Ka lai pardod dzivokli

3 istabu, atrodas imantaa, 2 stavs 9 stavu maja, 22000Ls

Jau gadu meiginu notirgot bet nekaa. No sakuma meiginaju caur LATIO bet vinji neka ta ari neatrada tik piedavaja pazeminat cenu pa kadi 2 - 3 tukstoshi. Pectam meiginaju likt rigas avizees un ari Lauku avizes. No rigas avizem neviens nepazvanija no lauku avizem zvanija daudzi bet tas bija pa dargu visi cereja uz ~11000 Ls. Vai tiesham tie 22000 Ls prieksh imantas dzivokljiem ir pa dargu, bet cik esmu petijis dzivoklju cenas imantaa tad taa ir videja cena.

Kadi butu ieteikumi ko veel pameiginaat?

Cenu nolaist ipashi negribaas.

Jau ieprieksh paldies

RE: Ka lai pardod dzivokli

Hmm- a cik tev vinjam ir kvm? Varbuut reekinot $/kvm tieshaam sanaak nenormaala summa.

Kovacs

22tk Ls ir tiešam par daudz.

Pa 22tk Eiro tev vinu panemtu!

Maris

Aljjo, cilveki jau neperk videjo cenu, bet meklee zemaako: -))) Liec visur iekshaa un ja ir reals cilveks, kas perk un prasa pa kaadu tukstoti nolaist cenu, tad nolaid.

K,

Pircis dzivokli centraa pa leeto un ir apmierinats.

Re: Ka lai pardod dzivokli

602. sērijas dzīvokļi Imantā maksā 18000LVL, 119.

sērijas - ap 20000-21000LVL. Ja Tu netiksi vaļā no dzīvokļa tagad, pēc laiciņa viņa cena kritīsies - šobrīd tiek palaista vesela čupa jauno projektu, kas ir daudz konkurētspējīgāki par vecajām paneļu mājām.

Sam aljo. : ) Runa ir par to, ka ja tam dzjekam sanaak ka dziivoklis maksaa piem. 400+Ls/kvm, tad es nebriinos kaapeec neviens vinjam nepeerk. Pa taadu naudu tu vari jau saakt uz jaunu dziivokli skatiities.

Kovacs

Par to jau es teicu aljo, nevis par Tavu komentu! : -)

K.

Re: Ka lai pardod dzivokli

63 kvadratmetri ir dzivoklis liels, tas sanak ~349 Ls/kvm

Ja jau neviens neperk, tad tas ir dargi!

K.

Jaunākais forumā