Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot normaalu gultu. . .

taatad interesee vai kaads nezin subj. Cik esmu redzeejis vai nu gultas ir suudiigas un leetas vai paarkrutas un nezheeliigi daargas. Gribu pie tam koka, nevis skaidenes vai metaala un arii no cietaaka koka nekaa priede.

Ir idejas kur mekleet?

ps. Var ieteikt arii normaalus veikalus. Pagaidaam esmu bijis zundaa, chiekuraa, jysk'aa

Kovacs

RE: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot normaalu gultu. . .

Es arii mekleeju to pashu.

K.

RE: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot normaalu g

Es jau reiz rakstiiju - esmu iepirkusi gultu Skaabardii, (Chaka 82/84). No melnalkshja koka. Tur bija izlikts vienkaarshais variants, bet ir veel taads ar griezumiem, drusku "vecmodiigaaks" - es panjeemu to. Maksaaja laikam 160

Ls ar visu matraci.

Vineta

P. s. A kaada starpiiba, priede vai nepriede - virtuvei tas vareetu buut aktuaali, bet gultai?

Runaajot pa priedes stipriibu, piekriitu Vinetai - svariigi tas buus virtuvei un griidaam. Pasham ir priedes masiivkoka gulta, taisiita uz pasuutiijumu kaadaa '96 vai '97. Protams, var redzeet, ka nav jauna, bet nav nekaadu iipashu bojaajumu.

Tas taa, gribeejaas ko pateikt: )

JanisPuu

manu pardomu rezultats ir:

nopirkt biezo (2-3cm) finieri vajadzigaja izmeeraa, nopirkt 20cm kaajas un gultas pamatne lidz ar to butu gatava. . .

v.

Re: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot normaalu gultu. . .

Sveiks Kovacs,

Ciekuraa ir redzeetas labas beerza gultas leetas gan vinjas nav, bet labas gan.

Re[2]: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot normaalu g ultu. . .

Sveiks Viesturs,

Tur bik savaadaak jaadara taadu plaatni stulbs paliksi nesot augshaa uz dziivokli, ja maaja tad savaadaak. panjem to pashu 18 mm labaak un apakshaa uz liimes pieskruuvee kaadas ribas uz vietas, ja domaa taisiit gultu 2 x 2 metri tad atceries ka tik liela saplaaksnja nav.

Ja interesee preciizi varu apmeeram uzraseet. . .

RE: Re[2]: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot nor

aa, taa ari var. koka delju raamis un finieris pa virsu.

bet vispaar bedigi paliek pa mebeljveikalu staigajot.

ja ierauga kautko forshu, gaumiigu, ko gribetu maajaa, tad skaidrs, ka cena ir oioioi. . .

jautajums: nez vai ir veichi kur tirgo diivaanu furnituras sastavdaljas?

(ramjus, kajas utt) v.

Re: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot normaalu gultu. . .

Zin ar to Chiekuru ir kaa ir. Nopirku pats pirm kadiem diviem gadiem gultu no vinjiem. Chiiksteeja galvgalis. Apmainiju pret citu, kaadu laiku nechiiksteeja. Tagad atkal chiikst. Imho tie ir stiprinaajumi vainiigi galiem-malaam, kuri ir diezgan drankiigi: / Zinu, ka kaiminsh nopirka arii nesne tur gultu un ari chiikstot. Nez vai nav kaadi tumshie speeki-chiiksteetaji iemetushies Chiekura gultaas.

janis

Re: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot normaalu g ultu. . .

Nu priede ir ljoti miiksta un ja visu raami tur kopaa pa vienai divaam skruuviiteem katraa salaiduma vietaa, tad ir liela ticamiiba ka vinja agraak vai veelaak saaks ljurkaaties.

Nu a kur tev vinju uz pasuutiijuma taisiija? Masiivkoks, tas ir kaut kaads noteikts minimaalaa biezuma apziimeejums?

Kovacs

Re[2]: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot normaalu gultu. . .

Sveiks Dz,

Kas taa par gultu. . . . ?

Savelc stingraak tos stiprinaajumus. . .

Re: Re[2]: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot normaalu

Skaitaas pilnkoka gulta, laikam priede.

Da ir jau vilkts un eljots un visadi citadi meginats risinaat bet nav lidzjies: /

RE: Re[2]: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot nor

paaraak "aktiivi" guljat, xixi; ) v.

Tur kur taisiija, tur vairs nav: ) taa firma vairs meebeles nerazho.

Masiivkoks noziimee to, ka (meebeljnieki palabos, ja kljuudos) viss tas gabals ir no koka, nevis ar finieri apliimeeta skaidu plate vai tml. Un saliimeeti kopaa (garenvirzienaa) vairaaki gabali, nevis 1 deelis. Manaa konkreetaa gadiijumaa 4cm biezumaa, tur kopaa katraa stuurii laikam 2 tapas un 1 liela skruuve. Un tai gultaa tiek guleets ikdienu kopsh taa '96 vai '97. Varbuut vienkaarshi paveicaas ar labiem meistariem un labu materiaalu. . .

JanisPuu

Re: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot normaalu g ultu. . .

masiivkoks ir uz aci panjemts bomis, kuram nevajadzeetu zhljurkaaties: ) nu piemeeram es kaadreiz tabureti taisot panjeemu "uz aci" kaajinjas. . . 5x5cm %) man patika, bet teevs uz to skatoties raadiija ar pirkstu pie deninjiem; )

toties taa taburete ir stabila un visiem patiik: D

M.

Re[4]: Gultas jeb mekleeju galdnieku kursh prot izgatavot nor maalu gultu. . .

> normaalu gultu. . . paaraak "aktiivi" guljat, xixi; )

: D

Jaunākais forumā