Virtuve un plītis

Isteniba liidzigs jautaajums pruusim, Bija doma visu laiku pirkt elektrisko, keramisko virsmu, bet nepatiik cenas. Ljoti nepatiik. Tagad ar sievu domajam, ka varbut pirkt labaak labu gaazes virsmu(varot ari labak siltumu regulet nekaa elektriskajas, atrak ari sasilst), vot neva saprast.

un vel viens jautajiens par virtuvels mebelem. Tb par firmaam, kuras tas gatavo. Moska var sasutit atsauces uz firmaam kuraas ir taisistas virtuves mebeles ar albiem rezultatiem, attiecigi es vareshu uzrikot tenderi. : )

Janis

Re: _Virtuve_un_plītis

Gaazes virsma ir ekonomiskaaka saliidzinajumaa ar elektrisko un kaa pieliec uguni taa ir silc, lai arii cik jaudiiga buutu elektriskaa taapat buus kaukaac sasilshanas laiks. Pilnam komfortam ieteiktu skatiities ar elektrisko aizdedzinaashanu un pie tam automaatisko kaa griezham klokji taa deg.

Truukumi gruutaak tiirama jo nav tikai gluda virsma

Atklaata uguns liidz ar to skaabeklis virtuvee tiek dedzinaats, ja duadz paredzeec cept un vaariit noteikti ieteicams padomaat par labu ventilaaciju.

Gaazes vadu liidz tai ir nedaudz sarezgjitak aizvilkt nekaa elektrisko vadu.

Maris

Re: Virtuve un plītis

Par virtuves meebeleem: pats domaaju taisiit uz pasuutiijuma ieksh firmas, kas saucas Skabaardis, veikals - salons shamiem ir uz Chaka ielas starp

Matiisa ielu un Ziedonjdaarzu, labajaa pusee ja brauc virzienaa no centra. Biju aprunaaties - atstaaja sakariigu iespaidu, darba rezultaati redzeeti vienaa

119 seerijas dziivoklii - man patika (izmaksaajusi taa iekaarta ar uzstaadiishanu pie Ls 400). Par Ls 10 atbrauc meistars, izmeera visu un uztaisa skici, peecaak var runaat par izmantojamiem materiaaliem un cenu.

Prusaks

Pruusi, a tu neatceries cik metru tur bija garumaa? ? Man te 2, 70m sareekinaja uz 450 firmaa Akmentiņš.

Vienig, ka Akmentinsh uztaisa skici bez maksashanas un tikai tad, kad klientam patiik iemaksaa 5Ls un tad vinji izmera velreiz un uztaisa pa iisto.

Es gan esmu jau pats paarzimejis to Akmentinja skici ieksh Visio un tagad varu izsutit firmaam, lai noteiktu videejo cenu: )

viennoziimiigi ka jaapeerk gaazes nu varbuut var ar elektrisko cepeshkraasni, ja nav kvalitatiivs gaisa nosuuceejs virtuvee muusmaajaas elektriiba nau leetaakais resusrs: ) ja veel latvenergo izpildiis attiistiibas plaana idejas ka liidz 2010 gadam kWh maksaas Ls 0. 14 tad arii laikam gaazes lampinjas buus jaaliek

Neatceros gan: ( Lai izmeerus uzzinaatu var apskatiities standarta 119 seerijas divistabu dziivoklha plaanu - iekaarta gar garo sienu, kas taalaak no ieejas durviim + siena, kas ir starp virtuvi un koridoru. Man gan skhiet, ka attaalums tur buus vairaak nekaa 2. 7m.

Prusaks

elektriskaa cepeshkraasns nu toch ir labaak lietojama un pagatavotais buus garshiigaaks gaze protams ir leetaaka par elektriibu, bet padomaajam cik tad biezhi to cepeshkraasni lietojam

Ilvars

www.snaige.lv

aa un par to jautaajumu, ka vadi vareetu nevilkt to elektrisko cepeshkraasni taas pliitis, kuraam no razhotaaja ir jau klaat vads ar kontaktdakshu, kuru atliek iespraust kontaktligzdaa, ir paredzeetas normaalai lietoshanai - nevajag nekaadus tur super-puper vadus cita lieta, ka parasti jau kontaktligzdas ir suudiigas un silst pie jaudas es majaas ieliku veljas mashiinu, kotakts uzsila taa nepajokam, nopirku jaunu ar labaakiem materiaaliem un tagad viss OK (papildus izdevumi par labu kontaktligzdu 3-5 Ls) savukaart taam pliitiim, kuraam vajag lielaaku jaudu (elektriskaa cepene+vitrovirsma), razhotaajs neliek klaat kontaktdakshu, kas jaasaprot, ka nevar baazt kur tiik vismaz Snaige plitiim taa ir (palieliijos)

Ilvars

www.snaige.lv

Gāze ir lētāk, ja regulāri cep un vāra

Savukārt, elektriskā plīts ar keramisko virsmu ir daudz vieglāk kopjama, uz sienam ap pliti, traukiem u. c. nepaliek gazes degšanas nosēdumi, netiek sadedzināts skābeklis.

Tātad, ja ēst gatavo minimāli - (piem. , es plīti izmantoju labi ja reizi dienā) - tad izdevīgāka ir elektriskā. Štrunts ar to plus mīnus vienu latu. Es par gāzi mēnesī maksāju 1. xx latus par abonēšanu, bet tikai 6 santimus par pashu gaazi (1 m3).

Re[2]: Virtuve un plītis

Sveiks Dz,

Ar taam skiceem ir taa. . . . ir dzeki kas uzzziimee visu un izstuko reaali perfekti visu liidz peedeejam siikumam(izmeeri ir preciizi nomeeriiti un uzstaadot nebuus probleemu), ka var materiaalus bez probleemaam sareekjinaat tikai jaataisa. Bet kad vinjsh piedaavaa savu cenu tu secini ka ir pa daargu, jo redz TU esi bijis kantorii X kur jamajm piedaavaa par 50 latiem leetak vai pat veel vairaak. jo nekas jau nav jaamera nekas nav jaareekjina viens jau to ir izdariijis un tie 5 - 10 Ls neatsver skices cenu un visu meeriishanu, braukshanu.

Un taa cena paarsvaraa saistas tikai ar izmantoto materiaalu kvalitaati.

Piemeeram var jau durtinjaam salikt kaut kaadas leetas taivaaanas viras. kad durtinjas virinaas tad grabees nenormaali, protams var jau saliimeet amortizatorus, bet tie parasti ilgaak par meenesi uz vietas neturaas. Ir arii apmeeram 3 daargaakas viras, kuras aizveershanaas momentaa sabremzee durvis un mieriigi pieveras. (tas ir tikai viens mazs un siiks piemeers)

--

Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv

RE: _Virtuve_un_plītis

Nu tiem, kas negrib neko iipashu varu ietekt polju virt. iekaartas. Man 2. 60m izmaksaaja 250Ls (durtinjas skaidu plaaksnes - koka kraasaa + zils vidus) bet bija tur arii MDF), protams tas ir tikai parasti rindaa salikti un kopaa saskruuveeti skapiishi ar kopeeju visrmi, nekaadi iipashi liikumi, izgriezumi, etc naff. Kaut kaada firma uz Uunijas ielas seetaa tirgoja.

Un atveda to visu kompaktaas pacinjaas, katrs skapiits iepakojumaa aptuveni

80x40x7cm Pasham bij konstruktors ko likt kopaa; )

Cienju, mieru, ect -+ MartinsK +-

ghm. gaazes virsmu vai gaazes degljiem? kaada ir gaazes virsma?

vispaar jau laikam ideaalais variants ir 3 gaazes deglji un 1ns elektriskais: ) piem, nav gaaze - elektriibu. utt.

Rich ------------

Rich, redz kaa tu pats saprati kas ir gaazes virsma - protams, ka ar delgjiem velnsparavis: )

Tagad ar gaazi nav probzas, var pa tel pasutit balonu un aatri atved.

Vai drikst uzzinaat, kur konkreti seeta pie Unijas ielas atrodas, kur taas polju virtuves tirgo?

> Truukumi

> gruutaak tiirama jo nav tikai gluda virsma

> Atklaata uguns liidz ar to skaabeklis virtuvee tiek dedzinaats, ja duadz

> paredzeec cept un vaariit noteikti ieteicams padomaat par labu ventilaaciju.

> Gaazes vadu liidz tai ir nedaudz sarezgjitak aizvilkt nekaa elektrisko vadu.

Gaazes pliits izdala nejeedziigu daudzumu pretiigas darvas, kas noseezhas visur kur vien var. Vajadziigs _ljoti_labs_ atsuuceejs, kursh 1)maksaa shausmiigi daudz, 2)nau kur jamaa izeju baazt, jo krievu laikos celtaam maajaam ventilaacijas kanaali nau paredzeeti piespiedu ventilaacijai, un visi suudi naaks iekshaa citos dziivokljos.

Varjau darbinaat uz recirkulaaciju, ar ogles filtru - bet probleema nr1 paliek - labs atsuuceejs maksaa daaaaudz, un visu to darvu vienalga nesavaaks: (

KPL

RE: _Virtuve_un_plītis

Laikam bija Uunijas 11a

Cienju, mieru, ect -+ MartinsK +-

Re[2]: Virtuve un plītis

neenu, es domaaju, mosh kaut kas nezheeliigi advanceets atkal, gluda virsma un apakshaa gaaze piem =)

nu ar tiem baloniem ir taa, ka aatraak tomeer buus pagriezt klokji un iesleegt 4o elektrisko degli, nevis sagaidiit balonu. lai gan es nesen iepirku visu gaazenieci: )

Rich ------------

Jaunākais forumā