Gultas

Kur varētu iegādāties jaunu divvietīgu gultu lidz 100Ls?

RE: Gultas

Vari paskatiities Chiekura.

Janis

Re[2]: Gultas

pa 100 ls laadziiga gulta ar visu matraci nesanaak. . . .

RE: Re[2]: Gultas

Par 100 tieshaam nesanaak, bet par bish vairaak, ieteiktu apstiities Lex interior vai kaa tas veikals saucaas, uz Krasta ielas VNC. Taa veikala 2.

vai 3. staavs faktiski ir taa pati produkcija, kas bija Raitaa, t. sk. , diezgan simpaatiskas polju meebeles par normaalaam cenaam. Pats gan tur _gultu_ neesmu pircis.

JanisPuu

: -) Pa 100 ls pat laadziigs 2 guljams matracis nesanaaks. Es principa tur noskatiiju vienu simpaatisku un laadziigu gultu pa 110 Ls, protams bez matracha.

Janis

Gultas varetu apskatities pie si puisa (9429567 Dainis Tensons), vins vada razosanu eksporta gultam un tirgo ari rupnica uz vietas, tas kuram ir nelieli defekti vai ari kas palikusas pari nelielos apmeros. Kvalitate normala izvele nav parak liela, bet bez matraciem. Pats pirku par 50 LVL divgulamo un viengulamas bija par 20-30 LVL. Vienigais kad nem gultu iesaku parbaudit vai viss ir lidzi, es nebiju skruves panemis kaut kadas, kamer atradu pareizas pagaja laiks.

Nu jaa, gultu vienu pashu ap 100 Ls var dabuut. Matracis vismaz veel tikpat.

Es iegaadaaju gultu veikalaa Skaabardis par 165 Ls ar visu matraci. No melnalkshnja koka. Ar virpotu galvgali un kaajaam. Btw, dikti patiik man vinja. : )

Vineta

Kur tas Skaabardis atrodaas? ? ?

Kaads nav kontakteejies ar Lienes ielas iestaadi (taisa peec pasuutiijuma)?

Vismaz vel 2 gadi atpakalj tur vareeja dabuut taadu nedaudz virs 100Ls. Nez shii iestaade vel darbojas?

> Kur tas Skaabardis atrodaas? ? ?

Vai www.117.lv slinkums uzrakstiit? Vai www.118.lv.

Chaka 82/84 un Zvaigznju 1/3 (pati esmu bijusi tikai pirmajaa).

Vineta

Jaunākais forumā