Mikrovilnju krasnis!

Lidz shim tadu daiktu nelietoju bet vai tads ir vajadziigs jaunajaa dziivoklii?

Veelamas atsauksmes par to cik biezhi taa tiek lietota un tas kam butu japieversh uzmaniba iegadajoties mikrovilneni?

Maris

Re: Mikrovilnju krasnis!

Briic!

Nu manupraat diesgan noderiiga manta. Pie taadas tiku iegaadaajot vashmashiinu, veinakarshi bonusaa deva liidz kaukaadu pashu leetaako.

Pajautaaju paardeveejam vai nevar piemaksaat un dabuut labaaku mikreni.

Paardeveejs bija laipns un piekrita manam prieklikumam. Rezultaata man ir mikrene ar grilu un kas tur veel, visu nemaz neesmu izmanotjis.

Pamataa izmantoju paikas uzsildiishanai, sieva veel saldee galju valjaa dazhreiz.

Pielietoju var teikt ka katru dienu un ne reizi vien. Atnaaku vakara no shances, gribas eest, bet lielo zupas katlu nesildiis taksh, zupas shkjiivi ieksh mikrenes uz minuuti un miers. Liidziigi ir ka siev uztaisiijuse vakarinja un sanaak aizkaveeties ilgaak kaukur, eediens atdzisis. Vjadziigais siltums tiek atguuts ar mikrenes paliidziibu. Man piem metiik, eerti galvenais sildi tik cik pac eedisi utt. Tiesa vaariiti kartupelji otrajaa dienaa sildiiti mikrenee nau galiigi garshiigi.

br,

Yorg

Re: Mikrovilnju krasnis!

Es pirms dazjiem meeneshiem arii biju shaadas izveeles priekshaa. Tomeer naacaas nopirkt kraasninju, jo kaadu laiku nebija gaazes. Tad tika arii gatavots eest - nebija ideaali, bet iztikt vareeja. : )

Bet tagad, normaalos apstaakljos - joprojaam esmu apmierinaata ar pirkumu.

Kraasninja ir pati leetaakaa, veel ar atlaideem pirku (3X ls).

Tiek lietota tikai eediena sildiishanai. Gandriiz katru dienu. Ljoti eerti - nav jaasmeeree katlinsh vai panna, lai uzsildiitu eedamo.

Beerniem arii eerti.

Par papildfiichaam - manupraat, taas ir gluzji liekas, jo grils utml laikam tomeer labaaks ir el. cepeshkraasnii (neesmu gan paarbaudiijusi).

Vineta

RE: Mikrovilnju krasnis!

Man ir ar grilu, un vieniigais, kam tas noder, ir siermaiziiteem - taas ir daudz forshaakas ar grilu uzceptas, nevis elektomagneetiskajaa laukaa sildiitas.

Janis

Jaunākais forumā