RE: labas meebeles - kur?
Finiera meebeles var pasuutiit Latvijas Finierii. House of Now meebeleem iipashu uzmaniibu neesmu pieveersis, nemaaceshu saliidzinaat.
Var dariit taa, ka aizbrauc uz Chiekuru un apskataas dziivee, tur ir izlikti kaadi plaukti, rakstaamgalds, zhurnaalu galdinjsh kaads. Un tad brauc uz
Finieri, iet runaaties pie dizaineriem (tur ir visaadas bildes, bet pamaz konkreetu izstraadaajumu, ko apskatiit/aptaustiit), pasuuta konkreeti, ko veelies (arii lietas, kas nav standarta piedaavaajumaa) un peec 2 ned. i gatavs. Pashaa Finierii cenas ir pa kaadiem 10% zemaakas nekaa Chiekuraa, un pasuut. izgatavoshanas terminjsh iisaaks - 2 ned / 4 ned. Ja vinji ved, tad
Riigas teritorijaa jaamaksaa papildus 18 Ls, bet tas esot ar visu uzneshanu vienalga kuraa staavaa. Es pats aizbraucu uz Bolderaaju, uz ruupniicu pakalj.
Veel - Chiekuraa ir Finiera buklets, ar tonju paleti, bet kraasas uz papiira un uz koka diezgan atshkjiras.
Nu taa.
Ja veel kas neskaidrs, naac prasi: )
JanisPuu
Re[2]: labas meebeles - kur?
Ciekuram nav ne vainas arii cenas OK
--
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
Re: Re[2]: labas meebeles - kur?
kas iisti ir chiekurs?
Re[4]: labas meebeles - kur?
Meebelju veikals Ciekurs.
Ciekurklana 1. liinija 11.
ciekurs¤dailrade.lv
Darba laiks - darbdienas 10: 00-19: 00, sestdienas 10: 00-18: 00.
--
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
RE: Re[2]: labas meebeles - kur?
Chiekurs ir meebelju veikals Chiekurkalnaa, 1. garaa liinijaa
Es jau nesaku, ka Chiekuram ir kaada vaina, pats tur sho to esmu pircis. Es saku tikai to, ka (vismaz par Latvijas Finiera meebeleem) pa taisno no razhotaaja ir izdeviigaak (leetaak, aatraak un var pasuutiit ko speciaalu, kas nav standarta katalogaa).
JanisPuu
Meebelu veikals "Chiekurs" - Chiekurkalna 1. liinija 11, pie tilta. Tiiri labs.
Vineta
tilts, tas kursh pie vef kultuuras pils "iet" paari dzelzceljam?
Jaa. Nez, kaa to tiltu sauc.
Vineta
Oficiaali - Vairoga ielas (gaisa) paarvads
nezinu, bet man vinsh patiik; ) var labi "ieskrieties"; )