spoguli piestiprinaat?

Ieteikumi needojas, kaa labaak piestiprinaat vannasistabaa spoguli pie sienas. Segumi sekojoshi: vinila tapetes, regjipsis, regjipsha liime, gjipshcementa siena. It kaa vareetu liimeet, bet pie kaa - pie regjipsha?

Vai tas papiirs, kas vinju sedz, nenopliisiis? Skruuveet regjipsha diibeljus (enkuriem diemzheel nav vietas, jo regjipsis liimeets, nevis skruuveets pie profiliem)? Vai mok skruuveet cauri regjipsim sienaa ar regjipsha montaazhas skruuveem vai parastajiem diibeljiem?

2G

Re: spoguli piestiprinaat?

Sveiks 2G,

man domaat parastie diibelji vai taadi sakariigaaki bet nu cik tas spoguls tev sver ne jau 10 KG un spiediens taapat buus vertikaals ta akaa mosh vari pat liimeet pa taisno pie tapeteem, ja vinjas labi turas. . . . .

--

Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv

RE: spoguli piestiprinaat?

Tikko piestiprinaaju spoguli vannasistabaa - ar parastajiem rigjipsha diibeljiem. Man gan bija fliizes virsuu, bet anyway, spogulis tachu nav smags. Staasts par liimeeshanu pie tapeteem - bija iegaadaats skapiitis ar stikla durtinjaam, kur durtinjas ir _ieliimeetas_ mdf raamii. Tad luuk, stikls izveelaas arraa, nopleeshot kaartinju no mdf. Peec shii gadiijuma es neliimeetu spoguli pie tapeteem.

Vineta

Ko tieshi tu dari pie spogulja? : DDD

JanisPuu

Gribeeji teikt, ka spogulis no manis nobijaas? ; P

Vineta p. s. Vispaar jau tas, kursh izkrita, bija parastais stikls.

Re[2]: spoguli piestiprinaat?

ar ko nez tas spoguls bija liimeets un kas taadu briinumu bija taisiijis. . . droshi ka paaris punktos pielipinaats uz paaris pilieniem. . . kaut kur pa vidu. . .

ir naacies liimeet spoguljus ieksh skapja durtinjaam ap 50 cm platumaa un 140 cm augstumaa malinja kas tureejaa pie MDF nebija lielaaka par 1 cm un es neesmu dzirdeejis ka jamais buutu izveelies laukaa. . . . . liimeets tiak ar montaazas liimi FixIt

--

Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv

RE: Re[2]: spoguli piestiprinaat?

A kapeec jaaliimee spogulis (ja vienkaarshi stiklveidiigs), ja var parastas liistiites augshaa un apakshaa pieskruuveet, un iebuudiit to spoguljstikju no saaniem, un buus iznjemams spogulis: )

I.

(taa ar skapja spoguljstiku izdariijies)

Ne es vinju liimeeju nekaa - meebeljmeistari to bija dariijushi. Jaa, tieshaam 4 vietaas ar punktinjiem (plekjiishiem). Peec mana uzbrauciena tika piestiprinaats ar plastmasas shtruntinjiem un viss ok.

Vineta

> Gribeeji teikt, ka spogulis no manis nobijaas? ; P

Es taksh nezinu: ) taapeec arii prasu: ))))

Re[4]: spoguli piestiprinaat?

Sveiks Ivars,

nu bet ja negribas taadas liistiites bet panjem smuku briivas formas spoguli ar sliipeetaam malaam? ?

Re: Re[4]: spoguli piestiprinaat?

Labi, pateikshu ari manu variantu: smuks spogulis ar slipetam malam un katraa sturii izurbts caurums (spogulu darbnicaa to mierigi izdarija kopaa ar malu slipeshanu. Tad ar plasmasas dibeljiem un smukam skruvem (ar lielam galvaam) skruvejam klat caur flizem -> regipsi. Optional: zem katras skruves, starp spoguli un sienu palikt 5-8mm distanceriti lai spogulis paceltos nost no sienas, izskatitos stiligak, vismaz manuprat: -)

Maris

RE: Re[4]: spoguli piestiprinaat?

Ja spogulis ir, piem. , gleznotaaja kraasu paletes formaa, tad var trijaas vietaas pieskruuveet dekoratiivaas skruuves gar malaam (princips taads pats kaa liistiiteem), taa, lai skruuves galva daljeeji paarklaaj spogulja malu, vai arii, kaa jau Maris mineeja, taisiit caurumus spogulii.

Bet nu liimeet arii, protams, var, es tikai piedaavaaju alternatiivas, jo, ja nu gadienaa ir veelme paarvietot to spoguli, skruuvju caurumus ir vieglaak nomakseet, nekaa nopleestu tapeti: )

Prieka

I.

man atkal visi spogulji ar skruuveem ir pie sienas piestiprinaati. Caurumus prieksh skruuveem var izurbt stikla darbniicaas (no kurienes arii naaca pashi spogulji), skruuves ar spozju metaala miciiti MNL-aa var dabuut pa kaadiem 50sant/gab.

Santa

Jaunākais forumā