Gaazes pliitis (mazliet OFFT)

Hello,

Ir nepiecieshamiiga nopirkt gaazes pliiti (vecaa kljuvusi biistama dziiviibai un veseliibai), taa kaa tiks izmantota minimaali, tad daargaak par Ls 180 negribeetos izdot, vispaar, jo mazaak, jo labaak. Ko liste ieteiktu (vai tieshi - neieteiktu)?

Kuras buutu labaakas (sliktaakas): Beko; Elektrolux; Indesit; Snaige;

Whirpool; Zanussi utt.

I.

Re: Gaazes pliitis (mazliet OFFT)

varbuut ir veerts apmekleet verners Discount electrical. . . . . .

RE: Gaazes pliitis (mazliet OFFT)

nopeerc tikai gaazes pliits virsu, jo no gaazes cepeshkraasns parasti taapat nav nekaada labuma! Ap 60-80ls.

Firma - da vienalga kaada - skaties, kas peec dizaina patiik. Noderiigas features: 1) elektriskaa pieskilshana, 2) kaut kaads tur droshiibas mehaanisms, kas piegriezj gaazi, ja nav liesmas (? ) - ja ir mazi beerni, iespeejams ir veerts apsveert.

Jaaskataas jau, vai ir kur iebuuveet to virsmu - ja ieprieksh bija lielaa pliits, tad virsmai naaktos skapiiti gaadaat.

Es iepirku keramisko virsmu, laikam Westel, 130 Ls. Nav ne vainas.

Elektriskaa pieshkilshana rullee. Bet vispaar jau, mandomaat, visas vinjas ir diezgan liidziigas - ja taisies lietot maz, tad droshi var pirkt no leetaa gala. Nezinu gan, kaa uzvedas metaala virsmas - vai var labi notiiriit?

Vineta

esmu nobriedis pirkt pliiti ar gaazes virsmu un elektrisko apakshu (ar konvekciju (puush gaisu, vienmeeriigi cepaas) un taimeri, ja gatavo eest no taa ir jeega, ja negatavo, tad vispaar nafig vajg to cepeshkraasni. taadas iet kaukur liidz 200 ls (\m/ protams daargaak).

PpZz

Svariigi ir nevis firma vai cena, bet fiichas un no taa izrietoshaa naudas summa ko esi gatavs piemaxaat par firmas vaardu.

Keslera (Kesera vai vkaa vinju tur) ielaa Ilgjuciemaa ir gaazes piederumu veikals - dazhas pliitis, trubas, liek skaitiitaajus, utt. Vinjiem bija pliits par kaukaadiem 180. . 200 (neatceros cik preciizi) ar taimeri, griliem, atsaldeeshanas funkcijaam, displejs un konvekciju (svariiga fiicha, ja gatavo cepeshkraasnii). Doma bija par gaazes augshu un elektrisko apakshu, domaaju, ka to vai liidziigu pirkshu. A taa, nedomaaju, ka kvalitaate afigenna atshkjirsies vienam "itaalju" kantorim no otra. Protams, ja svariigi ir maajaa ieriikot AEG liiniju vai tml, visu labaa dizainaa par attieciigiem $$$, tad savaadaak, bet tad arii shaadi jautaajumi nebuutu, jo visas labaakaas fiichas augstas klases produktos ljoti ticami, ka buus iekshaa.

PpZz

Nez, man paziistamiem ir Beko izstraadaajums (mazliet virs Ls 100, - pikoja) un aatri vien noluuza gaazes klokiishu (nu tie kas priekshaa), ilgi jaadzirksteljo, kameer aizdegaas (sako elektroaidedze) un veel cepeshkraasnii viena puse aizdegaas tikai. Vienvaardsakot, zinu, ka Beko toch nenjemshu.

Par to elektrisko pliiti, man kaa reizi vajag tieshi gaazes cepeshkraasni.

Pagaidaam Snaige ir favoriits.

I.

Jaunākais forumā