RE: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par starpsienu
Iznest starosienu ir gruts un saredzits pasakums - nepeicieshams dzivoklja paarplanoshanas projekts un virkne citu formalitashu!
FW: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par starpsienu
Hmm, ar domu- nafig to visu saskanjot? Nu man ir aizdomas, ka ja es nesaskanojot vinju gaaziishu aaraa, tad vienu dienu pie manis atnaaks kaut kaada inspekcija, ko buus izsaukushi neapmierinaatie kaiminji un paintereseesies, ko iisti es te daru. Un ko tad man teikt vinjiem?
Varbuut var detalizeetaak pastaastiit kaadas ir shiis formalitaates un kaadas ir katra posma aptuvenaas izmaksas?
Kovacs
Re: FW: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par
> Un ko tad man teikt vinjiem?
neko neteikt. Vinji pashi visu pateiks: )
KPL, arii ljaunpraatiigais nelikumiigais paarbuuveetaajs
RE: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par sta
A Tu klusinjaam gaaz to sienu, lai kaiminji nedzird. ; ) Ja nopietni, tad mandomaat, probleemas var rasties tikai tad, ja gribeesi dziivokli paardot, iekjiilaat vai ko tambliidziigu dariit.
Vineta
Re: FW: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par starpsienu
Man butu nepieciesami paris izstradajumi no metala - tipa hrometas spidigas 3cm diam. caurules apmeram 4 metrus garas butu jaizliec noteikta figura. Vajag loti letu kantori, bet ari tadu, lai tai caurulei hroms nenobirst uzreiz nost: )
Kadas idejas, kur to meklet?
RE: FW: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par starpsienu
Nu ir viens dzjeks (Jaanis), kas nodarbojas ar metaaldizainu (respektiivi- taisa gandriiz dajebko, kas saistiits ar metaalu). Dara it kaa visu normaali un pa normaalu cenu. Vai tavs gadiijums ir ok, nezinu- piezvani, paprasi. Tel. num. 6882998. Ja kas vari dot atsauci uz mani.
Kovacs
RE: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par sta rpsienu
> A Tu klusinjaam gaaz to sienu, lai kaiminji nedzird. ; )
Nu tas buutu interesanti paskatiities kaa izskataas sienas gaashana bez skanjas un taa lai kaiminji nepamana, ka es konteineru ar buuvgruzhiem leenaam nesu aaraa. : D Laikam buus jaapaskataas kaadas paaris filmas par beegshanu no cietumiem- tur vinji taadas lietas taa neko sev prot dariit. ; )
> Ja nopietni, tad mandomaat, probleemas var rasties tikai tad, ja gribeesi
> dziivokli paardot, iekjiilaat vai ko tambliidziigu dariit.
Var buut, bet nu tas nav plaanots paredzamaa naakotnee.
Kovacs
RE: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par sta
Mani kaiminji gaaza klusinjaam, bet izgaztie materiaali bija redzami ilgaaku laiku sakrauti koridorii, gruzhu konteiners arii taadu laicinju staaveeja pie maajas. Man kaa kaiminjam bija pilniigi pie kaajas, ka vinji kaukaadas sienas paarbuuvee, kameer tas tieshi neskar mani (pie. , nekrauj materiaalus pie manaam duriim). Pienjemu, ja es buutu deokupaacjas procesa aizkaitinaats pensionaars, lielaa teevijas kara un kaads tur veel veteraans, man mosh buutu ienaacis praataa, ka vajag suudzeeties: )
Ja siena nav nesoshaa, gaaz vienk. aaraa.
Par shii padoma sekaam, jaa labi noproti, atbildiibu tu uznjemies pats: D
Ja ir milziiga veelme, var buuvnoteikumus palasiities, piem. , sheit:
www.varam.gov.lv/bd/Documenti....
JanisPuu
No kaada materiaala taa siena ir? Ja koka-gjipsha, tad jau var klusaam pa gabalinjam izzaagjeet, pats taa taisos dariit.
Armands
> No kaada materiaala taa siena ir?
Nez- buus jaapaskrubina. . . : )
Kovacs
es ari tapat klusam izdariju ar sienam, principa to var norakstit uz durvju ailas palielinasanu: )_)
Nenesosa siena jau nekadu launumu nevar izdarit, vienigi mainas planojums, un tas var but svarigi prieks inventarizacijas lietas
sarezgitak ir ar vannas istabas un tualetes apvienosanas pamatojumu: ))
A kaadu sodu vispar Buvinspekcija var ierubit?
Lidz 250 Ls
Re: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par sta rpsienu
Un var naakt likt to sodu kaut vai katru dienu: )
M.
Re: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par starpsienu
> Intereseeja varbuut kaads zin kaadas labas maajas lapas par teemaam
> dziivoklja remonts, interjers, labiekaartoshana?
www.ivd.ru shis un tas ir.
2G
Nebija kaut kur rakstiits, ka par paarkaapumu var sodiit tikai vienreiz?
Neviens taksh nesoda noziedzniekus par vienu noziegumu 10x peec kaartas.
: )
Kovacs
Re: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par sta
> No kaada materiaala taa siena ir? Ja koka-gjipsha, tad jau var klusaam
> pa gabalinjam izzaagjeet, pats taa taisos dariit.
Nu nez kaa buus ar to kluso zaagjeeshanu, tas gjipsis zaagji aatri vien padara par bezzobi: )
Beigaas izbliezu to sienu ar veseri.
Liidzjuutiibas kaiminjiem: )
KPL
Re: Web info par dziivoklja remonteshanu un interjeru + q par sta rpsienu
Parasti liek aptureet remontdarbus+ uzliek adminstratiivo+ liek izstraadaat projektu+ iznjemt visas vajadziigaas atljaujas+jauna inventarizaacija+jaunas inventarizaacijas apstiprinashana zemesgramata (tas peec pilnas programmas) VAI aptureet remontdarbus+ uzliek adminstratiivo+ liek atjaunot esosho situaciju pec esoshas inventarizacijas. Pie tam buvdarbus shajos gadijumos tikai ar licencetu- sertificetu buvnieku un nevis pacs. Ja kaadu posmu izlaidu vai kljuudos labojiet.
agris