Sveiks
Vajadzigs noskaidrot kadastra numuru pec vietas kartee.
T. i vajadzigs kads, kas izmanto VZD "KRParluks", varbut vel ko citu.
Butiba sis pasakums varetu but informacijas pirksana (konsultacija)
V.
Sveiks
Vajadzigs noskaidrot kadastra numuru pec vietas kartee.
T. i vajadzigs kads, kas izmanto VZD "KRParluks", varbut vel ko citu.
Butiba sis pasakums varetu but informacijas pirksana (konsultacija)
V.
RE: Kadastra Nr pec atrasanas karte
vispaar jau sapraatiiga ideja: eju pa ielu, ieraugu forshu iipashumu un domaaju: nez kam tas pieder, varbut ka vinju var pierunaat to paardot: ) v.
Jଠlabi.
Bet doma ir cita: gribu sev iegadaties kadu zemes gabalu.
Ir apmeram noskatitas vairakas vietas, un tagad janoskadro vai taas kads maz taisas pardod un ja jaa tad pa cik.
V.
PS. Parasti tuvumaa esoo maju saimnieki par citu kaiminu zemem neko nezin.
? Tu esi redzeejis paardoshanas sludinaajumus ar _kadastra numuriem_, ka tos meklee. . . ? ? : )) mandomaat, ka tevi driizaak interesee iipashnieka dati un tos, iespeejams, var dabuut attieciigaa pagasta buuvvaldee.
JanisPuu
Re: Kadastra Nr pec atrasanas karte
Aha. Un rezultaataa tie, kas hevo "forshu iipashumu", sanjem ljoti daudz un ljoti vajadziigus piedaavaajumus atbriivoties no shii iipashuma: )))
sp
Sveiki!
Driizaak jau gan tie kas havo _potenciaali_ "forshu iipashumu", tas ir taadu, kas atrodas daudz maz pienjemamaa vietaa, perspektiivaa tur vareetu iznaakt smuka vietinja, bet tagad ir aciimredzami ka esoshajam iipashniekam tas nav taa kaa pirmajaa vietaa, iipashums ir nekopts zemesgabalas vai pamesta, pusbuuveeta eeka etc. Un kapeec lai gan taadaa gadiijumaa nepaintereseetos vai gadiijumaa esoshais iipashnieks nebuut ar mieru to notirgot! ?
Pats esmu taa dariijis : -)
Vieniig tas ka personas datu aizsardziiba pie mums ir reaalaa pakaljaa vai reaalaak ir teikt ka taas nav vispaar, jo Tu vari ievelties valsts iestaadee, sakarinaat visaadus makaronus par potenciaali labajiem nodomiem un dabuut visus personas datus, saistiibas, koordinaates etc un ljautinji nemaz nepaarliecinaas par manu personiibu vai par faktiem uz kuriem es atsaucos (piemeeram vai es reaali esmu kaiminju gabala iipashnieks)
Jans
Jaa, kaut kaa taa.
Bet ir jau veel nianse, dabaa jau nav ipasumu robezu, tapeec buutu vajadzigs vizualais attelojums karte, nu labi var jau iztikt bez personas datiem, bet tad vismaz redzi maaju kas atrodas uz taa gabala.
Sadu iesp? ju piedච VZD "KRParluks", bet taa kaa man tas vajadziigs gandriz vienrezeeji, tad negribas taa uzreiz izmest ap 100 Ls.
V.