3D dziivoklja designer proga

Sveiki,

gribu paspeeleeties ar programmu, kuraa var uzziimeet aptuvenu dziivoklja plaanu (2 dimensijaas), salikt tur durvis, logus un tad virtuaali "pastaigaat" pa to dziivokli (3D).

Nokachaaju kaut kaadu 3D Home Designer ( www.broderbund.com/product.asp... bet tur nekaadu praatiigo 3D neizdevaas ieraudziit.

Varbuut kaadam ir kas iesakaams. Un ja vareetu uzmest uz mana ftp buutu pavisam forshi: ) Ja kas, mans meils - metallica¤inbox.lv

Plds, -Andris

Re: 3D dziivoklja designer proga

Nekas vienkaarsh parasti nav. . . . . .

kas man skiet elementaari taaa citam ir kjiinas aabece. . . . .

Rukicc

636 pa 3ls nopeerc Arcon. Buus vienkaarshi un gana labi iesaakumam.

Kad man uznaca shada pat velma, es diezgan normali uzzimeju ar "gmax", bet nu gluzi vienkarshi tas nebija. Var nodownloadet par brivu.

Maris

Taa! Te buus arii mana artava kopeejaa lietaa: -)

Jau kaadu laicinju atpakalj man ar sagribeejaas paplaanot un izrakaajot ineta dzjungljus satradaas kaadi 5 liidz 6 varianti, kas nav paaraak advanceeti un ir saliidzinoshi vienkaarshi.

Godiigi sakot vislabaak iepatikaas tas pats Broderbunda 3D

Home Designers. Tajaa laikaa gan triaali dabuut nevareeja bet kaads labs cilveeks padaliijaas ar 4 versiju. Tiesa ne paaraak advanceets un gljukains bija. Tagad ir iznaacis 6 kuram var nogaazt triaali. Saliidzinot ar 4 ir labs, man patika. Normaali savus elementus var defineet (diezgan detalizeeti), 3D advanceetaaks un vispaar izskataas lietojams. Tiaki triaalis, zaraza, nemaz neinstaleejas kameer nesakonektee ar buudaslapu un nepieregjistreejas.

N.

Viss primitiivaak buutu ieksh ArchiCAD (protams ja zini ko gribi un ir pieredze celtniciibaa) Ja nav tas kas mineets iekavaas, vari pat nemeegjinaat: )

Jaunākais forumā