Vajag nomainit radiatorus

Sveiciens!

Ir vajadziba dzivokli nomainit 3 vecus radiatorus pret 3 jauniem 2 istabas un virtuve. Vecie ir krievu laika haltura un vairs nesilda. Tie ir no terauda, ta ka nonemt nevajadzetu sagadat lielas grutibas. Radiatoriem ieeja un izeja ir sana puse, viena un tai pasa horizontala limeni. Istabas ir 29 un 38 kubikmetri, virtuve - 24. Apkures sistemas udens temeperatura ziema varetu but 40 lidz 50 oC (dazreiz vel zemak; -), ideju uzkerat? ). Mani interesetu firmas, kas varetu sameklet atbilstosus radiatorus (atmosferas, jauda, kubatura u. t. t. ) un tos atbraukt arpus Rigas ari uzstadit.

Vai kads ir ar ko lidzigu saskaries, var ko ieteikt?

Jau ieprieks jums (sirsnigi; -) pateicos par padomiem.

Re: Vajag nomainit radiatorus

Vakar biju iegriezies sava rajona siltummezglaa apjautaaties kaa var sarunaat apkures sisteemas uudens nolaishanu ar meerki nomainiit radiaatoru.

Persionaals, shkjiet Riigas Siltuma darbinieki saaka staastiit par to, ja gribu lai man zinaamie meistari nomainiitu radiaatoru, tad vajadziigs projekts, jaaiemaksaa kaadi 30 Ls kautkur Chiekurkalnaa. Vopshem ar domu, ka nafig vinjiem vajag ka citi pelna, vajagot visu nopirkt un pie shiem pa taisno griezties pashi nomainiis bez kaadiem projektiem, tikai par cenu klusee kaa partizaani.

A par meistaru pameegjini sho 9537019 Ints.

Man pagaajushajaa gadaa nomainiija 5 radiatorus, iztaisiija piesleegumus un uzstaadiija santehniku.

AgriX

Re: Vajag nomainit radiatorus

Paldies par ietekumu, Agri!

Bus man personigais dzivoklis Riga, noteikti Intam piezvanisu. . . ; -). Bet, redzi, man tos radiatorus vajag dzivoklim arpus Rigas un rajona. Tadel mekleju virus, kas varetu man pardotos radiatorus atvest un meistarigi pieslegt.

Jaunākais forumā