Ir ienaakusies veelme, dodoties uz saalsmaizi, daavaat datorgaldinju. .
Varbuut kaads zin, kur shaadu ieriici var iegaadaat veelams liidz 40 Ls robezhaas?
~~~It's only when you lose everything you're free to do anything ~~~
Ir ienaakusies veelme, dodoties uz saalsmaizi, daavaat datorgaldinju. .
Varbuut kaads zin, kur shaadu ieriici var iegaadaat veelams liidz 40 Ls robezhaas?
~~~It's only when you lose everything you're free to do anything ~~~
RE: galdish
man liekas jysk'aa es shitaadus esmu redzeejis.
Kovacs
Alfaa! JYSK!
Re: galdish
Nezinu teikt par kvalitaati, bet redzeeju JYSK katalogaa vairaakus interesantus variantus. Cik zinu, tad shis veikals ir Spicee un Alfaa.
Vel kaut kur laikam. .
Li.
--
linda.kalnina¤ttc.lv
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Maxima veikalos Saharova un Slokas ielaa
varbuut ne gluzhi par teemu, bet:
vai droshi zini, ka apdaavinaatais jutiisies apdaavinaats nevis "apdaavinaats"?
. . . ar domu - riskanta daavana; )
Nu, bazhiijos par kvalitaati tajos JYSK. . Nav man uzticiibas shim kantorim, bet nu paskatiities ieieshu. . .
P. S. Apdaavinaatais patieshaam jutiisies apdaavinaats, ja tas galds nesabruks peec nedeeljas. . .
Nav tik ljauni kaa meedz runaat. es tur pirku pirms pusgada priekshnamam palielu apavu skapiiti un veel skapiiti zem spogulja (cimdi, shales, tralji valji) un teikshu, ka nav nekaada vaina. Manupraat, labs price=performance raadiitaajs.
Protams, viesistabai es diezvai meebeles tur pirktu, bet datorgaldinju var noriskeet.
Par datorgaldinjiem runaajot - es arvien neesmu redzeejis tik tieshaam sakariigu datorgaldinju par cenu liidz 50 ls - kaadreiz pazinja nopirka ljoti labu, bet vinsh maksaaja paari 200 ls. . . Es izmantoju palielu rakstaamgaldu, jo uz vinja var nomest gan moni, gan klavieri, gan printeri ar skaneri, gan veel duushiigi piecuukot galdu ar dokumentiem un citu tuftu. . .
runa nav par kvalitaati, bet par eertumu. . . tb - jaazin kaadas prasiibas apdaavinaamais izvirza kompja galdam. . . personiigi es visticamaak negribeetu taadu daavanu; )
Es, godiigi sakot, arii negribeetu, bet pusliidz zinu, ko no datorgaldinja potenciaalais apdaavinaamais gribeetu sagaidiit: ) Taa kaa pasham shim laika mekleeties nav, buus vien jaaiztiek ar manu izveeli. . .
Ja nauda nespiez, tad datorgalda - rakstamgalda apvienojums no priedes masivkoka ir dabonams Zundas mebelees, laikam www.zunda.lv Es tur saveejo iepirku laikam par kadiem ls 70 un visumaa esmu apmierinaats, ir vieta sistemblokam, savs plauktins pelei un savs klavierei. + veel viens plauktins un 3 shuuplades. Tie Jyska galdini jau vairak der teeneidzeriem, kuri taa saciit, seerfo tiiklaa, vardu sakot, ja kompis maajaas ir domats izklaidei un nevis darbam.
Re[2]: galdish
Jaanjem jau arii veeraa stils, kaadaa cilveekam iekartota istaba. Ja nu vinjam visas meebeles antiikaas vai tml. : ) JYSK noteikti nederees.
Bet man pashai jau patika tie metaaliskie galdinji. Viegluma, gaishuma iespaids : )
Li.
--
linda.kalnina¤ttc.lv
Re: Re[2]: galdish
Nu jaa, bet dators jau arii ne visai labi sapas ar antiikaam meebeleem. . . . Un tas vadu juuklis nesapas ne ar vienaam
RE: Re[2]: galdish
Vieniigi, ka tie galdinji kuriem klaviatuuras palikntis ir no taa caurumotaa (? ) metaala ir reaali neizturiigs- baigi viegli var salociit, ja taa normaali rokas uz vinja tur un netiishaam stingraak atspiezhas.
: )
Kovacs
Sveiks Kaspars,
Nekas praatiigs nesanaak.
Taads galds kas man patiktu un buutu lietojams veel nav maniits. . . .
JYSK meebeles pirkt nu labi. . . . . paskatoties uz dazhu labu eksemplaaru smaids paraadaas manaa sejaa. . . .
hmm, tam galdam bildes nav kaut kur apluukojamas?
naudas nav, bet paskatiities vareetu buut interesanti: )
Rich
es tikko iepirku daudz maz normaalu datorgaldinju. Izstaigaaju meebelju namus, chiekurus etc. (zundaa gan neredzeeju datorgaldu, tiesa tad veel nebija aktuaali kad tur biju). galugalaa panjeemu beernu pasaulee augsheejaa staavaa pa 68Ls priedeskoka datorgaldu. Likaas daudz maz atbilstoshss manaam velmeem un budzhetam. Pagaidaam gan veel nav ielietots
Jan
skapitis
Ir nepiecieshamiba uztaisit virtuves skapiti un taja iemontet trauku zavejamo.
Vai ir kadi konkreti piedavajumi no tiem kas varetu to uztaisit?
jyskaa tie bija stikla ar meteaala raami
AgriX
www.zunda.lv var meginat ieskatities, bet uz vietas viniem meedz buut veel shis tas, kas webaa nav
Re[4]: galdish
erm. jaacer, ka taa, jo man meegjinaajumi nokljuut pie produkcijas beidzaas ar saakumlapu. . .
Rich
RE: Re[4]: galdish
Nudien ir veerts aizbraukt uz turieni. Un turpat blakus arii Griivas meebeles - kaa muzejaa. : ) Nevaru iedomaaties, ka no ineta bildiiteem vareetu guut patiesu prieksstatu.
Vineta