Apkures atsleegshana/piesleegshana

Labdien!

Ir vajadziiba paarvietot dvielhu zhaaveetaaju, kursh ir piesleegts pie dziivoklha apkures sisteemas, taadeelh nepiecieshams darba dienaa uz apm. 2 stundaam atsleegt apkuri visaa maajaa (lai piedod man kaiminji). Jautaajums: kaads ir oficiaalais celsh un kas draud, ja uz taa dvielhu zhaaveetaaja " uzkriit"

smags aamurs?

Prusaks

PS Labpraat to dariitu siltaakaa laikaa, bet - taada ir dziive - vajag tagad: -/

jaazvana " Riigas siltumam" 8 000 090 & jaastaasta savaa saape - tur arii pateiks, cik tas maksaa.

andris

Nekas iipashs - izsauc apsaimniekotaaja santehnikji, lai nolaizh uudeni trubaas un peecaak piesleedz, tas laikam viss...

Nevajag zvanit Rigas siltumam, tas ir parak dargi, godatie.

Rigas siltuma cenradis ir videji 1. 5 lidz 2 reizes augstaks par santehnikju realo cenradi.

Bet tevi, Andri, protams, var saprast.

> kas draud, ja uz taa dvielhu zhaaveetaaja " uzkriit"

> smags aamurs?

tad draud kaads laiks apdegumu centraa: )

KPL, shitaadaa auxtaa laikaa apkuri nekustinaatu...

Nu nemaz tik vienkaarshi tas nav.

Man ar bij taa pati problema. Ilgi cinijos ar nama apsaimniekotaju, lai to trubu varetu nogriezt (tas bija pagaajusha apkures sezonaa).

Problema ir tada, lai nogrieztu trubu ir jaizlaizj no sistemas udens. Tas nozime, ka visai maja taja bridi nav siltums. Sis pasakums nav izveicams ne

1, ne 2 stundas. Diezvai tev kads ljaus atslegt apkuri uz dienakti. Laiks - kamer izlaiz sistemu, nogriezj trubu (tas ir vismazakais laiks - lidz 1 h) un tad atkal ielaizj udeni sistema. Pietam tas ir saistits ari ar lieliem izdevumiem. Ja tu esi gatavs meginat sarunat, ka par izlaisto un ielaisto udeni maksa, varbut ar' vari sarunat. Bet man skjiet, ka pagaidam tas ir neizveicams pasakums. Bus vien jagaida apkures sezonas beigas.

Janis

Da nemaksa tas neko - vienkarsi vecais pagraba aizgriezh padeves kranu, atgriezh nopludes krannu un udens notek 10 minutes, ja tavs dzivoklis ir pasha augsheja stava, vel atrak. Nomaina radiatoru - 2 stundas max un tad veic pretejo kranu grieshanas operaciju.

Man ir 5 stavu maja, nezinu, cik ilgi tas notiek purchika tipa 15 stavu maajaas.

Protams, ja sanak ta, ka atpakal pielikt radiatoru kautkadu stulbu iemeslu (sapuvusi caurule visas majas garuma vai tml. ) del, un nevar pieslegt atpakal apkuri, tad ir sudi visai majai, jo kurs gan gribetu gulet minus 15 grados.

Atkaartoju - nekas iipashs.

Juris, ar pieredzi radiatoru mainjaa

Kops kura laika par patereto udeni nav vairs jamaksa? Nolaist udeni visai majai un pec tam atkal piepildit - tas tev nav pielaist vannu. Nedomaju, ka tas " vecis", kursh laidis to udeni nost, gribes maksat no sava maka.

Janis

Protams, ja maja ir bezsaimnieka, t. i. pashvaldibas.

Janis

P. S. Es dzivoju kooperativa maja. Vot gribetos redzet, ka tu sarunatu ar mumus majas parvaldnieku sitadus jokus: -) Man tas prasija ~ 2 menesus no aprila lidz maijam, kamer pielauzu atlaut kaut ko darit.

Par to maksaas visi maajas iemiitnieki, jo tas buus uzskaitiits kopeejaa skaitiitaajaa un tiks sadaliits uz galvinjaam: )

Baigi jauka perspektiiva kaiminjiem.

KPL

Tev dvielju zhaaveetaajs ar radiatoru uz vienas trubas seezh? It kaa jau nav labi, jo vasaraa jams auksts, man tas zhaaveetaajs seezh uz karstaa uudens trubas un ir silts i ziemaa i vasaraa un tur it kaa nevajadzeetu buut probleemaam atsleegt karsto uudeni pusdienlaikaa.

vo, vo man ar diivaini likaas ieprieksh sarunas nosleedz h2o un fiksi saliek to zhaaveetaaju un nav nekaada probl ar sisteemas nolaishanu utt.

Ilvars

www.snaige.lv

Nezinu, kaa koleegjim, bet mums zhaaveetaajs _seezj_uz_vienas_trubas_.

Btw, tieshi taapeec uzliku papildus elektrisko dvielju zjaaveetaaju. Ljoti eerti - silts i ziemu, i vasaru.

Vineta

a Zhaaveetaajam (tas kas seezh uz trubas) kaa vaards?

: )))

karoch zhavetajs ir pie apkures;

apkure nav saistita ar karsto udebni krana kas nozīmē to, ka nevienam par to nolaisto udeni nav jamaksa

ai vispar mes te mazliet spamojam (me including)

Kalteetaajs: )

M. ar zhaaveetaajliikumu pie siltaa uudens - kad saaka speeji teceet, santehnikji atvilkaas, ar fleksi nogrieza veco, ar gabalu izlauza no sienas, uzlika jaunu, piemetinaaja, sadedzinot vecaas plastmasas fliiziites, pus diena, drausmiigi pielaachota maaja un viss bija kaartiibaa.

Jaunākais forumā