Aadas diivaans

Sveiki!

Gadiijaas pabuut Kjiipsalaa meebelju izstaadee un iepatikaas vienas firmas no Tukuma piedaavaajums, kad no Vaacijas ved jaunus maaksliigaas aadas stuura diivaanus.

Tad jautaajums - cik praktisks ir taads aadas diivaans, kaadu aadu labaak izveeleeties - parasto vai zamshaadu?

Kaa ar nodilumu un kopshanu? Diivaans domaats ikdienas guleeshanai. Cenas sadaardzinaajums saliidzinot ar dreebi +40 Ls

Doma par labu aadai radaas, jo shad tad meedz diivaanaa kaada glaaze vai kas cits apgaazties. . . : (

Taapataas var izveeleeties vienkraasainu modeli, piemeeram, baltaa kraasaa

Jebkuras idejas/argumenteetas domas welcome

Normunds

RE: Aadas diivaans

Es nezinu, cik praktiski ir konkreetie tukumnieku piedaavaatie diivaani, bet vispaar aadas diivaani kaa taadi ir baigi praktiskie - vai nu apgaazhas kaads eediena vai dzeeriena trauks, vai kakjis pa diivaanu speeleejas, utt.

Es esmu izveeleejies parasto, tb. gludo aadu. Pienjemu, ka zamshs buus stipri gruutaak tiiraams un daudz aatraak nolietosies, vismaz aadas jakaam taa ir.

JanisPuu

Hmmm. . . nu nez nez par to praktiskumu un kakja savienojumu: )

Drushkai ir aadas diivaans, kuru kakjis ir pamaniijies diezgan pamatiigi saskraapeet.

Tiiriit jau vienkaarshi, bet kakja nagu nospiedumus gan nevar likvideet.

Putekliic

Kakjis, ja gribees, saskraapees VISU: DD

Mums aciimredzot paveicaas, ka kakjis par nagu asinaamo izveeleejaas plastmasas kaajslaukji priekshnamaa (bija domaats kaa pagaidu variants, tagad aciimredzot buus jaaatstaaj, citaadi kakjiitim sagribeesies ko citu pleest: ) )

JanisPuu

Jaunākais forumā