Jautąjums Elektrisko plic virsmu iipashniekiem!

Ludzu tikai to cilveku atsauksmes kuri lieto elektriskas plitis.

Cik viegli vai gruuti ir tiramas tas virsmas?

Laikam tomeer tas nenotiek tik aatri kaa reklaamaas.

Jautajums tac radas, jo elektriskas virsmas ir jatira laikam tomer pec katras gatavoshanas jo vis kas uz tas uzkrit piedeg. un naakoshreiz iesleedzot tas piedeg veel vairaak.

Maris

RE: Jautājums Elektrisko plic virsmu iip

Tu gadijumaa nejauc vienkarshi elektriskas ar tam, kuram keramiskaas virsmas?

Re: Jautājums Elektrisko plic virsmu iip

Nu jaa jaa es biju domaajis tieshi ar keramiskajaam virsmaam.

Galigi biju aizmirsis ka veel ir vecaa tipa elektriskaas.

Taatad cik viegli vai gruuti tiiraas pliitis ar keramiskajaam virsmaam?

RE: Jaut? ums Elektrisko plic virsmu iipashniekiem!

tiiraas viegli. piedeg jau tad, ja traapa tieshi virsuu uz karstaa rinkja (bet uz taa jau pati panna ir virsuu parasti: ) ) tik aatri kaa reklaamaas, skaidrs, ka nenotiek. bet reklaamaas ne to vien raada: )

JanisPuu

Re: Jautājums Elektrisko plic virsmu iipashniekiem!

Tu gan dikti negribeeji, lai izsakaas ne-eletrisko pliishu iipashnieki, bet es tomeer nevaru notureeties: )) - man ir gaazes pliits ar keramisko vismu. Tiiraas ideali. Arii tad, ja nav kaadu briidi tiiriits un viss ir aplipis/apkjepis/piededzis - jaauzlej tik kaads no vispaarzinaamajiem briinumliidzekljiem, un viss notiek. Es pat teiktu - _gandriiz_ kaa reklaamaas: )

Vineta

Re: Jautājums Elektrisko plic virsmu iip

Redz tas ka gaazes pliic ar keramisko virsmu vieglli tiiraas man ir skaidrs jo turnekas nepiedeg.

Savukaart elektriskajaam viss kas nokriit garaam pannai katlam nonaak uz taas karstaas virsmas kur tas momentaali piedeg.

Jautaajums bija domaac tieshi par sho piedegusho eedienas radiishanas paarpalikumu tiiriishanas vieglumu nost. Jo tas kas piedeg parasti turas ljoti stingri klaat. Bet varbuut pie taam virsmaam nekas nepiedeg?

Maris

RE: Jaut? ums Elektrisko plic virsmu iipashniekiem!

Lai kas arii cik stipri nepiedegtu, nav nekaadu probleemu notiiriit, man ir el. pliits ar keramikas virsmu jau 8 gadus.

Janis

Jaunākais forumā