RE: Dzivoklis
Njus, njus. . . Tas tieshaam tik gruuti platiibu un kaut vai aptuvenu maajas tipu pateikt?
Kovacs
Re[2]: Dzivoklis
nu baac, kaapeec jaapiesaarnjo liste ar visaadiem shtruntiem.
ja Tev interesee, gruuti uzrakstiit priv?
Li.
--
linda.kalnina¤ttc.lv
RE: Re[2]: Dzivoklis
Taatad:
1. Tas nav shtrunts, bet konstruktiivs komentaars par to kaa jaaraksta sludinaajums, lai mazaak shitaadi sludinaajumi buutu listee.
2. Nu var jau buut tev liekas baigi interesanti piem. 10 feisiem rakstiit vienaadus emailus no seerijas- platiiba tik, maaja taada, labumi taadi, bet nu imho tas ir prosto bezjeedziigi.
3. Da i vispaar- ko gribu to rakstu. : )
Kovacs
Re[3]: Dzivoklis
klau
1. tu iemet listee sludinaajumu un meegjini visiem paveeleet to nekomenteet;
2. uz luugumu pastaastiit vairaak detaljas tu reagjee taa, it kaa vinjsh tev buutu pieprasiijis kailfoto 15 pozaas ar visiem apkaartnes kustonjiem.
nu bet taksh jaareekjinaas ar listu specifiku. . .
Rich
Re[4]: Dzivoklis
nu laimiigu rakstiishanu taalaak!
Li.
--
linda.kalnina¤ttc.lv
p. s. arii es - kaa gribu, taa rakstu taa ka Taus komentaars NAU konstruktiivs. .
Li.
--
linda.kalnina¤ttc.lv
hahahaa, specifika. .
kam nau ko dariit, lai komentee! ja grib, lai prasa kailfoto: ) attieciigi mineetie dziivoklji nav MANI, taapeec attieciigi detaljas pie iipashnieka, kura datus es nu netaisos listee publiceet.
veel commenti?
Li.
--
linda.kalnina¤ttc.lv
Re: Re[4]: Dzivoklis
Izskataas, ka vienkarshi ljoti gribeejaas listee ierakstiit, kaut vai kaut ko.
Re: Re[2]: Dzivoklis
Nu vispar jau arii mani shadaas lietas interesee. Vai tiesham tas ir kaut kas tik slepens un sarezgiti izpildaams?
Manuprat, ir normali shiis lietas noraadit jau laiciigi sludinaajumaa, lai cilvekam, kurs meklee sev dzivokli, nebutu lieki jaazvanaas, jaameilojaas utt. , lai noskaidrotu sho informaaciju. Galu galaa var tachu izraadities, ka cilveku shis piedavajums tomer neinteresee, bet laiks un nauda jau iztereti.
Solvita
ps. un vispar - nevajag lekties, ja nav par ko lekties. . . .
Re[3]: Dzivoklis
1) ja reiz gribi saraksti priv. , tad pati arii to uzsaac, nevis publiski atbildi "raksti priv. ";
2) sleept un visaadi citaadi maskeet cenu nav jeegas, taapataas tas cilveeks to ciparu agri vai veelu uzzinaas un ljoti retais ir gatavs braukt kaut ko skatiities tikai taapeec, ka "baigi labais piedaavaajums". . . Nemaz nerunaajot par informaaciju, kas ir buutiski nepieciesama, teiksim seerija un iela utml -- vot shitie mani besii "Prodaju v centre", kur centrs noziimee jebko no krastmalas liidz VEF tiltam.
k, arii iespamo: )
panjem un velreiz izlasi, ko rakstiiju.
cenas nebija? : ) ja kas nebija, tad m2, par ko sorry, dotajaa briidii to nevaru uzzinaat. bet nu 100m2 logjiski tie nevar buut, jo dzivoklis ir 5stavu jaunbuvee (Juglas).
Li.
--
linda.kalnina¤ttc.lv
Re[5]: Dzivoklis
uups sorry, nepamaniiju! Kljuustu vecs! : )
k, nonem biezas raga brilles un saak spodrinaat piedurknee. . .