cable TV centraa

sakaraa ar ziemas tuvoshanos paarvaacos uz pilisseeetas centru tamdeeelj: :

varbuuut kaaac jau peeetiijis - kuru cable TV izveeleeeties centraaa - Baltkom/Telia/veeel kaukas?

konkreeetaaa gad. uz Chaka/Laaacpleesha stuura.

p. s. bet INternets gan vinjiem abiem taaads kropliiigs, nemaz neapspriezhams. . . .

Fw: cable TV centraa

papildinaaajums - pamataaa gribas anglju, krievu kanaaalus, ar vaacu, franchu un citu valodu zinaashanaaam neesam apveltiiti. . .

Re: cable TV centraa

Netcoma man(Kr barona 122a) te pastkastee bija kaarteejo reizi ielidinaajis savu lapeli. . . .

RE: cable TV centraa

> p. s. bet INternets gan vinjiem abiem taaads kropliiigs, nemaz neapspriezhams. . . .

Nu tas ir tavupraat. Ja svariiga ir piesleeguma pastaaviigums, tad imho tieshi labaak ir BTV/Telia, jo liela dalja mazo kantoru it kaa piedaavaa leetaak, bet biezhi vien ir situaacijas, kad internets nav 12h vai ilgaak.

Kovacs

i-nets centraa; bija: cable TV centraa

jaa, ja kaadam ir zinjas par mazo kantori, kas piedaavaa interneta piesleegumu turpat (trijstuuris avotu-laachpleesha-chaka) home-useriem, luugtum padalieties informaacijaaa.

mi.

RE: i-nets centraa; bija: cable TV centraa

Tur ipasaules optika ira, uz chaka/laaacpl stuura noteikti.

a kuraa vietaaa tev vajaga? preciizu adresi davai. ja uz avotu/laacpl tad varu mosh paliidzeeet.

nu re.

Pasuutiju Telia.

Ievilkshot pariit.

NOkauleeeju instalaaacijas maksu uz 0. 00 argumenteeejot ka bcomam ir taaada.

Bcomu izbraakjeeeju jo shie gribeeja dekoderi stelleeet, a man veeel 1 pulte nafig nau vajadziiga. . . .

ar ko tu runaaji lai dabuutu piesleegshanas maksu Ls 0. 00? : ) runaaju ar operatori 7031000, jamaa nekoljijaas uz atlaides doshanu.

peecis

man ar negribeeja dot. . . . . naacaaas pabraukt ka bcoma ir 0. 00 un lai dod taadu pashu

Jaunākais forumā