Re: Dzivoklja =? ISO-8859-4? Q? izb=FEve! ? =
Es tieshi nesen izbuuveeju 65 m2, varu uzrakstiit privaati vakaraa siiki un smalki. Bet lielos vilcienos - 8000 Ls, tas ar lielu dalju meebeleem, bet saliidzinoshi maz meistariem.
Vineta p. s. Triks ir izdevies - non-member atkal vairs nevar iesuutiit mailus.
RE: _Dzivoklja_izbžve!
hi: )
Man ar shis jautaajums aktuaals, tieshi taados pashos apjomos: )
Varbuut tomeer listee? : ) Jeb, ja kaut kas iipashi konfidenciaals, tad man arii cc
ar cienju:
helmis
Re: _Dzivoklja_izbžve!
Mani interesee izmaksas bez mebelem.
Un materiaaali tika iepirkti vienaa buvmateriaalu veikalaa un panaakot kaukaadu atlaidi no veikala jeb tomer tika njemti materiaali no dazhaadaam tirdznieciibas vietaam.
Attieciibaa ja to visu veic kaada konkreta firma vai tad firma nepiedaavaa savus materiaalus kaa nekaa buuvnieciibas firmaam taksh noteikti ir savas cenas materiaaliem nevis taas ko mees redzam buuvmateriaalu veikalos mazumtirdznieciibai.
Protams saprotu arii to ka jebkura buuvnieka papildus pelnja rodas no sadaardzinaata materiaalu taames piestaadiishanas klientam.
Maris
Re: Dzivoklja =? UTF-8? B? aXpixat2ZSE=? =
Meistari tika iesaistiiti ne paaraak daudz, izmaksas bij shaadas:
- 260 Ls par fliizeeshanas un santehnikas dariem - kaktu meistaram (uztaisiija ideaali, bet meedza pazust: ) ) - 300 Ls par elektriibas darbiem, te gan ir iekshaa dalja materiaalu, vismaz vadi;
- 318 Ls - gaazes apkures montaazja un piesleegshana (tagad skatos un pati briinos, kur tik daudz)
- Rigjipsha shpakteleeshanu, griestu kraasoshanu un tapeshu liimeeshanu izveicaam pashrociigi.
- laminaatu uzlika par briivu veikals.
Materiaali tika pirkti, cik iespeejams, Kruuzaa viena iemesla deelj - veikals atrodas 50 m no maajas. Tika iegaadaata 10% atlaizju karte par 5 ls, protams, taa daudzkaart atmaksaajaas.
Par materiaalu izmaksaam - protams, viss atkariigs no gaumes un iespeejaam - ja kas konkreetaak interesee, jautaajiet. Tik varu piebilst, ka visaadi paliigmateriaali (shpakteles, siikie instrumenti) izmaksaaja ap 250 Ls.
Vineta
Re: Dzivoklja =? ISO-8859-1? Q? izb=FEve! ? =
Firma vajadzeetu buut krietni daargaak. (kaut gan "knjigu ne chital")
Ar tiem materiaaliem ir taa, ka visaadas shpakteles vai vadus gan jau firma var piedaavaat komplektaa, bet kaa ar "redzamajiem" materiaaliem?
Biju izmalusi visu Riigu piemeerotaako fliizju, tapeshu utml lietu mekleejumos - kaa tad firma to nodroshinaas?
Vineta
Re[2]: Dzivoklja izbžve!
Sveiks Vineta,
Ar taam buuvfirmaam ir taa ka jamaas meedz veel uz materiaalu veikala cenas, kaut pashi peerk baazees nevis mazumaa veikalos uzreekjinaat veel 5 % kjipa sagaadei, kaut no pashas buuvfirmas veikala var rokaam visu atnest (kaa zinams veikals jau cenas uzliek taadas lai visa sagaade atmaksaatos un pelnja veel buutu OK) sanaak reaali parmaksaaat.