Krediits.

Pie taas pashas saapes.

Kaada pieredze cilveekiem njemot krediitu lai pirktu dziivokli, reaali cik palasiijos bankas dod liidz 90% no dziivokla veertiibas.

Man nau iespeejams uzreiz dabuut tos 10% nomaksaat(apm: 2-4k$).

Cik saprotu paardeveejs dod vienu cenu dziivoklim, banka noveertee savaadaaku, ja banka noveerteejusi augstaak dziivokla cenu un no taa dod 90%, tad iespeejams ka vinji nosedz visu summu.

Ieteikumi/risinajaumi shaadaa gadiijumaa?

Kura banka labaaka, vai kaada pieredze bijusi ar krediita njemshanu dziivokliem?

Jebkuraa gadiijumaa ir izmaksas liidz kaut kaadai summai, iekjiilaat man arii nau ko uz vietas.

Paldies.

Re: Krediits.

Ieteikums tavaa gadiijumaa - _dabuu_ tos 10%, nee, reaali reekjinies, ka vismaz 20%, jo 1) noveertees zemaak 2) ir arii papildus izmaksas pie iipashuma regjistraacijas un krediita noformeeshanas. Un kaa tu iedomaajies, ja tev pasham nav pazinjas krediitiestaadee, kaa tu tiksi cauri ar sveshu paziishanos? : )

sp, vajadziigos % aiznjeemaas

RE: Krediits.

Tos 10% varetu meginat nemt ka paterina kreditu, ko tagad met pa labi un kreisi.

Par pasu kreditu, situacija tik atri mainas. . .

Bet pirms paris gadiem vispievilcigaakais bija Amerikas

Uzņēmējdarbības fonds.

V.

Amerikani finanse 80% un kreditnemejam jaapliecina, ka pareja summa ir pasa lidzekli nevis aiznemta nauda.

Labak vienkarsi sakraj tos 10-20% un tad perc ipasumu. Un ja sakrat nespej, tat nem kaut ko letaku, jo noskatitais ir acimredzami par dargu tavam iespejam.

k.

Cilveeki, kas var panjemt 1-2t LVL pateerinja krediitu, parasti taadu spiedienu sakaraa ar bankas krediitu neizjuut. Peec maniem pieticiigajiem apreekjiniem: )

sp

veel vaig njemt veeraa arii citus maksaajumus: ) notaara apstiprinaajumi pirkuma liigumam un veel visaadiem shtruntiem zemes graamatas nodevas (bij kaukaadi procenti no dziivoklja veertiibas) veel bij kaukaads mistiska dienesta noveerteejums vaidziigs bankas noveerteetaajam arii kaukas jaamaksaa uzreiz par noveerteeshanu uzreiz kaukas arii jaasamaksaa par krediita iesniegshanu, sho naudinju laikam neatdod, ja banka izdomaa tev nedot krediitu

es tieshi taa arii izdariiju, izveeleejos hipo banku, jo jamie deva vislielaao procentu no noveerteetaas summas, un dziivoklis tika noveerteets daargaak, lai sanaak ko samaksaat paardeveejam un visaadaam mistiskaam iestaadeem (tas gan bija pirms 2 gadiem, bet man uz 2, 5K dziivoklja cenas mistiskie maksaajumi sanaaca kaukur paari 200 latiem)

Jaunākais forumā