Fondue

Kaut ka uz virtuves lietam panesies. Vai kadam nav majas fondue (chuguna kastrolis, kam apaksaa paliek degli, saber rivetu sieru, salej vininju un tad kaifo). Man problema ir taa, ka nezinu, kur sadabut dedzinamo spirtu, ar grillaizdedzinashanas skidrumu diez kas nav, elliiigi nokveepst.

RE: Fondue

Jebkuraa trauku veikalaa, piemeeram, Rito

Re: Fondue

Tu droshi zini, ka dedzinamais spirts bus jebkuraa trauku veikalaa? Man lidz shim traapaas tikai lampu eljljas, lai gan taas veel, atklati sakot, neesmu provejis. Kastroli jau ta skaidrs, ka jebkuraa.

Nu aizej uz tirgu, nopeerc 1l spirta un miers uz ilgu laiku. : )

Kovacs

Pati esmu pirkusi.

Varbuut tas shkjidrums nav nolikts redzamaa vietaa, bet vaig uzprasiit paardeveejaam.

Putekliic

Drusku nepreciizi, vajadzeeja:

Nu aizej uz tirgu, nopeerc 1l spirta, _izdzer_, un miers uz ilgu laiku. : )

: D

JanisPuu

Es ar ar parasto spirtu kurinaaju. Shim noluukam tirgus spirtjiks buus labu labais.

Tjigra

Man parasti pec pirma litra tikai iestajas nemiers: )

Nu fispaar jau fondue buutu jaabuut ar bieza maala podu (kastroliiti), chuguns nebuus tas labaakais, bet nu kas i tas i.

A spirtons. . afaik Alfaa maniiju traukubodee kur shitamos tirgo. Bij tur taadi.

Pats pircis neesmu, jo vai nu pats atvedu, vai atved no fondue dzimtenes.

Prichomzs, ar labiem kontaktiem CH

tieshaam spirtu? tas tak citiem meerkjiem domaac: ))

es peerku zjeleju speciaalu (taa ar uz vinjas rasktiic - fondu zjeleja) alfaa kaa ieiet rimi taa pa labi, kur malka/grill lietas. reizeem ir/reizeem nav.

drogaas ar esmu pircis, ja nemaldos. sky.

rito (vismaz tajaa uz briiviibas/matiisas stuura) veel ir taadas pre-filled fishkas, kuraam nopleesh vaacinju un aizdedzina. nav tik shkjidras un nesmird nemaz. taam lejamaam zjelejaam reizeem tomeer meedz buut neliels aroms.

lejaamaas esmu noveerojis dazjaadas - "mazaas" - taadaa plakanaa plastmasas butiletaa, uz paarsimc gramiem vareetu buut un "lielaas" - apalja ~litriiga plastmasas butileta. taas "mazaas" baigi aatri beidzas, kad kaartiigaam vakarinjaam jaakurina chetru rinkju "cepmais akmens", bet "lielaas" parasti nav. pats neatceros kur vienreiz atradu (a zjalj).

PRIEKAA,

Au

Jaunākais forumā