Staavvadi

Chau!

Kaa nu tur riktiigi ir ar to staavvadu mainju - vai namu paarvaldei vajadzeetu saapeet galvai ja ik pa briitinjam notiek avarijas? Kaut kaa apnicis, ka nekas netiek dariits lietas labaa.

Un veel viens jautaajiens - cik vareetu izmaksaat taads staavvada mainjas variants, ja es gribu tikai savu posmu jaunu (par to cik tas ir racionaali komentaari nav vajadziigi: ))?

Slapjais

Re: Staavvadi

Nampaarvaldei nezinu vai saap galva, bet zinu vinjiem ir kaadas avaarijas brigaades kas ar avaarijaam nodarbojas.

Kaadus paaris staavus virs manis kanalizaacijas staavvads bisku pilinaaja, liidzmaniim veel nebija nonaacis, bet augsheejais kaiminjsh jau saaka sliikt, izsaucu rekjinaa (n/p Purvciems) noraadiito numuru atbildeeja n/p

Jugla. Peec 10 min jau bija klaat un straadaaja plkst 0730 am.

Lai nomainiitu kaadu posmu kapitaali laikam ir jaausaak kaadi smagaaki procesi, par to neko nezinu.

AgriX

Re: Staavvadi

Sveiks Juris,

Man ir nepiecieshamiiba uudens ievadus(ar visiem skaitiitaajiem) dziivoklii mazliet paarvietot par pusmetru. Cik tas vareetu maksaat ir kaadam kaada nojausma?

--

Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv

RE: Staavvadi

Tas, protams, ne tuvu nav atbilde uz manu jautaajumu, kur nu veel jautaajums man personiigi, bet paarvietot skaitiitaajus imho vajag prasiit tiem pashiem, kas tos lika - gan vinji zinaas sakariigaak kas un kaa

Jautaajums par staavvadu mainjas izcenojumiem joprojaam aktuaals. . .

Juris, jau sausaaks

Jaunākais forumā