sarkana kraasa

Sveiki!

Ir doma izkraasot vienu telpu sarkanu.

Meegjinot nopirkt sarkanu kraasu uzzinaaju, ka toneeshana 3l 'beckers 20' bundzjai maksaas patsmit latus. . . Biju manaamaa shokaa, jo tas man draud izmaksaat vairaak nekaa 10l tas pats beckers balti/zaljganaa kraasaa.

Ir kaadas idejas, kur var atrast ko leetaaku?

Vai ir jau gatavas sarkanas kraasas, kas nav jaatonee?

Interesee mazgaajama iekshtelpaam.

Normunds

RE: sarkana kraasa

? ?

Cik nu man ir naacies saskarties:

Visdaargaakaa toneeshana, ko esmu redzeejis, ir Riigas laku un kraasu ruupniicas veikalaa Dauagvgriivas ielaa. Vinju pashu gatavaas kraasas gan ir saliidzinoshi leetas.

Centrexaa bija kaukas Ls 0. 60 vai 0. 70 par litru, Saimnieks Serviss

Mezhciemaa stipri leetaak, cik neatceros.

Nevien no kraasaam gan nav bijusi Beckers.

JanisPuu

Es toneeju "Kruuzaa", cik atceros, uz 1 kg Sadolin kraasas bija 30 santiimi.

Armands

Re: sarkana kraasa

pirms laika me shitaa lieta bij aktuaala, unnebij gan ka RLKR buutu makten daargs, nesaliidzinaaju gan ar vairaakiem citiem, bet pa vienu centra bodi leetaaks bij noteikti, ciiparus gan neatceros, betnu cenu jau veido tas cik daudz pigmentu vajadziigs un shamo pashu cenas, a sarkanais jau esot pats par sevi daargs to teica gan tajaa centra bodee gan RLKR a tie santiini 60 vai 70 ko mini droshvien ir par pashu toneeshanas darbu kaa taadu ne par pigmentiem, diemzheel vairs neko konkreetu neatceros cenu zinjaa bet atshkjiriiba starp man vajadziigi prieciigi oranzhdzelteno un no taas pashas kraasu skalas kur shamie piedaavaa izveeleeties nosaciiti oranzhaaku pateicoties tam sarkanajam pigmentam bij paaris latinji uz to lielo bunjgju

> Meegjinot nopirkt sarkanu kraasu uzzinaaju, ka

> toneeshana 3l 'beckers 20' bundzjai maksaas patsmit latus. . .

Normaali, taa tas ir. Ja njem kaukaadu parasto gaisho toniiti, tad toneeshana nemaksaas daargi. Ja izveelies dziiviigu, spilgtaaku kraasu, smagi pieaug arii toneeshanas izmaxas. Esmu toneejis kraasas iztabaas (zalja, dzeltena) un virtuvee (sarkana). Visos gadiijumos paardeveejs teica, ka shitaa toneeshana buus daarga un paraadiija tuveejo kraasu, kam toneeshana stipri zemaaka.

Peedeejaa sanaaca 3 litri pa kaukaadiem 17(? ) latiem kopaa ar toneeshanu, firmu uz sitiena neatceros, pirmaas bija sadolin. Ka tik arii nebija bekers ar specifisku toni, kas citiem nebija pieejams.

PpZz, ar nevar saprast ko dariit, meegjinaat izvilkt ar esosho bundzhu

2treizeejai kraasoshanai vai nospljauties un kraasot veelvienu kaartiigu kaartu: >

No pers. pieredzes varu ieteikt aizbraukt uz Purvciema Kruuzu un tur veikalaa samekleet meiteni ar mazliet aziaatiskiem vaibstiem un ziimiiti "Inga" pie kruutiim. Vinja ir slavena ar to, ka maak ar radoshu pieeju samuhljiit kaut ko taa, lai sanaak peec iespeejas leetaak.

Gatis

Centrexaa vairaakas reizes pirku vivacolor kraasas iekshdarbiem, un cena par toni/toneeshanu/pigmentu/sauc kaa gribi, neatkariigi no kraasas intensitaates, vienmeer bija viena un taa pati - tie 60 vai 70 sanji par litru. Tika pirkta gan gaisha kreemkraasa, gan kaukas starp indiigi lillaa un Latvijas karmiinsarkano.

JanisPuu

Jaunākais forumā