Re: matracis
Ar to ari Tevi apsveicam! : )
Man ir mazs ieteikums, kad iegadasies madraci, neliec uz plikas griidas. Ja rociba lauj, tad noperc kaut vai tas izritinamas redeles, shkiet maksa ap Ls 10
Taa ilgak saglabasi madraci laba stavokli
Laila
RE: matracis
Tas ir viens. Pietiekami svarļgs aspekts: )
Ar tiem piepžamajiem matračiem savukrt ir t ka viiem ir viens mļnuss - vii oti tri zaud siltumu. Vasar tas ir ideli - jo tiec pie patļkamas atvsinoas gultas, bet ziem - ja apartamenti nav labi sasildļti, tas ir oti nepatļkami. . .
For Your Consideration.
Mans ieteikums buut izdomaat apmeeram kaadu gultu pirksi naakotnee (ja pirksi) un kaa pirmo panjemt matraci kas taadai atbilstu. Ja domaa par diivaaniem - labaak jau nu uzreiz saspringsti uz taadu - kaut vai lietotu.
Un j - piepžamie sakarļgi maks k minimums 30 LVL - ar ltkiem katru nakti negulsi (tie tiem ir orientti uz dam naktļm, k temp solution).
Neizturs.
Nemaz nerunjot par cita rakstura aktivittm; )
K
Varu padaliities pieredzee par piepuushamajiem
Liidziigaa situaacijaa biju nopircis no kaut kaada tur kataloga izm 1. 9 x
1. 4 pa 15Ls. materiaals diezgan plaans, kjipa kaut kaada pleeve un necik ilgi nepagaaja ka kaut kur saaka puust garaam. Vakaraa piepuut, no riita jau juuti griidu. Taa kaa tanii laikaa finases neljaava nopirkt normaalu gultu (dranjkji negribas pirkt), tad nopirku citu piepuushamo. Tas bija pirms jaanjiem pagaajusho gadu " Alfaa" " Jysk'aa" 2 x 1. 3 pa ~17 vai 18Ls.
Materiaals krietni biezaaks, gumijots audums, liidz ar to arii pats matracis krietni pasmags. Liidz pat shim laikam atrodas viskautkaadas steidzamaakas vajadziibas un shis peedeejais matracis tiek lietots ikdienaa. Guleeshana tiiri normaala, ir pat dazhas lietas, kuras ar parastu atsperu matraci neieguut, varbuut tikai ar uudensgultu: )
Ja izveeleesies piepuushamo matraci, tad ieteikums: lai veesaakaa laikaa buutu silti, zem palaga paklaaj segu.
Girts
> Mans ieteikums buut izdomaat apmeeram kaadu gultu pirksi naakotnee (ja
> pirksi) un kaa pirmo panjemt matraci kas taadai atbilstu. Ja domaa par
Nu te nu gan tu pieej no pavisam nepareizaas puses! ! ! Guleshanaa svarigaakaa ir nevis gulta, tb. raamis, bet gan matracis. Lidz ar to mekleshana butu jasak tieshi ar matraci un jaizdomaa kadu matraci vajag. Gultu (raami) pec tam kaut vai uz pasutijumu uztaisit.
Sobrid mana pieredze ar matrachiem saistita tikai ar 'Pils matrachiem'. Kad meklejam kartigu matraci, kur butu labs gan pec ipashiibam, gan pec izmeriem, izleemaam, ka vinu piedavajums ir vislabakais kaut vai pec taas slavenaas cena-kvalitaate attieciibas. Panjeemaam 'orto' matraci (ir viniem tada serija) un jutamies loti labi. Bija gan neliels parpratums, bet ar to godam tika vini galaa.
Starp citu, matracis arii shobrid ir nolikts uz gridas. Domaju, ka nekas slikts nevaretu notikt, jo apakshaa tam ir koka raamis. Grida diemzel shobrid ir vairak cietusi no taa, nevis otradi, bet taa pasu vaina.
Cenas gan neliekas ipashi mazas tiem Pils matrachiem. Bet nu tas taads ilgstoshs risinajums. Ka nekaa ari garantija ir 5 gadi. Un salidzinot ar citiem matrachiem, shie tiesham skiet loti labi.
Solvita
Vai var luugt kaadu kontaktinfo?
G.
Re[2]: matracis
Vasals Girts,
man arii taada ineterse, un cik tad vinji maksaaja?
--
Visu lobu,
Jons mailto: john¤ru.lv
Sveiks Solvita,
protams leekat pa vinjiem nedriikst, ta garantija vairs naf. . . . .
Rukicc
--
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
Var iepirkt/pasutit Berga bazaaraa, Grivas mebelees un vel shur tur. Ir majas lapa www.naktsmebeles.lv
Solvita
var ieskatiities www.naktsmebeles.lv tur shkjiet bija arii par pils matrachiem.
Maya mailto: be_¤navigators.lv
Re: Re[2]: matracis
Maksaja padaudz (salidzinot ar daziem citiem matrachiem). Mees pasutijam nestandarta izmeru (160x210) un maksaja laikam 240 ls (laikam ar atveshanu).
Solvita
Re: Re[2]: matracis
fizisko aktivitashu man ir gana daudz, tadel shii lieta mani nesatrauc: ))) lai gan domaju, ka ari pret lekashanu shie matrachi varetu but visai noturigi.
Solvita
Re[4]: matracis
Viens cilveecinjs izteicaas, ka esot vedushi itkaa pa garantiju atpaklj razhotaajam (Pils matraci)kuram hernja kaut kaada bijusi, bet kad atgriezushi valjaa pie razhotaaja tad bijis skaidri redzams ka dazas atsperes ir vienkaarshi sabojaatas, ko dabuut gatavu var tikai leekaajot. . . .
www.pilsm.com - nezinu kaads jau mineeja vai neee, bet te vinji ir ar visaam cenaam un tirdznieciibas vietaam. . . . .
--
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
Sveiki, ja vēl ir aktuāli, varu ieteikt vietu, kur arī var pasūtīt kvalitatīvu matračus par pieņemamām cenām. Pirms pusotra gada pasuutiijaam matraci 160 X 200 pa Ls
80, 00 + karkass Ls 15, 00 + piegāde Ls 10. 00. Ļoti labs! Tikai nevajag nobīties no nosaukuma, tur vienkarshi atrodas arii metalizstradaajumu ruupniica.
" Metālserviss" AS veikals 7582849
Metālizstrādājumu tirdzniecība
Stopiņu 5, Rīga, LV-1035
Apraksts:
Metāla mēbeles (gultas, galdi, krēsli utt. ) - izgatavošana un tirdzniecība.
Metāla izstrādājumi (arī nestandarta), metāla izstrādājumi interjeram. Mēbeļu furnitūras tirdzniecība. Mēbeļu transformācijas mehānismi - tirdzniecība.
Galvaniskie, vakuuma, plastmasas (elektrolak. ) pārklājumi, pulverpārklājumi.
Polipropilēna iepakošanas lenta.
Inguna