Tiek pardots dzivoklis!

Sveiki visiem!

Tiek pardots 1-istabas privatizets dzivoklis Ilguciemaa, Grivas iela 11/1.

Hrushchova laika proj. 3 stavs (5-stavu maja). Dzivokli ir viena istaba, virtuve, apvienots sanitarais mezgls un koridors, ar kopejo platibu 28, 31 m2.

Dzivoklja planojums redzams klatpievinotaja attela!

Cena: 19 000 $.

Ar cienju,

Maris

Ar mani varat sazinaties pa talr. 6124909 vai e-pastu: dzivoklis¤hotline.lv

off: RE: Tiek pardots dzivoklis!

Tas der! ! ! : DDD

JanisPuu

RE: RE: Tiek pardots dzivoklis!

No plaana jau redzams, ka tik traki nav.

Es neapstriidu cenu, bet vai tieshaam 671 USD / m2 ir hruschovkai un Griivas masiivam raksturiigs liimenis shajaas dienaas?

Janis

RE: Tiek pardots dzivoklis!

Taada nauda par taadu aapshu alu - sviestaini augsta cena? 671 USD par kv. m? ?

Kas Tev liek plaanaa skatiities? : DD

Ja tajaa paskataas, tad kljuust skaidrs, ka tieshi taads dziivoklis man savulaik ir bijis un tieshi Griivas masiivaa, tikai citaa korpusaa un citaa staavaa. Bet kaada tam shobriid noziime. . . ? : D

JanisPuu, runaatiigs kaukaa shoriit: )

Noziime ir tikai USD/m2, kurus izdodas reaali sanjemt, uzsitot gaisaa dziivokli.

Viss paareejais ir tikai slaapes, vai kaa nu tur bija: -)

Izraadaas esam kaiminji bijushi. . .

Janis, no Griivas masiivam pieguljoshas teritorijas

Re: RE: Tiek pardots dzivoklis!

man shkjiet, mes jau kadu laiku tak dzivojam tirgus ekonomikas apstakljos, kur katrs individs pats var izlemt kur, kadu un par cik iegadat sev mitekli, tapec shis bija tikai informativs sludinajums un nevis obligts piespiedu darijums. un ja vien kadam ir reala interese par "subject", tad tachu pastav iepeja kauleties.

btw, ja kadam tiktiesham ir interese varu nosutit ari iekshskatus.

Maris

Jaa, bet sii ir liste, kuraa savu viedokli ljauts paust jebkuram individam - iipashi jau par cenaam: )

eeee. . . neiespringsti - shitaa liste ir diskusiju vieta un ja kaadam shkjiet, ka mineetaa cena ir par augsta, tad vinjam ir pilniigas tiesiibas izpaust savas domas - taa kaa viss ir shtokos.

Btw. cena toch ir augsta - pirms paaris meeneshiem intereseejos par dziivoklja iegaadi jaunaa maajaa apmeeram tajaa pashaa rajonaa - tu neticeesi - cena par vienu m2 bija ljoti liidziiga +/- 10. Taa kaa. . .

Btw. 2 - ". . . apvienots sanitarais mezgls un koridors. . . " ir peerle: )))) Toch der! ! ! : )

Par to, kas mani interesee, es uzdevu jautaajumu - cenu liimenis. Iekshskati tie toch nebija. Shis nav obligaats piepiedu dariijums, to es ar saprotu, nav jau CP uzliimeeta dzeltenaa lapa uz auto stikla: -)

Janis

Re: Tiek pardots dzivoklis!

ir gan diezgan daargi. . .

Li.

Katram ir tiesiibas paust savas domas, tas skaidrs. Un, ja tu esi potenciaals pirceejs, tev citu domas par to, ka shis konkreetais objekts ir par daargu, var pat nodereet.

Bet, ja tu esi paardeveejs, tev shitie teksti "par daargu, par daargu" reaali besii: ) pats labi atceros, kaa juus man te brukaat virsuu: )))

JanisPuu

Re: RE: Tiek pardots dzivoklis!

no pirceeja puses man domaat vienmeer buus pa daargu: )

tad varbut es varu lugt dargos listes dalibniekus nokomentet cik tad butu normala cena par shadu dzivokli, protams ja jus iejustos pardeveja loma: )

Maris

Normala cena vienistabas dziivoklim Griivas masiivaa Hrushova laika maajaa ir 17-19 tk, atkariibaa no staavokla.

RE: Tiek pardots dzivoklis!

Visupirms ieteiktu paardot par taadu pashu cenu, ja nepeerk, tad nomet kaadu 1000. . Maaksla jau nav pardotm, bet pardot daargi!

Jaunākais forumā