suns

Sveiki, mosk offtopic, bet tomēr.

Vajadzīgs suns - lauku mājas sargs. Vēlams no vilku sugas suņu paveidiem.

Maksāt negribas: )

Diemžēl iepriekšējo mājas sargu sabrauca. . .

Ja ir kādi varianti - 6452200 - Jānis

RE: suns

Patversmees paskaties!

Laura

Ui sorrry, telefons ir 9452200

Paskatijos, neka nav.

Re: suns

Man ir forsh suns, jauns [1, 5 g. ] jauktenis - kaukaazietis un labradors.

gribu atdot labaas gaadiigaas rokaas.

Nekaadi nesaprotu cilveekus, kas var pieaugusu suni kaadam atdot. Kapeec jadaraas tik nezeeliigi attieciibaa pret suni - tas ir tas pats kaa beernu atdot citai gimenei. Kapec tad vispar vajadzeeja to suni - paspeeleejos, apnika, daudz eed, aiznjem daudz vietas, nu tad atdodu prom! ! ! ! ! ! Taa ir klaja bezatbildiiba pret dziivnieku. . . .

Vai esi padomajusi kaa jutiisies suns. . . . . ?

K.

Mjaa, Agnese, shita jau nu gan nedriigst: /

btw, es atradu saimnieci ar kuceeniem. Tiem gan vel japaaugas lidz gada beigaam. Bus laba davana sencim: )

Es nezinu, kas Agnesei par iemesliem, bet varu izdomaat shaadus piemeerus:

- ir maaja, ir suns. Maaja tiek paardota un sunja saimnieki paarvaacas un nelielu dziivokli. Kur likt suni, iipashi, ja tas ir normaala izmeera (tb. , liels)?

- ir maaja, ir suns. sunja saimnieks vecuma deelj paarvaacas dziivot uz pansionaatu vai nomirst. Maajaa neviens nedziivo vai arii taa tiek paardota.

Ko dariit ar suni?

Vai tieshaam labaak to vienkaarshi pamest vai iemidzinaat nekaa atdot labiem cilveekiem? Nu nezinu, nezinu. . .

JanisPuu

Varu piesviest veel vienu variantu: ) - saimnieks juurnieks, maaja lielaako dalju gada staav tuksha, kameer shis juuraa. Beerni pa Riigu, ko vinjiem mazpilseetaa dziivot. . visus shos gadus suni baroja kaiminjiene. . . tagad suns dzivo pie manis lauku maajaa, visu dienu cilveeki apkaart, otrs suns, ar ko dauziities utt.

Ziniet, saimnieks atbrauca un teica, ka nepaziistot savu veco kranci, atdziivojies esot: )

Un man ar prieks par paklausiigu, uzticiigu maajas sargu: )

Ev.

Veel viens variants:

Gimene dodas piepelniities uz Iiriju uz 2 gadiem, ar visu suni laikam ka nebuutu praata darbs doties uz aarzemeem, tad viens no variantiem vai nu iedod draugiem, vai vienkaarshi labiem cilveekiem pieskatiit, vai arii iemidzinaat. Kursh variants pievilciigaaks?

Vel dazhi varianti:

suns ir traks sunim ir lozhu necaurlaidigs kazhoks vins nekad neiemieg, slirces ari nepalidz, jo nevar izdurt cauri kazokam suns parkozh kjeedi, parlec pari visam setam un regulari blandas apkart un apzog kaiminus vinjam nepatik, ka vinju baro suns varbut velas kapt pa karjeras kapnem. . .

nu kursh ir visrealakais?

Re: suns

redzi, nezinot situaaciju nebrauc augumaa. nopirku maaju un ieprieksheejie saimnieki bija ''tik laipni'', ka atstaaja divus sunjus. man arii ir savs suns, nu un kur lai es tagad ar trim sunjiem lai daru. taa jau otru suni atstaaju - veca kuciite, kura dziives un saimnieku mainju var nepaardziivot.

Es tikai izteicu savas domas par faktu. Nebija domats personigi, i -neta visu laiku cirklulee sludinajumi, ka tiek atdoti pieaugusi sunji.

Cilveki nez kapeec iedomaajushies, ka suns ir lieta.

Tad nu taviem majas ieprieksejiem saimniekiem - fui!

K.

Skatoties no jurisprudences viedokla, suns tiesam ir lieta, bet tas jau ir cits jautajums.

Janis

Nu vecu kuci kā nepaturēsi! : )

Davai beidzam šo offtopicu. . .

Jaunākais forumā