majas un cita koka produkcija

Sveicinati!

Vasarai tuvojoties, cilveki doma par majokla buvniecibu un iekartosanu.

Ja ari Jus par to domajat, ieskatieties:

www.majbuve.lv

www.sleikas.lv

Pateicamies par Jusu uzmanibu!

Ar cienu,

Bruno Kozlovs

Majbuve & Sleikas Ltd.

Ozolaines Street 5

LV-4001, Limbazi

Cell phone +371 651 9009

Tel. +371 4070941

Fax +371 4070670

Re: majas un cita koka produkcija

Un kada jega no sadas lapas?

Nav ne maju planu, ne apraksta par celtniecibas posmiem, ne cenu, nekaa. . .

tikai bildites. . .

Ja cilvekam bus interese, vins pajautas sos jautajumus individuali, un sanems attiecigu piedavajumu ar maju planiem.

Bruno.

RE: majas un cita koka produkcija

Nu tad kaada velna peec reklameet maajas lapu nevis vienkaarshi iemest sludekli tipo "taisam koka maajas. . . ". Maajas lapai jaabuut ir ar saturu, savaadaak no vinjas nav nekaadas jeegas. Kaada man jeega paskatiities visur citur liidziigi redzeetas bildiites? Es labpraatak redzeetu vismaz kaadu paaris paraugmaaju plaanu ar aptuvenaam taameem un darbiem, kas radiitu priekshstatu vai maz ir veerts intereseeties par sho kompaaniju un taas piedaavaatajiem produktiem vai nee.

Kovacs

Varbut sho problemu var risinat privati, nevis piesarnot listi? !

"mazins IQ"

Re[2]: majas un cita koka produkcija

Zinu kaapeec vinjiem paputeeja meebelju detalju razosana(tas gan bija sen). . . bija ne paaraka laba kvalitaate vai kas taads. . .

Iespeejams ka tagad viss ir mainiijies. . . . . .

Ja cilveekam buus interese, vinjsh meklees citas lapas ar cenaam un plaaniem. No pieredzes - pats taa dariiju. Un ir taadas lapas, un nav jaasaspringst ar individuaalu kontakteshanu, kas vairumaa gadiijumu ir bezrezultatiiva.

Karlis

Redziet, majas buvesana nav aiziet un nopirkt, teiksim ledusskapi.

Tas ir izsveerts paardomu process, kura laikaa salidzinot dazadu firmu piedavajumus un detalizetu informaciju, rodas priekstats par tam.

Un kad cilveks ir ''nobriedis'' pasam celsanas procesam, tad ari vins izvertejot savas finansialas iespejas un informaciju, ko ir sanjemis no sadam lapam, ari zvanis kadam.

Un firmas ''gaiditais realais zvans'' sada gadijuma jau bus daudz realaks.

Bet, nu var jau ielikt bildites lapa un cauram dienam atbildet uz mulkigiem jautajumiem.

springums

Ko var njemties, es peizvaniiju, parunaaju, , uzzinaaju visu, ko man vajadzeeja, un pat veiraak, kulturaali parunaajos. Nu maajas nav desa, tur tak katrreiz individualai jaarunaa: )

UL

Klau, tas tikai taa, bez uzbrauciena, cik tu maajas esi uzceelis? Nu taa, lai es zinaatu un cieniitu, varbuut es ar savu pieredzi esmu lohs, kam

Stradivaari vijole jaaspeele, a tu iists Pacans ar bungaam?

UL jau izbesiijies no gudriishu momentaariem ieksh nams24. lv (tipa. . "mans radinieks ir celtnieks, vins tocc zin, ka pa 150Ls/m visu varot uzcelt, a paareejie tikai vaaraas nezheeliigi" vai arii ". . . mans coms kaa reizi tur blakus ceela, vinam sanaaca 170Ls/m2, es gan pats nezinu, bet nu Peeteris, kas to comu paziist, manai maasai taa staastiija")

TO: nopirksu¤inbox.lv

Es Jums piekriitu - maajas nav ledusskapis, kura cenu ievieto Internet maajas lapaa.

Vizuaalaa informaacija ir pirmaa, kura piesaista interesentus. Vai Juus buutu gatavs lasiit garus un nogurdinoshus tekstus par maajaam

Internet maajas lapaa?

Cilveeki, kas neveelas izmantot lapaa ievietoto kontaktinformaaciju, lai piezvaniitu un pajautaatu par cenaam, taa arii nekad neuzcels savu maaju (turpinaas biidiit tekstus caur Internetu, sleepjoties zem segvaardiem). Ja Juus tomeer neizveelaties individuaali griezties un intereseeties par cenaam, varu pateikt, ka sho maaju razhoshanaa esam 4 firmas Latvijaa un cenu liimenis mums ir aptuveni vienaads.

Mees saakam ar bildiiteem maajas lapaa, un Juusu nosauktie mulkjiigie jautaajumi jeb zvani ir saikne, kas tiek izveidota ar klientu.

> UL

Nu man taa shkjiet, ka Juus, cieniitais, esat tieshi vienu maaju uzceelis, un mega-pieredzi no shii pasaakuma guvis, ko pa visu vari meegjinat izraadiit. Liidz ar to tiek defineets vienots etalons maajas buuveeshanas procesam. Vai driizumaa nav sagaidaami arii kaadas lekcijas/seminaari par sho teemu?

sp, sajuusmaa par "pareizajiem ceelaajiem": )

Re[2]: majas un cita koka produkcija

sveiki!

bildes tas ir labi ja naff bildes, naff nikaa

jasaka, ka maajas gan man diezko nepatika tur redzeetaas, bet taa viena peleekaa virtuvite bija diezgan laba. .

jautajums jau ir ieks taa, cik loti tu pats zini ko tu gribi. . un tikai peec tam ir jautajums, cik tas maksaa, vai ne? ?

ja tu domaa man piederoshu maaju, tad jaa, vienu.

Ja tu domaa celtnieciibu vispaar, tad es esmu vairakus gadus straadaajis un ceelis viskautko. Sen gan tas bija.

Ja tu domaa, ka pirms un peec celshanas atskiras pieredze - jaa atskiras gan. Un tieshi par _savas_ maajas celshanu, nevis "man coms Maarupee ceela, es visu zinu, vins man daudz staastiija un arii laukos es redzeeju kaa mans onkulis kuutij piebuuvi muureeja".

Ja gribi lekciju, OK, varu tev nolasiit. Tikai daargi buus. Es nedomaaju nevienu leciit par teemu "tas cements slikts, taas flizies labas". Es par attieksmi runaaju. Un nav iespeejams maajai cenu uz paplaates uzlikt kaa bairiitim vasaras daarzaa. Cena pat celtnieciibas procesaa var mainiities.

Pateiks tev vienu cenu, tu nebuusi grunts analiizes uztaisiijis, izraadiisies, ka tev 3 metri kuudras ir apakshaa. Nu neviens tev vairs netaisiis pamatus par norunaato cenu.

UL ar maaju; -P

Ne ne, ko nu es. Mani ar lekciju aarsteet nevajag.

Par attieksmi jaa. . . hmmm. . . varbuut tieshaam vajag runaat. Nevis kautkaadaatur publiskaa listee _rakstiit_: ) Bet nu kaa pie cilveekiem - savaacas "anoniimo nepareizi domaajosho" pulcinsh, sametaas, un UL pa bargu naudu nolasa lekciju, par sen-sen vairaakus gadus guuto pieredzi celjot viskautko, un pavisam nesen guuto pieredzi celjot jau kautko.

Peec lekcijas visi celjas kaajaas, sadalaas pa paariem, un izraudaas viens otram uz pleca, ka nemaak pareizi runaat un pareizi ar kaarteejo celtnieciibas-spamotaaj kompaaniju sarunu risinaat.

sp, priecaajas par veiksmiigo dienas nosleegumu: )

> jautajums jau ir ieks taa, cik loti tu pats zini ko tu gribi. . un tikai

> peec tam ir jautajums, cik tas maksaa, vai ne? ?

Ne-e. Nav ne taa, ne arii otraadi. Abas shiis lietas ir vienlaiciigi.

sp

Da kādu sviestu jūs te maļat. Tak nejau detaļās visu es gribētu zināt par savu māju - aptuveno cenu prasa. Plānu kaut kādu. Protams, ka dabā reāli ceļot būs citi cipari, bet takš aptuvenās izmaksas var iemest + konfigurāciju, kas tajā cenā ietilpst. Gribi zelta margas - pieskaiti n štukas utml.

Man nu nemaz nerodas interese, skatoties uz plikām bildītēm. Ta labāk es eju pie kāda, kas kaut ko taustāmāku pamet. Vai arī, ja nav nekā taustāma (lasi, kāda gatava māja) ta kāda mārrutka pēc vispār ko reklamēt - ir jābūt vai nu ļoti lielam loham vai radiniekam, lai atļautu tādiem bez pieredzes māju sist augšā. . .

JP, ar Stradivari balalaiku

Nu jau panesaas apvainojumi. . .

IMHO, piedaavaataas maajas ir no seerijas "panjem kluciishus un saliec" ar gataviem vai gandriiz gataviem plaanojumiem. Taadaa gadiijumaa sleept vai neuzraadiit standarta kluciisha cenu ir mulkjiigi un netaalredziigi. Pilns nets ir ar intravertiem cilveekiem, kas kaut ko meklee, bet neveelas zvaniit un ielaisties sarunaas. Es pats gan neesmu intraverts, bet shitaatiem mekleejumiem varu atveeleet laiku peec darba dienas beigaam, taapeec tikai bildiites is strunts un nerada man nekaadu prieksstatu par piedaavaajumu.

FF

P. S. Salikt savu maaju no kluciisiem esmu jau atteicies, pateicoties viena celtnieka, kas dziivo preteejaa maajaa padomiem: )

Man jau patiktu tavs aprakstitais variants (it seviski par to bargo naudu), bet laikam nespiid. Ejiet rejiet uz meenesi!

UL

Nu tad taa. . . .

Jaa es buutu gatavs lasiit daudz un izsmeljosus rakstus.

Vispar pirmais aizradijums par to, ka ''lapa ir nekaada'' bija domats, lai noraditu, ka potencialajam klientam butu labak uzreiz iepazities ar visu iespejamo informaciju.

Piemeram finndomo. lv vai ztc. lv ir dotas vismaz buvkomplekta uzstadisanas vai ''gatavas majas'', katram sava izpratnee cenas. Tas tomer dod priekstatu par iespejamo cenu amplitudu utt.

Par sevi gribu teikt sekojoso - tagad es maju vel netaisos celt, bet zemi jau esmu noskatijis un pirksu.

Taka zemes iegade sevi ietver kreditu un ari majas celsanai talaka posma paredzets sads finansejuma risinajums - sekojosi varat secinat, ka jaunbagatnieks neesmu un celjot so maju gribu izzinat maksimali daudz informacijas, kuras rezultata tad pats ari varetu izveleties SEV piemerotako variantu.

Manuprat te ne ka nelogiska nav, zel, ka ari saja liste kungi, kas jau uzcelusi majas vai ari kads kas vispar to netaisas darit metajas vienkarsi ar apvainojumiem.

Mans merkis, komentejot bija - majas lapas ipasnieks njems to vera un si lapa, iespejams paliks informativaka.

PS. un par zvaniem vienalga nepiekritu, jo ja cilveks ir gatavs celt pec Jusu projekta, domaju, ka vienalga gribes ar Jums tikties. Bet ja info tiek likta majas lapa, tad ka reiz informejot par sava produkta kvalitati, cenam un visu parejo tiek atsijati ''nevajadzigie'' un jau ar planu diedzinju ''aptiiti '' potencialie klienti.

Sorry veci. Vairak nemuldesu.

=20 ----- Original Message -----=20

From: Bruno=20

To: nopirksu¤inbox.lv =20

Sent: Monday, April 05, 2004 4: 33 PM

Subject: Re: majas un cita koka produkcija

Es Jums piekriitu - maajas nav ledusskapis, kura cenu ievieto Internet maajas lapaa.

Vizuaalaa informaacija ir pirmaa, kura piesaista interesentus. Vai Juus buutu gatavs=20 lasiit garus un nogurdinoshus tekstus par maajaam Internet maajas lapaa?

Cilveeki, kas neveelas izmantot lapaa ievietoto kontaktinformaaciju, lai=20 piezvaniitu un pajautaatu par cenaam, taa arii nekad neuzcels savu maaju (turpinaas biidiit tekstus caur Internetu, sleepjoties zem segvaardiem).

Ja Juus tomeer neizveelaties individuaali griezties un intereseeties par cenaam, varu pateikt, ka sho maaju razhoshanaa esam 4 firmas Latvijaa un cenu liimenis mums ir aptuveni vienaads.

Mees saakam ar bildiiteem maajas lapaa, un Juusu nosauktie mulkjiigie=20 jautaajumi jeb zvani ir saikne, kas tiek izveidota ar klientu.

----- Original Message -----=20

From: nopirksu¤inbox.lv =20

To: Bruno=20

Sent: Monday, April 05, 2004 3: 46 PM

Subject: Re: majas un cita koka produkcija

Redziet, majas buvesana nav aiziet un nopirkt, teiksim ledusskapi.

Tas ir izsveerts paardomu process, kura laikaa salidzinot dazadu firmu=20 piedavajumus un detalizetu informaciju, rodas priekstats par tam.

Un kad cilveks ir ''nobriedis'' pasam celsanas procesam, tad ari vins izvertejot=20 savas finansialas iespejas un informaciju, ko ir sanjemis no sadam lapam, ari=20 zvanis kadam.

Un firmas ''gaiditais realais zvans'' sada gadijuma jau bus daudz realaks.

Bet, nu var jau ielikt bildites lapa un cauram dienam atbildet uz mulkigiem=20 jautajumiem.

Quoting Bruno < bruno.kozlovs¤majbuve.lv >:

> Ja cilvekam bus interese, vins pajautas sos jautajumus individuali,

> un sanems attiecigu piedavajumu ar maju planiem.

>=20

> Bruno.

> ----- Original Message -----=20

> From: nopirksu¤inbox.lv =20

> To: dzivoklis¤lists.delfi.lv =20

> Sent: Monday, April 05, 2004 2: 47 PM

> Subject: Re: majas un cita koka produkcija

>=20

>=20

> Un kada jega no sadas lapas?

> Nav ne maju planu, ne apraksta par celtniecibas posmiem, ne cenu, nekaa. . .

> tikai bildites. . .

>=20

> Quoting Bruno < bruno.kozlovs¤majbuve.lv >:

>=20

> > Sveicinati!

> >=20

> > Vasarai tuvojoties, cilveki doma par majokla

> > buvniecibu un iekartosanu.

> >=20

> > Ja ari Jus par to domajat, ieskatieties:

> > www.majbuve.lv

> > www.sleikas.lv