lasaamlampa pie gultas

Sveiki!

Esmu saskaaries ar stulbu probleemu - Riigaa nevar nopirkt parastu plasmasas vai metaala lampu baltaa kraasaa ar 1 vai 2 spuldzeem (min 60W) ko pieskruuveet pie sienas un kam buutu vads ar sleedzi uz rozeti. . .

Var dabuut taadu piesprauzhamu lampu, vai arii lampu kas atbilst prasiibaam, bet ir bez vada. Biju nelsaa, mnl, kruuzaa, alfaa, veel kaut kaados veikalos - nav.

wtf? Visaadu suudu pilni veikali, bet parastas lampinjas nav. To ka taadas existee zinu, jo kaadreiz taada bij iipashumaa.

Kaadi ieteikumi, kurp doties? Ja nekas sakariigs nebuus, protams, pielikshu to vadu pats, tachu esmu juutami paarsteigts par truuciigo piedaavaajumu. . .

Normunds

Re: lasaamlampa pie gultas

vada nau taapeec ka shamaas lampinjas domaatas pieskruuveet pie sienas kur jau ir ieprieksh zem dekoratiivaa apmetuma iestelleti vadi vai arii pats cilveecinjsh var to vadu piestelleet sev visizdeviigaakajaa garumaa un ar kontaktinju viseertaakajaa vietaa

aizripinies uz centrexu, es tur pirms cienaam 5 nopirku 3 lampas, taadas kas pie sienas, ar vadu, da veel arii taas bija ar tiem jokainajiem loganajiem kaatiem. . . . . whatever, galvenais ka funkcioanaali i palasiities pietiek ar

25w spuldziiti: )

SX

RE: lasaamlampa pie gultas

Aizej uz Molu, tur veikalaa Gaismas Pasaule ir taadas, ja nu gadienaa vinjaam nav vadinsh, paluudz paardeveejiem, lai pieliek, vinjiem paardoshanaa tie vadi ar sleedziiti arii ir.

I.

Vasaraa, kad mekleeju lampas, shis tas netipisks tika atrasts veikalaa "Maajas noliktava", Piedrujas 5a. Vai bija tieshi ar vadiem, to gan nepateikshu - man vajadzeeja bez. : )

Bet vispaar taa ir - veikali pilni, bet visur viens un tas pats.

Vineta

Jaunākais forumā