RE: Par robezjaam utt.
VZD. Apskaties vinju maajaslapaa, ir dazhaadi jautaajumi jau atbildeeti:
www.vzd.gov.lv/index.php?s=8&s...
> piemeeram, vai man jaasaskanjo seetas
> buuveeshana pa robezju ar kaiminju, ja vinjam tur blakus ir tik
> lauksaimn. Zeme?
Mandomaat, nee. Tikai reekjinies, ka uzbuuveesi un tad shis saaks izteikt pretenzijas: D
> Kaa preciizi novilkt robezju paari
> paugurainam laukam,
> tur kaukaac meernieks jaasauc vai?
Njem auklinju un velc. Kupicas tachu ir?
JanisPuu
Nu bet auklinja var noshkjiebties kautkur, liikuminju mest utt. ( nav lauks plakans), un tad atnaak kaimins un liek man to seetu izrakt, jo es vinjam 2 cm varbuut atnjeemusi. . . : )
Ev
Dziive vispaar nav rozhu daarzs: D
Par seetu uzprasi VZD, kaa tur ir ar skanjoshanu.
Visdroshaak jau buutu vilkt to auklinju kopaa ar kaiminju, un tad nebus probz.
JanisPuu
Re: Par robezjaam utt.
redzeeji tak kaa peern kauguros zhogs tapa - ja zhogu "liek" banda uz cilveekiem 15, nevienam kaiminjam neienaak praataa iebilst: D
KPL
Aha, paldies, pajautaashu.
Nu jaa, par dziivi taisniiba - taa esot kartupelju lauks, kursh lielaaks cuuks, tas vairaak izrok: ))
Ev.
Nu tas jau jaa, bet tur Tev bij iiss gabalins, a man tur savi metri daudzsimts taa robezja, ej nu saprot. . .
Bet nu lab, pateiks kaiminjam, ka taps seeta, ta lai domaa, tupees klaat vai nee: )
Ev.
Ja nav nosleepums, cik lielai platiibai tu gribi vilkt seetu apkaart?
Daudzsimts metri - vairaakus hektaarus jau parasti neierobezho ar seetu, tik lielai saimnieciibai jau tad "apseeto" tikai pagalmu. . . Ja nu vieniigi "lauku stilaa" - pa paaris metriem stabi, un tos savieno ar 1-2 horizontaaliem deeljiem.
JanisPuu, apmeeram zin, cik maksaa normaala seeta: )
Nu es arii nojaushu, cik taa seeta vareetu izmaksaat: ), bet man tur taa robezja pa lauka vidu iet, un lai normaali vareetu apkopt zaaliiti utt. , kautkaadu zhodzinju tomeer vajadzees, pashlaik saakumaa arii izskataas, ka tas vareetu buut taads, kaa aprakstiiji, vienkaarshi ar koka mietinjiem. . .
Ev.