Dzivokla paarbuuve.

Hai. .

Ludzu iesakiet no personiigaas pieredzes firmu, kas vareetu tipveida dauzdiivoklu maajaa veikt nenesosho sienu paarbuvi.

(Intresee lai firma pati kaartotu papiirus, taisiitu projektu un galu galaa veco sienu nojauktu un jauno uzceltu. )

Re

Re: Dzivokla paarbuuve.

Firmu nezinu ieteikt bet no personiigaas pieredzes varu teikt ko citu.

Ties'i patreiz es meeg'inu visu godiigi peec likumiem saskan'ot, dabuut visas atl'aujas un tml. lai paarplaanotu dziivokli un varu teikt ka tas ir TIK NENORMAALI BIROKRAATISKI UN ILGI ka ja man nebuutu tas dziivoklis pan'emts uz bankas krediita, es nemuuz'am to nebuutu dariijis oficiaali.

Tam ir tikai viena pozitiivaa puse, proti, visu to birokraatu apmekleejumi [vismaz patreiz] neko nemaksaa. . . tikai tavu laiku un laiku liidz remonta uzsaak'sanai. Piemeeram, ja komisija skata tavu lietu riit, tad leemumu fiziski sekretaare ieklabinaas kompii, izdrukaas un aps'tempelees tikai peec nedeel'as. Veel uzzinaju ka peec visas taas paarbuuves jaaiet saskan'ot ar ugunsdzeeseejiem un veel ar sanepitstaciju ka vin'i piekriit tam kur tu savaa dziivoklii podu esi nolicis; -)

No otras puses, iedomaajos ka dros'i vien ka ja es zinaatu kam dot kukuli, tad tas viss noriteetu daudz raitaak. Es vienkaars'i nezinu kam jaadod; -)

Jaanis, dusmiigs uz birokraatiem

P. S. S'odien buudams vienaa no neskaitaamajiem kabinetiem dzirdeeju kaa iereednim piezvaniija kaadas tur maajas iemiitnieks un "nostuc'iija" ka vin'a kaimin's' taisot remontu. REAALI!

; -))) Uz ko namu paarvaldes iereednis atbildeeja ka nekaadu atl'auju vin'i neesot devus'i.

Ja tu meegjini podu aizvilkt uz viesistabu, vannu uz guljamistabu, un pliiti uz gaiteni, tad jaa, prasiis visu to. Ja komunikaaciju vietas neteik skartas, manupraat, taas inspekcijas neprasa.

Vispaar jau. . . pa 100-150 LVL arhitekti meedz taisiit taadas lietas. Jo reaali jau to nedara arhitekti, bet paliigi, arhitekti liek tik parakstus. Cenaa ietilpst arii arhitekta izsuutaamaa zeena vicoshana uz nampaarvaldeem buuvinspekcijaam u. c. labaam iestaadeem. Pasham jaaiet tik 1 reizi, cik atceros, uz buuvvaldi. Nu jaa. . . taa iena reize gan arii ir pilniigi pietiekoshi, lai izdariitu secinaajumus: )))

sp

Sveiki!

Juus vareetu pameegjinaat SIA "RANA" - tai ir liela pieredze un arii papiirus pati kaarto.

Jaunākais forumā