Par robezjaam utt.

Sveiki!

Pie kaadas instituucijas jaaveershas, lai uzzinaatu visaadus siikumus, kas saistiiti ar robezjaam utt. , piemeeram, vai man jaasaskanjo seetas buuveeshana pa robezju ar kaiminju, ja vinjam tur blakus ir tik lauksaimn. Zeme? Kaa preciizi novilkt robezju paari paugurainam laukam, tur kaukaac meernieks jaasauc vai? Utt. utjpr.

Taa buutu pagasta zemes komisija, meernieki vai kas?

Ev.

RE: Par robezjaam utt.

VZD. Apskaties vinju maajaslapaa, ir dazhaadi jautaajumi jau atbildeeti:

www.vzd.gov.lv/index.php?s=8&s...

> piemeeram, vai man jaasaskanjo seetas

> buuveeshana pa robezju ar kaiminju, ja vinjam tur blakus ir tik

> lauksaimn. Zeme?

Mandomaat, nee. Tikai reekjinies, ka uzbuuveesi un tad shis saaks izteikt pretenzijas: D

> Kaa preciizi novilkt robezju paari

> paugurainam laukam,

> tur kaukaac meernieks jaasauc vai?

Njem auklinju un velc. Kupicas tachu ir?

JanisPuu

Nu bet auklinja var noshkjiebties kautkur, liikuminju mest utt. ( nav lauks plakans), un tad atnaak kaimins un liek man to seetu izrakt, jo es vinjam 2 cm varbuut atnjeemusi. . . : )

Ev

Dziive vispaar nav rozhu daarzs: D

Par seetu uzprasi VZD, kaa tur ir ar skanjoshanu.

Visdroshaak jau buutu vilkt to auklinju kopaa ar kaiminju, un tad nebus probz.

JanisPuu

Re: Par robezjaam utt.

redzeeji tak kaa peern kauguros zhogs tapa - ja zhogu "liek" banda uz cilveekiem 15, nevienam kaiminjam neienaak praataa iebilst: D

KPL

Aha, paldies, pajautaashu.

Nu jaa, par dziivi taisniiba - taa esot kartupelju lauks, kursh lielaaks cuuks, tas vairaak izrok: ))

Ev.

Nu tas jau jaa, bet tur Tev bij iiss gabalins, a man tur savi metri daudzsimts taa robezja, ej nu saprot. . .

Bet nu lab, pateiks kaiminjam, ka taps seeta, ta lai domaa, tupees klaat vai nee: )

Ev.

Ja nav nosleepums, cik lielai platiibai tu gribi vilkt seetu apkaart?

Daudzsimts metri - vairaakus hektaarus jau parasti neierobezho ar seetu, tik lielai saimnieciibai jau tad "apseeto" tikai pagalmu. . . Ja nu vieniigi "lauku stilaa" - pa paaris metriem stabi, un tos savieno ar 1-2 horizontaaliem deeljiem.

JanisPuu, apmeeram zin, cik maksaa normaala seeta: )

Nu es arii nojaushu, cik taa seeta vareetu izmaksaat: ), bet man tur taa robezja pa lauka vidu iet, un lai normaali vareetu apkopt zaaliiti utt. , kautkaadu zhodzinju tomeer vajadzees, pashlaik saakumaa arii izskataas, ka tas vareetu buut taads, kaa aprakstiiji, vienkaarshi ar koka mietinjiem. . .

Ev.

Jaunākais forumā