. Lampas var smukas uztaisiit.

Taadu kautkaadu tiri piri forshu vannu, podu, izlietni, taa lai kautkas origjinaali. Tas neapniik.

Bet nu ja pie sienas 3 plaukti, vienaa plauktaa viens shkjiivis, uz otra fotograafija, uz treshaa plastmasas aabols, tad noteikti apniik: )

Dizains ir arii, piemeeram, ja viena telpa izmantojama dazhaadiem meerkjiem - piemeeram, viesistabaa dalju uztaisa kaa darbatelpu. Mans gadiijums: ) un dizaineris maak taa smuki nodaliit telpas dalju bez sienas, ar kraasojumu, ar gaismeklju izvietojumu. Es zinu, ka pats taa nemaaceetu toch. A ja nopeerk paarkrutu stikla zhurnaalgaldinju dziivoklii, kur 2 sunji un 2 mazi beerni. . .

reaals gadiijums, variet mineet, cik ilgi tas galdinsh un veel dazhi priekshmeti izdziivoja: )

sp, taa iisti nevar dizaineri atljauties, bet nu kaadreiz. . .

Mana saskare ar dizaineriem noveda pie secinaajuma ka dizaineri grib uztaisiit kauko taadu kas vinjiem liktos ir superiigi dizainisks un kuru fotograafijas vinji var raadiit kaa baigo sasniegumu.

Savukaart tad ka tu saac vinjam staastit ka tev vaig to visu praktisku ta lai tur var dziivot tad vinjiem apsoluuti pazuud interese jo redz vinji tev tur nevar iebaazt kaukaadu superpuper dizainisku vaazi vai lampu kas man stuurii stavees un traucees dziivot tikai tapeec ka dizainerim liekaas ka pie taas sienas kraasojuma taa tur labi pieskaneetu.

Ja ir $$$$ un pasham nav laika tad jaanjem dizaineris un jaasamierinaas ar vinja uztaisiito

Ja gribi dziivot pac tad kljuusti pac par dizaineri un taisi taa kaa pasham liekas buus labaak. Tas ka pac vareesi saviem cieminjiem pateikt kapeec plauktinsh ir tur un galdinsh ir tur ir daudz veertiigaak neka megjinaat atcereeties maakslinieka vaardu kursh taisiijis stuurii staavosho vaazi vai stilizeeto dziives staastu disainerseerijas fliizeem tava vannasistabaa.

par aiskariem!

Tos vaig tikai tad ja nepatiik ka citi luur pa logu vai arii patiik dienas laikaa seedeet tumsaa.

25Ls par kvadraatmetru ir tapeec ka tai aizkaru dizainerei ar no kaukaa ir jaadziivo un labaak ir taisiit 10 skarus meenesii un uz katra pelniit 100Ls nekaa taisiit 100aizkarus meenesii un uz katra pelniit 10Ls - Laipni luugti kapitalizmaa!

Re[2]: aizkari

vai, cik smiekliigi tu uzrakstiiji, jo tiesi ar to arii vards "d'izainer" asocieejas arii man. . : ) savukart lielaakajai dalai man zinamo arhitektu attieksme pret "projekteejamo objektu" ir sekojosa - sakumaa funkcionalitaate, tad to var aptaisiit visvisadiigi, uzgerbt kuru kleitinu gribi: ))

jaasaka gan, ka mums birojaa jau kadu laiku straadaa dizaineris, kurs isteniibaa ir baigis sakariigais dzeks. Nu jaa, bet vins jau arii ir beidzis makslas akadeemiju, nevis 1 menesa dizaina kursus. .

i.

Ai nu. . . ne pie taa daktera aizgaaji, un tagad zhulti uz visu mediciinu gaaz: )

Meedz buut dizaineri, kuriem paluudzot fakin vaazes neziimeet, taas arii neziimee. Un ne ar ko normaalaa gadiijumaa jaasamierinaas nav - parasti tiek piedaavaati skichu varianti vairaaki. Nepatiik neviens - neizveelies nevienu.

Nee nu ja piemeeram pie kaada maakslinieka pasuutiisi gleznu, tad jaasamierinaas buus, kaa nu sanaaks. Ar dizaineriem bishku savaadaak.

A varbuut man paveicaas? : )

sp, apskatiija remonta taami un iebaaza dzilji atvilknee: )

Re: Re[2]: aizkari

Vo, vaards vietaa. Vispaar, gandriiz katraa virtuves meebelju "salonaa" atradiisies teels, kuru staadiis priekshaa kaa dizaineri. Ar 1 meenesha kursu noklausiishanaas papiiru kabataa: )

sp, vienmeer briinaas par cilveekiem, kuri prot ziimeet: )

Jaunākais forumā