Logi

Sveiki,

Kur juus ieteiktu pasuutiit pakeshu logus (plastmasas)? Biju domaajis par Eko, vinji man uztaisiija cennjiku par 2 logiem + 1logs ar balkona durviim 635 Ls. Pareekjinaaju Nelsa maajaslapaa ar online kalkulatoru - tur sanaak 100 Ls leetaak. . Kaa buut?

Armands

RE: Logi

IMHO avots tiem Eko Logiem laikam vēl joprojām ir Nelss. . .

RE: Logi

Man te teica, ka kada no ieprieksejiem Eko zurnala numuriem pasi pakesu logu tirgotasji esot sarindojusi visus pec labuma: ))))

Re: Logi

Es ar Nelsa cenikju aizgaju uz Contess un vini man par to summu ielika savus logus (sakotnejaa starpiiba apmeram bij tada pati kaa Tev). Man divi logi plus logs ar balkona durvim izmaksaja drusku virs 500Ls

Moodza

nelss nau cukurs. lietuvieshu stikli un baltkrievu profili (laikam).

Es liku "Daavis logi un durvis" chieriitii. rullee, pie tam var uz nomaksu bez bankaam, kjiilaam utt. ieliks normaali, par apdari gan domaajiet pashi, jo nu vinji taisa leeti, bet ne paaraak kvalitatiivi. btw par palodzhu likshanu baisas summas. vispaar logu pasham ielikt nau nekas sarezhgjiits un daudzi to arii dara.

PiepZz

vienreiz jau rakstiiju - shis ir no listes arhiiva. . . .

andris sveiki, buus gari.

arii man pagaajushajaa gadaa bija neliels mulsums, bet nu probleema tika sekmiigi atrisinaata, aptaujaajot kaadas 5 sertificeetas firmas. kuras izveeleeties - ir taada Latvijas logu un durvju razjotaaju asociaacija - silti iesaku izveeleeties kaadu no tur (laikam bija www.lldra.lv vai kaut klaa taa) mineetajaam firmaam, kuras ir sertificeetas, ka speej sarazjot kvalitatiivus logus.

shajaa jomaa kaktu razjotaaju netruukst & logi ir taa investiicija, uz kuru nebuutu veelams taupiit. nelsu noteikti nenjem, lai gan shamie dod 15 vai cik tur gadu garantiju, reaali straadaa ar krievu profiliem & baltkrievu stikliem. par profiliem - aizpagaajushajaa vasaraa kruta skaitiijaas chetru kameru, tagad veel kaut kas noetikti ir gaajis uz priekshu & ir veel kaut kas labaaaks. par stikliem - ja ir aktuaala siltuma taupiishana, tad labaak likt selektiivo (sadaardzinaajums bija neliels), kas siltumu (sauli) iekshaa laizj, bet aaraa ne.

pats pagaajushaa gadaa panjeemu no Krone, iebildumu nekaadu, viss OK, vieniigi veelaak izraadiijaas, ka montaazjnieks D vareeja piedaavaat nedaudz leetaak liidziigu specifikaaciju. veel veelaak uzzinaaju, ka Krone izmanto "APS" paketes un to visu bija iespeejams iegaadaat veel leetaak.

bet nu defauto 20% atlaidi visi piedaavaaja (kopeejais apjoms bija kaadi 900 ls) par ielikshanu - labaak njemt savus meistarus, jo logu razjotaaju piedaavaatie ir nejeedziigi daargi (var jau buut, ka paveicas, bet tad vareetu buut zemaaka kvalitaate), lai potenciaalie logu ieliceeji nomeera (kaa raada pieredze, firmu agjentiem - meeriitaajiem nevajadzeetu uzticeeties) un tad meegjini taisiit cenu aptauju. ljoooti laba lieta ir regjipsha liistes (taa laikam sauca), ko ieliek gar loga malu un tajaa stiprina regjipsha liisti, par ieksheejaam & aareejaam palodzeem arii ir atsevishkjsh staasts - vienaada produkta cenas atshkjiras pat 3 x dazjaadaas vietaas. anyway - no logu tirgotaajiem labaak pirkt tikai logus, aarejaas palodzes no ranilas skaarada firmaa kaut kur Ganiibu dambja rajonaa pie

UBAK, razjo arii notekcaurules etc. - maajaas varu apskatiit nosaukumu, tur palodzes peerk lielaakaa dalja logu razjotaaju.

ieksjeejaas palodzes vislabaakaas dabuusi "Latvijas finiera" firmas veikalaa

Bolderaajaa - var pasuutiit gan lakojumu, gan visu paareejo & vajadziigos izmeerus, un, kas nav mazsvariigi, tas maksaas leetaak nekaa no skaidu plaaksnes razjotaas.

par "Latvijas finieri gan uzzinaaju tikai tad, kad logi bija jau ielikti: ( andris siltinaaju maaju & liku logus aizpagaajushajaa vasaraa

Jaunākais forumā