Sveiki,
Vai kads zin kur var dabut tiesham sakarigu biroja kreslu.
Domats majai, pie datora sedeshanai.
Skatijos melnus kreslus JYSKaa no adas aizvietotaja un plastmasas. Vai tiem var uzticet savu kermeni? : )
Paul
Sveiki,
Vai kads zin kur var dabut tiesham sakarigu biroja kreslu.
Domats majai, pie datora sedeshanai.
Skatijos melnus kreslus JYSKaa no adas aizvietotaja un plastmasas. Vai tiem var uzticet savu kermeni? : )
Paul
Re: Par biroja kresliem
www.eve.lv Barona n Peernavas stuuris. . . . .
www.rkf.lv Skruuvee tepat Latvijaa kopaa toties var dabuut kaadu grib. . . . evee ja pasuuta ko spec tad 5 nedeeljas it kaa bija.
Sveiks
ja daudz jaaseezh, tad njem ar aadas roku balstiem
Dreef
Es neuzticeetu savu miiksto vietu aadas aizvietotaajam - tas neelpo un ilgaak seezjot rodas sasmacis gaiss. Ja jaaseezj pusstundu un mazaak, tad var.
RE: Par biroja kresliem
Tu taksh neseedi ar pliku dibenu uz vinja. Sasmacis gaiss vareetu rasties no kaut kaa cita. ; )
Vineta
Kreesls par 35 Ls nevareetu buut "tieshaam sakariigs". Tomeer mees taadu iepirkaam paaris meeneshus atpakalj un pagaidaam nesuudzamies.
Vineta
Hi!
Kaadas paars nedeeljas apakalj nopirku JYSK biroja kreeslu par Ls 40. 00.
Vairaak negribeejaas teereet naudinjas. Bet taa kaa es shajaa kreeslaa pavadu kaadas 1. 5 h dienaa, tad es domaaju ka ir gana labs (izskatas ari normaali). Kaa lietosies turpmak, zinjoshu: )
Marex.
pasham nopirka pirms 2 gadiem leeto ap ls30 bezaadas, standarta kreeslinju noluuzusi jau muguras dalja kas tika ar mehaanikja sashas paliidziibu pieskruuveeta apakalj seezjamajaa daljaa kaukaadi diivaini krakshkji (itkaa svars man ir normaa, alus veeders nau: ) ) skruuves arii biezji izskruuveejas un kriit aaraa, skruuvju materiaals vispaar taads miiksts blekjis izskataas cik ir redzeeti biezie kreesli ar aadas aizstaajeeju, man taada nelaba aizdoma ka visiem ritenjkreesliem peec kaada laika riteniishi jau nu tocj nobeidzas arii intensiivi pa garo koridoru ar kreeslu nebraukaajot
Labi jau labi - dibens itkaa apsegts bija gan: )
Tomeer mana ilgstoshaa darba pieredze, straadaajor 12 stundas garas mainjas dispecera amataa ir beediiga. Mums tas aadas aizstaajeejs bija visai seezamajai vietai un pilnai mugurai. Dazreiz mainjaa izgadiijaas nepiecelties no taada aadas aizstaajeeja stundaam. Kad pieceelos peec tam, iisti nesapratu, no savas smirdonjas vemt tuuliit vai tomeer iziet koridoraa. Ja nebuutu aadas aizstaajeejs, es domaaju, ka es saglabaatos ne tik "aromaatisks".
> evee ja pasuuta ko spec tad 5 nedeeljas it kaa bija.
Man teica, ka bus jagaida 3 nedelas, kamer Igaunijaa uztaisis to adas kreslu.
Turklat javeik pirmapmaksa 1/2 no cenas. Ja nu vinu tur Igaunijaa uztaisis kaut kaa sudigi un tas vel neskaitsies brakis. Jebkuraa gadijumaa tas ir risks.
Kresls maksaja 95 Ls.
Tads pats kresls (zalsh, ar gaishiem koka paliktniem) atrodams Mebelu Namaa, bet. . . par 119 Ls. . .
Dilemma. . .
Nevajag dilemmu - paskaties veel kaut kur - Meebelju nams nav labaakaa vieta, kur pirkt meebeles. : ) www.117.lv - ir milzum daudz adreshu par kreeslu teemu.
Vineta