Kuraa veikalaa ir subj. cenu grupaa liidz 25Ls?
Jurisw
Kuraa veikalaa ir subj. cenu grupaa liidz 25Ls?
Jurisw
Re: Sulu spiede
Maximaa; P
Vineta p. s. Bet kaadu Tev vajag - mazo vai lielo?
Elektrons.
Teerbatas ielas saakumaa.
Ahaa. . taatad taas meedz buut veel arii mazinjas un lielas. . ? : -)
Nu iesaakumaa vareetu pietikt ar mazinjo. . peec tam jau ar laiku paaugsies un buus liela; -)
Jurisw
> Ahaa. . taatad taas meedz buut veel arii mazinjas un lielas. . ? : -)
Jaa, tieshi tam es gribeeju pieverst uzmaniibu. ; )
Ja gribi katru dienu izspiest dienishko sulas glaazi, tad mazaa buus piemeerotaaka - ljoti eerti iztiiriit, mazaak vietas aiznjem - nav katru reizi jaasleepj skapii. Un leetaaka arii - liidz 25 ls buus labu labaa.
Savukaart, ja gribi rudenii no lauku abooljiem litriem sulas spiest, tad vajag "lielo" - ar drazas izmeteeju.
Vineta, lieto abas
hmm, kaada lielaa iisti tev ir?
man ir veel vecaas, baltaas apaljaas, bet nu, izskataas ka 20 gadi pad padomju razhojumiem speej sho to nodariit: )
gribeetos jau atrast ko tadu, ar ko rudenjos saspiest pilnu pagrabu ar aabolsulu, bet nu pirkt katru gadu jaunu veelmes nav, uz 10 gadiem veel vareetu atveezeeties: )
Ja es pareizi sapratu, kaada Tev ir, tad man ir taada pati viena no seniem laikiem: )) Ja vajag ko retu reizi saspiest, tad veel taa, bet, ja katru riitu, tad. . . buus augshaa ne tikai visi maajnieki, bet arii kaiminji trijos staavos, jo troksnis nezheeliigs: )))
Vakar Maksimaa iepirku taadu Scarlett England. . pa 18, 46 Ls. Pirmo testa braucienu iztureeja: ) savu darbinju, manupraat, paveic neslikti un garantija ir 24 meeneshi. .
Jurisw
Vislaik bija vecaa labaa padomju, kad tai pienaaca dabiigais vecums, tika iepirkta visleetaakaa noname no Maximas. : ) Peec funkcijaam nav ne labaaka, ne sliktaaka par veco. Nav veel tik daudz lietota, lai vareetu spriest par ilgmuuzjiibu, bet manupraat, ja gribi spiest daudz, tad jaanjem kaada "ar vaardu".
Vineta