kanalizaacija

ko tauta vareetu ieteikt kanalizaacijas bedres lietaa. esmu dzirdeejusi par konteineriem ar kaut kaadaam granulaam, varbuut kaads zina izmaksas +/-. un vai senteevu bedres [uzlabotas] dikti negandee zemi ap maaju.

Re: kanalizaacija

nu, jaazina saakumaa ko grib.

man te viena kanalizaacija shas buus ievilkta un tuuliit vilkshu otru : >

vai gribaas ar drenaam/bez - tas laikam pirmais, kas jaazina.

Rich

RE: kanalizaacija

Izmaksas nezinu.

Maneejai maajai ir senteevu bedre - 3 betona noseedakas. Imho, 95%iem taadas ir. Zemi, protams, gandee, nekur jau tie suudi nepaliek. Tad nu kaiminjsh no savas 12m spices dzer taveejos, un tu no savas 8-metriigaas - vinjeejos: DDD

Bet taa, ja nav baigi augsts gruntsuudens vai citu shkjeershlju, noseedakas ir visleetaakais variants.

Vispraatiigaak ir aprunaaties ar kaadiem (vairaakiem) speciaalistiem - arhitekti, buuvnieki, baigi atkariigs arii no konkreetaas pilseetas/rajona - gan grunts iipatniibas, gan vieteejaas buuvprasiibas.

JanisPuu

Re: kanalizaacija

cik biezhi jaaizved suudi, ja ir 3 noseedakas.

Re[2]: kanalizaacija

mhh. tieshs jautaajums =) bet vienas atbildes nav.

atkariigs no:

drenaazhas;

aku izmeeriem;

kas piesleegts shai kanalizaacijai;

cik biezhi un kaa lieto.

visbiezhaak pielietotajaas konstrukcijaas ar drenaazhu shis biezhums uz 4 cilveekiem tiek reegjinaats "vismaz 2 gadi" (sleegts klaat ir viss - tualete, vannas istaba utt)

Rich

Re[3]: kanalizaacija

nu man domaat ka svariigaakais kriteerijs ir cik biezi D*** tas izsaka visu. . . . .

Re[4]: kanalizaacija

hh. nu. patiesiibaa svariigaak ir - cik biezhi dushojas, bet veel svariigaak - cik biezhi vannojas: ) (protams, ja ir laba drenaazha utt, tad gan erm. . . smagie atkritumi buus aktuaalaaki: ) )

Rich

RE: Re[4]: kanalizaacija

Veljasmashiinu ar visiem "jaukajiem" pulvera atlikumiem neaizmirstiet, tie forshi dambee ciet visu to padariishanu.

JanisPuu

Re[6]: kanalizaacija

hmm, ko tieshi dambee? drenas?

drenas gan vareetu, jaa. . . bet nu tur jaaliek tie uzgalji tad paarteces trubaam, bish paliidz vismaz

Rich, shas otro kanalizaaciju liks, baigo specu teelo: D

RE: Re[2]: kanalizaacija

Par taam visaam kanalizaacijaam un to tilpumiem.

man staastiija par taadu duunju/aljgju eksistenci ko saberot tajaa kanalizaacijas bedree un tad taas to labumu noeedot.

aizpildaas drusku vairaak - algjes savairojas, nav ko eest drusku samazinaas utt.

bez maz vai atlikusho uudeni lej Daugavaa vai savaa vietaajaa foreljupiitee.

ir kaads kautko taadu dzirdeejis/kaadam ir?

kaadas atsauksmes

kaa pie taa labuma var tikt?

nosmelt ar spaniiti no kaada, kam ir?

vai par bargu pikji peerkams?

mz

RE: Re[2]: kanalizaacija

Tu droshi vien domaa biologiskaas attiiriishanas iekaartas? Vispaar par subj. teemu vienaa no paagaashgada DEKO bija izveersts apraksts par dazaadu subj. veidu plusiem/miinusiem, ar visaam taameem! Biologiskaas att.

iekaartas liekas izmaksaaja ap 2. 5Kls (iekaartas+uzstaadiishana, ekspluataacija - hvz): )

Re: Re[2]: kanalizaacija

www.building.lv = www.deko.lv

Re[2]: kanalizaacija

Biologjiskaas attiiriishanas iekaartas - tas jau baigi ceeli skan.

varbuut, ka tieshaam tam ir vajadziigs taads ieguldiijums, bet man bija saprashana - panjem un iegaaz taas aljgjes parastaa kanalizaacijas akaa un viss notiek.

kaut gan no otras puses - ja jau tas buutu tik kruta, gan jau ka visi visur to makan izmantotu.

mz

Re[4]: kanalizaacija

nu, kaads onka staastiija (tm): )

1. shitiem visiem mazajiem dziivniecinjiem vaig siltumu. taatad - vai nu taisi apkurinaamu kanalizaacijas bedri, vai tas pasaakums darbojas

3 meeneshus gadaa: )

latvijas klimatam _it kaa_ iisti neesot izdeviigi.

2. teoreetiski tieshaam varot nopirkt kaut kaadu drazu, ko iegaazh podaa & tad nu tur liidziigs mikroklimats ar faunu veidojas: )

principaa ja vien nav 600m2 pagalms ar 350m2 maaju un spice nav blakus kanalizaacijai, tad laikam taa jeega vairaak ir taa kaa visiem tvzhopa darinaajumiem.

Rich

Jaunākais forumā