Par uudens filtriem

Hello,

Ir doma radusies iepirkt uudens filtru (to kruuzi, kuraa salej kraana uudeni, un tad tas suucas cauri filtram). Pastaigaajot pa veikaliem un pakonsulteejoties, it kaa Brita esot vislabaakie (visvairaak nevajadziigo savienojumu aizturot). Vai kraana uudeni, filtreetu caur sho filtru var dzert bez bazaam? Kaadus filtrus lieto listenieki, un ko labu par tiem var pateikt?

I.

(gatavs pirkt Britenieku)

Re: Par uudens filtriem

Arii lietoju Britas filtru.

Savaa laikaa gan maasas draudzene vidusskolaa biologijas eksperimenta ietvaros noskaidroja, ka ar laiku kruuzee uzkraajas visaadas ljaunaas bakteerijas shaakaa taa. . . taaka tas labums sanaakot apshaubaams; )

Maartinsh

peerc, un ja tec kaads piedaavaa kreisos filtrus kaut kaadas annas vai ko taadu tad suuti rataa un neteeree naudu tie reaali sux, uudens aatri paliek zaljsh un visaadi citaadi nelitojams. . . . . .

Es te labu laiku ar tiem filtriem mulkojos, bet par efektu parliecinats neesmu. Chainiks un kafijas mashina tapat aizaug ciet ar fltru vai bez, istenibaa vislabak man patika lietot mineraludeni no lielajaam kannam, grasos pie taam arii atgriezties.

RE: Par uudens filtriem

Hmm- es veel esmu redzeejis ka tur vecos pieclatniekus (tipo sudrabu) dzeramaa udens traukos. Tipo uudenii izdaloties sudraba joni, kas nelauj augt visaadiem mikrobiem & co.

Kovacs

Vairak vai mzak tas viss ir atkarigs no tas mazas filtra pacinas, ko liek iekshaja taja trauka. Un kas tas ir par trauku - tam jau vairs nav ipashas nozimes.

Pietam ideali tiru udeni nedabus nekad.

Ka ari ja dzers visu laiku tikai 100% tiru udeni, organisms zaudes imunitati - un tad nemaz nemieigniet vasara peldeties - aizrisieties, un uzreiz atrausieties kadu zarnu nujinu!

A es, a es: ) - visu muuzju dzeru nevaariitu kraana uudeni un nekas.

Mani mazliet paarsteidz vispaareejaa aizraushanaas ar bunduljuudenjiem un filtriem - vai taa nav vairaak taada modes lieta? Purvciema pusee gan laikam uudens nav no sliktaakajiem, tjipa, Baltezers it kaa.

Vineta p. s. Kaadaa aarvalstii noveerots - ja kafejniicaa paluudz glaazi uudens, tad darbiniece pieet pie kraana, ielej uudeni un laipni tev pasniedz. : )

par krana uudens tiiriibu riigaa, pie pernavas ielas.

udens filtrs (stacionarais) pieiet pilns paris meeneshos.

v.

Uudens kvalitaate tieshaam kaa kuraa vietaa. Kur njem no Baltezera, tur ir OK, mieriigi var dzert nevaariitu no kraana, bet no Daugavas njemtais ir diezgan riebiigs - ar stipru hlora piegarshu. Par tiem pudelju uudenjiem runaajot, kaadus gadus atpakalj tika lasiits par veiktiem peetiijumiem, un atklaajies, ka absoluutais vairums ne ar ko nav labaaki par kraana uudeni vai pat ir sliktaaki.

Armands

Re[2]: Par uudens filtriem

nu bet dabiigi ka pieiet pilns, tas tachu ir dziivs uudens, tajaa maajo visaadas radiibas utt. un neba jau taas naaveejoshaas.

RE: Re[2]: Par uudens filtriem

Nu nez- man staastiija uzliek laukos to filtru kuram zili tipo kristaali iekshaa (prieksh vehsmashiinas) viss ok, vieniigi ka peec laika apkalkojas, a uzliek riigaa un peec 3 meeneshiem visi kristaali pazudushi. : )

Kovacs

Arzemees it ipashi civilizetaas valstiis kraana uudenim ir stingras prasiibas un ja nemaldos skandinaavi pat kranuudenim speciaali liek klaat fluora piedevas lai valsts iedziivotaajiem mazaak bojaatos zobi.

Italijaa un shveicee piemeeram kraanuudens ir daudz garshiigaaksnekaa pie mums pudeljuudens.

Maris

Jaunākais forumā