Dziivoklji vecaakjos

Plaanoju veikt renovaaciju 100 gadiigai koka maajai (kapitaalais remonts) taapeec gribeetu apjautaaties par dziivoklju iires cenaam

Intereseetu iziireet pirmo un ceturto dziivokli chetru dziivoklju maajaa.

and.apollo.lv/pirmais.j...

and.apollo.lv/otrais.jp...

Maaja atrodas vecaakjos 50m no vecdaugavas, 1km no juuras, kluss privaatmaaju rajons, nav kriminogeens: ).

Vai iires cenas cenas 150 Ls par pirmo dziivokli un 250 Ls par ceturto ir OK shajaa rajonaa? Jaareekjinaas ka vareetu buut spiests samazinaat cenu vai arii iespeejams prasiit veel lielaaku?

Dziivoklju aptuvenaa platiiba

1:

~50 m2 miinus ateja un dushas telpa.

2:

~55 m2 plus ateja, sauna un dusha

Abos dziivokljos pakeshu logi, plaanoti kamiini, centraalapkure, deelju griida. pagalms: vieta mashiinaam, paareejais apzaljumots.

Iespeejamais remontu pabeigshanas terminjsh vasaras vidus.

And

Re: Vecaakju dziivoklji?

prasiit Tu protams vari, bet personiigi es par sho naudu shos dziivokljus nenjemtu, ne vienu ne otru.

Re: Dziivoklji vecaakjos

Bet es njemtu krediitaa un maksaatu iespeejams pat bishku mazaaku naudu: )))

RE: Dziivoklji vecaakjos

Es kaukaa apshaubu, ka And tev paardos dalju no savas maajas. Un vecdaugavaa _dziivoklju_ tirgus, imho, ir gandriiz 0, ja neskaitaam taas 2staavu barakas vecdaugavas centraa (p. s. - es izlasiiju sibj, bet tie nav vecaakji, taa ir vecdaugava: ) )

And: es teiktu, ka tev ir jaaatrod cilveeki, kuriem incee tieshi tas rajons, nevis der jebkas, ka tik leetaak.

JanisPuu

Jaunākais forumā